|
![]() |
#301 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
možda budu sad opet davali 2 mjeseca flata i/ili povećali brzine i/ili promet... sad za 2 mjeseca nije me briga, ali povećati brzine i pakete ne bi bilo loše...kako je rečeno, ipak to uvijek rade za vrijeme bigbrothera, valjda će i sad... |
![]() |
![]() |
#302 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
DA, BITI CE 2 MJ FLATA Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koja je to pljačka! Zovem voljatel i idem na smart 2, mislio sam da će barem povećati pakete al ovako... ![]()
#304 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
A ljudi ja neznan šta ste vi očekivali, T-com se još i dobro ponaša s obzirom na tržište koliko drži i na kojem konkurencije nema... Šta je tu je, ja san zadovoljan i sa 219 kn kad ne mogu jeftinije ni kvalitetnije. Inače, nakeljit će i na maxTV 3 BB kanala ![]() Pa eto, ako to smatrate akcijom ![]()
#306 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Prednosim sa stranica Tcoma. T-Com nudi povoljnije korištenje MAXadsla T-Com od sada svojim postojećim i novim korisnicima nudi povoljnije korištenje MAXadsl Flat i Business Flat prometa te besplatno povećanje prometa od 5 GB u paket od 10 GB Cijena MAXadsl Flat prometa znatno je snižena te će korisnici, umjesto dosadašnjih 140,00 kuna, Flat promet od sada plaćati 99,00 kuna (PDV uključen). Također je omogućeno i povoljnije korištenje MAXadsl Business Flat prometa te će od sada poslovni korisnici plaćati 119 kuna (145,18 s PDV-om) umjesto dosadašnjih 189 kuna (230,58 s PDV-om). Umjesto MAXadsl prometa od 5 GB korisnici će ubuduće moći iskoristiti 10 GB i plaćati istu cijenu kao i dosada - 59,00 kuna (PDV uključen). Osim toga, T-Com vodi 100 najsretnijih novih korisnika na nogometnu utakmicu godine, Njemačka – Hrvatska, koja će se održati u Klagenfurtu 12. lipnja 2008. Putovanje na nogometnu utakmicu mogu osvojiti svi koji u razdoblju od 15. 03. do 01. 05. 2008. potpišu ugovor o korištenju Super 60, Super 150 ili Super 500 tarife, postanu korisnici MAXadsla ili MAXtv-a. U sklopu ove akcije svi novi korisnici MAXadsla prigodom aktivacije ostvaruju pogodnost neograničenog surfanja (Flat rate) tijekom dvaju obračunskih razdoblja, odnosno do dva mjeseca, za samo 0,98 kuna. (uz potpisivanje ugovorne obveze za MAXadsl pristup na 24 mjeseca) i ulaze u bubanj za izvlačenje nagrada. |
![]() |
![]() |
#308 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mogao si ljudima dati link službeni, znaš da ti ne vjeruju ![]() http://www.t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1346 |
![]() |
![]() |
#318 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
#320 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
*does happy dance* ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Prelazim na 8mbps... Taman! Flat vec dugo imam... |
|
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
I ja sam na flatu i cijenio bih vecu brzinu. No 100 kn vise za DO 8 mbps mi je malo previse. Sad su trebali brzinu popunit na razlici izmedju 2 i 8 mbps. S 4 ili 5 mbps s nekom sitnom razlikom u cijeni. Vjerujem da to ulazi u sljedece promjene jer mislim da flat sad nece ubrzo spustat. |
![]() |
![]() |
#323 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#326 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Čekajte malo, a cijena 1 GB je i dalje 20 kn? ![]()
#327 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
#328 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
#330 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() eto za one nevjerne tome koji mi u topicu par redova nize nisu vjerovali kad sam neki dan rekao da ce bit promjena! a iz xy razloga nisam smio rec koje promjene ce bit! ![]() btw, novi obracuni bi trebali vrijediti od 1.3. ali zbog sveopce sigurnosti i zadovoljstva, sacekajte rađe 1.4. i slazem se, trebali su nes postimati na startnom paketu isto al sta se moze.. enivej, flat here i come!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|