|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#933 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
jel se moze to ikako utljucat.?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
pozz ljudi! eh ovako ja imam 4 pitanja 1.-znali tko dobru adresu/stranicu za ikone(ali po mogucnosti da ih ima mnogo),a moze i link odmah za skidanje ![]() 2.moze li mi netko napisati sa kojim programom i upute kako da promjenim skin walkmanu i da molio bih vas ako vam ni tesko da mi link ostavite gdje da ih skinem 3.kako da napravim da mi flash ikone budu fullscreen a da radi na bilo koju temu tj.da se ne vidi tema u meniju 4.treba mi link za patcheve i drivere,ako tko zna dobru neka ostavi link ![]() ![]() nadam se da ne trazim puno,unaprijed vam se svima zahvaljujem na pomoci,gnjavim vas zato sto sam vidio da ste ljudi koji imaju pojma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
molim pomoć! pokušao sam dodati neke drivere ali mi je to zapelo na samom početku pa sa disconectirao svoj mobitel sa pc i sad ga više uopće ne mogu upalit! šta da radiim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Sljedio sam upute od CRnog, i ono 3 koraka, sada sam upalio mob, i pojavi mi se samo početni izobrnik, a na njemu mogu odabrati: - Uklj. telefon - Samo glazba I kada uđem u uključi telefon ono mi se samo otvori Walkman i dalje samo mogu puštat mjuzu. Inače nisam zasada stvalja ništa osim maina i fs-a. Rješenje ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Premium
|
ponovo flash |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
ako da onda nisi napravio customizaciju kad spojiš mobb i xs,stavi kvačicu samo u "customize file system",izaberi EMEA2 i klikni flash
![]() |
![]() |
#940 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Malo mi je sve čudno jer mobač može jedino svirat. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Registered User
|
Imam problem sa kamerom nece da slika kako treba samo fokusira a kad treba da uslika nista ,vrati na pocetak... moram vise puta da stiskam da bi jedva uslikala. Koristim kriomag 21.93 ali i na ostalim driverima se desava isto. Probao sam da flesham sve iz pocetka par puta ali ne vredi,probao sam i master reset ali ne pomaze. Da li je mozda riknuo okidac za slikanje,mozda kontakt zeza? Mada nekad se desi da slika 20 puta bez problema i onda opet nece... Sta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Premium
|
Citiraj:
isprobo sam par drivera,od origigi do moddanih,bez uspjeha otvaro sam i kuciste,da vidim da se nije pocupala negdje,sve je oke tak da ostaje misterij u cem je problem,necu se ni zaebavat vise,uzet cu uskoro novi mobac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Registered User
|
Stvarno je misterija,al mislim da je u kontaktu problem negde zeza,nema sta drugo...nadam se. Kontam i ja uzimati new mob al ocu ovaj da sredim da radi hebena kamera. Nekad radi nekad ne...ljudi da li neko ima resenje ili da ga nosim na servis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Original za k750 i w800 http://cheapfilehost.com/file.php?fi...598fc3fca286ba Upute na prvoj stranici su ok no iz neznam kojih razloga sam puno puta morao fleshati sljedećim postupkom: prvo main pa fs pa opet main. Također zna biti problem nakon početnog fleshanja main-a jer se tel prikaže kao w800 a te drivere nemaš instalirane jer si krenio fleshati mob sa k750 driverima pa se tu treba malo poigrati sa device managerom i nakon istalacije w800 drivera ponovit postupak iz početka. Uglavnom isti problem sam imao kad sam PRVI puta fleshao svoj mob i dok nisam natjerao komp da ga prepozna kao w800 nakon stavljanja prvog main-a pa fs-a isto mi je radio samo wokmen. Radi sve sa XS++ v1.0 - meni naljbolje baš ta verzija radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Banned
|
Citiraj:
Kada idem na customizaciju FSa, piše mi activating FS i tako sam čeka 10min, tada sam ga prekinuo i onda iša na main. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Nego, ponekad mi mob prilikom slusanja muzike podivlja, tj. kao zgasi se pa vibra pa bijeli ekran i stalno ukrug (prvi stadiji paljenja), ponekad se sam vrati u stanje cekanja bez pitanja za PIN. Uglavnom se ne normalizira sam nego moram izvaditi memory stick, zgasiti i upaliti mob i moliti se da mi opet ne ponovi isto. Stvar se dogadja sasvim randomly i pocelo je pred mjesec i pol. Memory stick je SanDisk 4GB, s 2GB ne radi probleme. Jel jos netko imao ovakvih problema? PS: Prezakon mi je poruka "Otvaranje informacija o klontaktu" koju mi mob ispisuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#953 |
Premium
|
Imam jos jedno pitanje pored ovoga dali se nas mibitel (k750/w800) moze koristit ka webcamera preko bluetotha -i ako moze kako -hvala unapred vidio sam da se sa Nokiom to moze sredit Zadnje izmijenjeno od: miky. 25.03.2008. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#956 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Dali iko zna kako umjesto wlakmana na w800 metit winamp skinn ?? Ako neko zna molim nek objsni !! Tnxx Unaprijed !!!! Niko ocito ne gleda ovaj post?? Zadnje izmijenjeno od: SeW800i. 11.04.2008. u 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
MIUI HR Translator
|
evo zadnja verzija XS++ http://rapidshare.com/files/73526795/XS3.1__.rar
![]() |
Uređivanje | |
|
|