|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
MAX Tv i LCD problem
Imam Sony Bravia 32P3000 TV i na njemu spojenu konzolu i resiver (Max tv) Konzola radi bez problema(daje sliku koju zelim),ali resiver daje uzasnu sliku. Ovi iz Tcom su mi rekli da probam sa HDMI kablom sto sa i ucinio i opet nist.Sto se tice samih postavki TV tu sam izgubio oko 4h kombinirajuci sve i svasta i opet nist. Molio bi vas za bilo kakvu pomoc oko moga problema. Unaprijed zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kako sam se i sam jučer uvjerio, maxtv stvarno daje prilično lošu sliku i bojim se da nema pomoći oko toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
o svom iskustvu sam već pisao na maxTV temi, meni je slika uistinu zadovoljavajuća neki programi su na razini DVB-T a neki čak i bolji, dosta ih je pak lošije kvalitete ali i dalje u tolerantnim granicama. ono što sam primjetio da nije jednaka kvaliteta svaki dan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Dok sam imao Kreatelov (ilitiga Motorolin) reciever, slika je bila fantasticna. Sad na Atlanti, slika je katastrofa. Zaj mi je sta san trazija zamjenski (ovaj stari se pregrijava pa bi nakon 6 sati slika pocela trzuckat.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Znaci moram traziti Kreatelov resiver.On bi trebao da mi da bolju sliku.Ovaj sto ja imam je Atlanta.(Katasrtofalna slika) Inace sa ovim resiverom imam problema dok mjrnjam programe.Zna mi prebaciti program tek nakom nekih 4-5 sekundi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
baš je i mene potjeralo da pogledat tcom sajt i koliko god tražio samo vidim atlantu gore i da... rad je spor za poludit totalno (compared to šit digitv receiver recimo). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
taj maxTV je totalno nekonzistentan, jedan dan slika super drugi dan već lošija, onda jedan dan se programi mijenjaju glatko, drugi dan sa zastojem.....ali opet kažem, kad se sve zbroji i oduzme je zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
dajte me nemojte da ja atalanta sporija od ovog kreatela? Pa ovo je sporo do bola, mislio sam da je atalanta brža???? Ako je tako onda stvarno u kujac, ovaj kreatel nema hdmi izlaz pa se moš jebat. A ovaj reciver od digitv-a - ima on hdmi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
@glista... da, imam digi već brijem 2 godine ili tak nekaj, programa ima brdo ali su više-manje slični kao i osnovni paket maxtv koliko sam vidio. sad su nabacili dosta sport kanala što me apsolutno ne zanima, ali eto puno ljudi to voli. koliko sam ja vidio slika mi se čini podosta bolja na digiju... da se razumijemo to je sve skupa u domeni divx-a, ali šta je tu je. imho... good sides: programi i dodavanje novih (bar jedan kapne svaka 2-3 mjeseca), 45kn mjesečno osnovni paket, kakti 0kn instalacija (obično 100-200kn da si instalater nekaj zeme jer im digi ne plaća nikaj koliko znam), kad zemeš za 0kn i godinu dana pretplate nakon toga je oprema zaista tvoja (ergo raskineš ugovor i ostaje ti receiver, dish i lnb koji je barem fta) i naravno 3 pron kanala serijala ![]() bad sides: slika je daleko od nečeg što bi se moglo nazvat wow, humax receiver nikako nemreš dobit makar je u ponudi (dobiješ hyundai koji ni nije totalni treš, štoviše prilično je oke), kad je heavy snijeg/fog/rain možeš imat glitcheve ili totalno no program (pričamo o stvarno heavy weather), u hbo paketu je samo hbo bez comedy. ak te još kaj zanima pitaj... happy to help. @tor... ovaj hyundai digi 2 koji ja imam (mislim da se sad i noviji isporučuju tipa digi 3 ili tak nekaj) nema hdmi, mislim da ni ovaj noviji nema. međutim preko kvalitetnijeg rgb scarta slika je čist oke. makar nije problem kod tih mass-cable-sat-adsl telki izlaz risivera koliko je kvaliteta slana od "distributera"... brdo puta znam na dcm-u ili šta je sad već b.net kod cure na ultra-small 37cm telki vidjet artefakte u programu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Atlanta je dosta brza sto se tice setanja po programima i meniu, ali je slika lošija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
No krasno... |
![]() |
![]() |
|
|