Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 09.03.2008., 18:34   #241
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
to smo već definirali za članove foruma
nego jel zna netko jel postoji engleska verzija foruma? pita me 1 dobavljač-htio bi pročitati ovaj post cijeli...ja nisam našao pa pitam...
Beshtya je offline  
Staro 09.03.2008., 22:00   #242
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Meni je najvaznije da vise necu biti primoran kupovati sitnice od robovlasnika kad mi hitno trebaju, nego cu imati i neku alternativu. Jerbo nazalost vecinu sitnica koje meni trebaju uredno imaju samo robovlasnici.

Nego da priupitam da li ce biti i rebel12 u ponudi?
Fleks je offline  
Staro 09.03.2008., 22:38   #243
Torla
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Potpora

Ovim ti postom i ja saljem podrsku.
Podupirem sve koju uđu u neki posao samostalno, a ne da budu robovi isfrustriranih šefova.
Nadam se da ces uspjeti....u biti mislim da uspiju svi koji rade pošteno i NEpohlepno.
Pravi ti je dokaz da u gradu u ulici od 200 metara ima 5 kafica i svi rade...
A zasigurno ce ti biti podrska ekipa sa foruma

Drz se B.
Torla je offline  
Staro 09.03.2008., 23:12   #244
Skorn
Premium
Moj komp

Skorn's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
bilo bi lijepo kad bi razmislio i o ponudi još nekih ekskluziva trenutno nedobavljivih u RH, poput HTPC kućišta brandova Ahanix i Niveus

http://ahanix.com

http://www.niveusmedia.com/

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju
Skorn je offline  
Staro 09.03.2008., 23:51   #245
Skorn
Premium
Moj komp

Skorn's Avatar

... isto kao i

OrigenAE -> http://www.origenae.com/en/index.htm

HFX -> http://www.hifiatx.com/hfx.php?lang=EN

i najljepša HTPC kućišta na svijetu,

Omaura -> http://www.omaura.com/

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju
Skorn je offline  
Staro 10.03.2008., 00:01   #246
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Joj, jedva čekam da krenete s radom! I to još u Samoboru. :clap: :clap:
Matth€w je offline  
Staro 10.03.2008., 00:08   #247
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

ovim svima mogu odgovoriti jer sam samo kratko na forumu-radim dalje

biti će Sharkoona nešto u ponudi pa i Rebel 12). Origenae će biti a za HFX i Ahanix ćemo vidjeti s vremenom (ali ponavljam što god se izvana da nabaviti nabaviti ćemo po normalnoj cijeni ...biti će i Silverstone i OrigenAE i Zalman i NZXT i Antec HTPC kućišta tako da nećete biti zakinuti ...eto toliko od mene zasada-dajem sve od sebe da krene što prije ...a cijene smo već rekli da će biti kao i vani pa i niže neke stvari-za pcexpert forum članove za početak 5% dodatno a slagati ćemo i dodatne akcije
Beshtya je offline  
Staro 10.03.2008., 00:16   #248
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Da priupitam, hoće bit u ponudi ACCELERO S1? Hebate, dosad ga je držao jedan dućan a više ni on. A i kad su ga imali nestao je u roku par sati. Fakat ne kužim, prije ćeš nać dilera i kupit kilu koke nego jebeni kuler za grafu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline  
Staro 10.03.2008., 00:27   #249
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

hoće hoće možda već i ovaj tjedan stignu (i to dovoljne količine
Beshtya je offline  
Staro 10.03.2008., 00:54   #250
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Lijepo lijepo, svaka ti dala. Vidim da će i origenAE biti u ponudi, nadam se H6 modelu. Dobro, zavisi od cijene. Nego, dali će bit u ponudi i HTPC tipkovnica? Nekakvi minijaturni modeli ili ću bit prisiljen kupit ovu veliku.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline  
Staro 10.03.2008., 17:51   #251
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

vec je prije receno da ce S1 stic u malo vecem broju, eto koliko citate najuzbudljiviji topic
Nije presa sa otvaranjem, svak je nestrpljiv no pustimo covijeka neka sve uradi kako je planirao a to sto ce malo kasnit sa otvaranjem je opravdano.
Lijepo je kad znas da neki shop misli na pce clanove

Jos jednom sretno i pripremi se na pad servera prvi dan
Bullet1 je offline  
Staro 10.03.2008., 18:34   #252
White
Premium
Moj komp

White's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Evo da se i ja pridružim lijepim željama (zbog sebe, naravno)!
Sreto ti bilo s tim i nemoj nikad propast! Obogati se na tom, sam nek ja imam di jeftinije komponente kupit!
White je offline  
Staro 10.03.2008., 20:41   #253
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor White Pregled postova
Evo da se i ja pridružim lijepim željama (zbog sebe, naravno)!
Sreto ti bilo s tim i nemoj nikad propast! Obogati se na tom, sam nek ja imam di jeftinije komponente kupit!
hvala na lijepim željama-btw...uopće se ne očekujem obogatiti jer je ovo ipak malo rezolutniji segment IT-a...ali tu sam ko' doma-nek bude za platiti krede i režije i ženu i djecu odvesti na more 10 dana i to je to
bez zahebancije-čmrljim već godinama u IT-u i drugima šoram iljade eura mjesečno i mislim si pa koji k.... smo mi u Hrvatskoj lošiji od Rumunjske??? e neš' ići...imati ćemo i mi ovo pa nek slovenci prodaju ubuduće zerp spike a ventove i blokove više neće (osim možda blokiranja ulaska u EU ali i to me tangira u životu isto kao i Farma na Novoj TV-pa jebemti jesu oni uopće ikoga pitali jel hoće to??? a ja lijepo pitao na forumu ovdje i bogami i lijepo dobio odgovore (pozitivne pa ajmo! i normalno da imam prema članovima pisiekspert foruma-pa kad je svima drugima uglavnom isto kupili nešto u pevecu ili kod mene

NEVERMAJND-zato sam i odlučio ovo napraviti i iskrviti se malo ali znam da će biti GUD
Beshtya je offline  
Staro 10.03.2008., 20:51   #254
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor ZZZZ Pregled postova
Također još jednom sretno i potpisujem ovo za pad servera (ipak se nadam da ćeš se pripremiti bolje od HNS-a).

A za ono što si prije rekao, kako se u BiH ne izborimo za bolje: Pa gledaj ne znam od čega da počnem osim da ih bojkotujem, a ako mi nešto treba ipak je to malo teško. Ja baš i nemam dosta prilika da idem u Hr. kupovati.
Ali gledaj možda bi izdržao i veće cijene da je usluga dobra i da je ponuda široka (vi iz Hr. se žalite da pola stvari nema za nabaviti), ovdje u Mostaru kako ja vidim nema za nabaviti pola stvari što ih vi u Hr. imate. Nadam se da ćeš ti pogurati neke ovdje, da se poboljšaju.

Još jednom za shop!!!!
lijep pozdrav ZZZZ-toliko sam već dobio upita za BiH da ovaj tjedan kud puklo' da puklo' dogovaram bar 3 firme koje će po istim cijenama kao i ovdje prodavati (neće mi gaće zato pasti -znam da je koma i u BiH (pa vidi ovo ovdje pa me ni ne čudi što je kod vas isto ili gore
Beshtya je offline  
Staro 10.03.2008., 20:57   #255
Darude
DJ_Darude kicks ass...
Moj komp

Darude's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
što se mene tiće najvažnija opcija nek bude, kad se plaća karticama, da se more staviti druga adresa za dostavu od one navedene na kartici...

recimo ja sam u Varaždinu na faksu, a inaće sam iz Virovitice i uzimam prek neta na dinersicu od starog... da mi sad ne šalje tu nekakve S1-ice doma tam... pa da stari pita koji to vrag

pogle kak ima Links to rješeno
Staro 10.03.2008., 21:08   #256
Razarach
Premium
Moj komp

Razarach's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Razarach je offline  
Staro 10.03.2008., 21:23   #257
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor Darude Pregled postova
što se mene tiće najvažnija opcija nek bude, kad se plaća karticama, da se more staviti druga adresa za dostavu od one navedene na kartici...

recimo ja sam u Varaždinu na faksu, a inaće sam iz Virovitice i uzimam prek neta na dinersicu od starog... da mi sad ne šalje tu nekakve S1-ice doma tam... pa da stari pita koji to vrag

kume nemam kaj gledati kak je to netko drugi rješil (iako ne znam kaj tu imaš rješavati -staviš na samoj narudžbi adresu za dostavu koju god hoćeš i roba tam ide. Ako hoćeš i u Tirgistan
Beshtya je offline  
Staro 10.03.2008., 21:26   #258
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor Darude Pregled postova

hebate-čisto me zanima...kaj ti stari inače ne provjerava mjesečno izvod dinersice (pitam kad spominješ drugu adresu za dostavu-pa valjda njemu dolazi izvod ak je njegova kartica
Beshtya je offline  
Staro 10.03.2008., 21:34   #259
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor Razarach Pregled postova
baš taj konkretni model od Scythea ne ali ovaj dolazi za par dana-isti k....
http://www.caseking.de/shop/catalog/...arz::6584.html

cijena oko 100 kn...sa škegrinjom ofkorz
Beshtya je offline  
Staro 10.03.2008., 21:43   #260
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Lijepo lijepo, svaka ti dala. Vidim da će i origenAE biti u ponudi, nadam se H6 modelu. Dobro, zavisi od cijene. Nego, dali će bit u ponudi i HTPC tipkovnica? Nekakvi minijaturni modeli ili ću bit prisiljen kupit ovu veliku.
evo večeras još samo da čovjeku odgovorim jer mu jučer nisam uopće -ako nekome ne odgovorim neka me slobodno podsjeti
fanATIk OrigenAE H6 standarno nemam u početku ali već je mail poslan pa slobodno pošalji PM rimajnder da ti cijenu i rok isporuke saznam...može? osim toga budeš za par dana vidio izbor HTPC kejseva pa ćemo onda pričati?
Beshtya je offline  
Staro 10.03.2008., 22:12   #261
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Autor Beshtya Pregled postova
evo večeras još samo da čovjeku odgovorim jer mu jučer nisam uopće -ako nekome ne odgovorim neka me slobodno podsjeti
Joj koju ces festu imati na carini kad sve naruceno dodje...
Staro 10.03.2008., 22:46   #262
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Joj koju ces festu imati na carini kad sve naruceno dodje...
ma lako za papirologiju i zajebancije sa carinom-samo neka dođe što prije-ostalo mi nije bed-na to mogu utjecati
Beshtya je offline  
Staro 11.03.2008., 10:01   #263
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

evo ovako imam jednu molbu za sve...neka Vam ne bude teško...pošaljite mi na mail što koga zanima eventualno da vidimo jesam li što previdio u narudžbama-čisto da sve imamo odmah...dosta sam detaljno i studiozno složio narudžbe ali čisto zlu ne trebalo da nisam nešto previdio...slobodno mi šaljite mail danas i sutra na hardveraj@net.hr

Hvala svima!
Beshtya je offline  
Staro 11.03.2008., 18:07   #264
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Ajde sretno s prodajom samo sam skeptican sto se tice ove robe na lageru.. Mislim da je preveliki rizik to kupovati (cooleri i tak te mod pizdarije koje vecina upoce ne koristi(osim modera i jos poneke ekipe)). Naravno za grafulje nemas beda one ce sve otici ali ovakve moding stvari hm..
AiM je offline  
Staro 11.03.2008., 20:49   #265
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
Ajde sretno s prodajom samo sam skeptican sto se tice ove robe na lageru.. Mislim da je preveliki rizik to kupovati (cooleri i tak te mod pizdarije koje vecina upoce ne koristi(osim modera i jos poneke ekipe)). Naravno za grafulje nemas beda one ce sve otici ali ovakve moding stvari hm..
hvala na željama. u vezi koje robe na lageru si ti skeptičan? nemoj brinuti nemam ja baš toliko love za uložiti da mi roba stoji na lageru duže btw...ja na većinu ljudi ni ne ciljam-to sam već rekao...nažalost za tu većinu pevec prodaje računala jednako kao i žnjblj bušilice i hranu za pajceke i zemlju za cvijeće i lustere kojima fali samo grlo ...bez jebe...ovo će biti šop za ljude koji znaju kaj trebaju (a i oni koji ne znaju će imati i mail i forum da pitaju za savjet prije nego ostave lovu
Beshtya je offline  
Staro 11.03.2008., 20:53   #266
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Beshtya, službeno kasniš dva dana..
Jel usao u narudžu onaj moj podesivi 92 vent? (ne onaj zalman)
srale7 je offline  
Staro 11.03.2008., 23:31   #267
taip@n
Master of the VCR
Moj komp

taip@n's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
uffff... samo naprijed, navijam za tebe... i svečano obećajem da ću sve što mi bude trebalo prvo pogledati kod tebe....

ideja je izvrsna, želim dug i uspješan radni vijek...
Staro 12.03.2008., 10:23   #268
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor taip@n Pregled postova
uffff... samo naprijed, navijam za tebe... i svečano obećajem da ću sve što mi bude trebalo prvo pogledati kod tebe....

ideja je izvrsna, želim dug i uspješan radni vijek...
potpisujem!
kod njega, pa ak nema, pitas kad ce biti, pa ak ce uskoro rade cekam i kupim kod njega. bolje tako nego glodavcima davati pare.
beshtya, sretno!

kao i ostale, mene zanima kad ce to napokon u pogon?

(btw, nije me bilo malo duze vrijeme(ucim(lol) and stuff), pa da pitam jel beshtya vec gdje napisao adresu tog svog shopa a da je ja nisam vidio?)

gamer je offline  
Staro 12.03.2008., 11:03   #269
SunBlade
Registered User

SunBlade's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Beshtija, citam ovo od pocetka i zelim ti ouno srece i nadam se da ces uspjeti....makar znas da to i nece biti bas laki posao!
Koliko sam skuzio drzati ces samo "finjak" stvari za nas koji cemo radije potrositi hrpu novaca na komp nego na ne znam neke gluposti....hmmm....lijepo, lijepo.....makar znas i sam da bi vise novaca zaradio prodajuci jeftine laptope i ostale jeftikaner glupost!
No evo, samo nam daj dobre cijene, ok servis i stavi neki link pa ces i sa moje strane imati neku zaradu!
Ako bude sve funkcioniralo ok, onaj Hg-Spot, Ve-Mil i sl. trgovine me vise nece vidjeti!
SunBlade je offline  
Staro 12.03.2008., 11:05   #270
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
beshtya sretno s tim
timmy je offline  
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme