|
![]() |
#361 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako će skočit za 100€ onda se ne isplati, za oko 3200kn se dobije bolji laptop, a s tim dodacima će i porast masa i opast trajanje baterije...
![]() |
#362 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Što se tiče autonomije - možda ugrade bolju bateriju, a ako ne, razlika opet neće biti drastična vjerojatno niti 10%.
![]() |
![]() |
#363 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mijenjaju se i gabariti kucista (u sirinu i dubinu), a osim veceg ekrana dolazi i veci touchpad.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Nisu mi jasni ljudi koji idu uspoređivati mobitele (makar oni bili Symbian based) sa 3E ![]() Kao da netko uspoređuje motor sa autom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Zakon, znači sve fercera, ovo mi je gadget godine onda sigurno. Gledam na Youtubeu filmiće, ljudi spajaju na LCD telke, monitore, Ubuntu radi bez beda, Compiz sve. Da imam pare odma bih si uzeo to. Ne znam, sama cinjenica da ga rukneš u ruksak (A5 bilježnica) i lakši je neg knjiga iz filozofije ![]() Samo da se nadovežem, mobovi IMO nisu ni do jajca Eee-u. Neki dan sam imao priliku isprobat N95 8GB i wireless, muka je na to pretraživat nešt na netu. I uzmimo u obzir da sam post od dve rečenice pisao 10 minuta. Nije to to, a kolko dođe taj N95, 5K KN? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Sve ovisi o perspektivi ![]() Osobno poznajem par ljudi kojima je Eee zlata vrijedan kao poslovno pomagalo, tako da se oni baš i ne bi složili da je igračka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Po čemu je MacBook bolji ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ne mislim da je bolji niti lošiji. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma Asus je savršen. Ja ga koristim u sprezi s N95 i programom www.joikuspot.com. Savršenstvo za auto i gužve i stajanja na semaforima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
P.E.B.K.A.C.
|
Mali OT (morao sam):Ma meni se svi proizvodi Apple-a poceli lagano gaduckati.... Nedavno sam saznao da je kao njihov brand tzv "DIZAJN" nista drugo nego pokraden... evo recimo kako je izgledao DZEPNI RADIO 1958 godine: http://img.ffffound.com/static-data/...2ec9fe11_m.jpg VIdite li slicnost sa nekim od Apple-ovim proizvodima?? ![]() Ili Ipod Shuffle... mala kockica bez dispay-a imas 3 tipke od koje je jedna Shuffle pa je kosta i 4 puta vise nego nekakav obicni mp3 SA DISPLAY-om ali ne taj obicni mp3 nema kao SHUFFLE opciju.... Nakon toga Air mi neizgleda ama bas niti imalo impresivno pogotovo ne po cijeni... Ali dobro recimo dok su ljetne vrucine nemoras u busu mahati biljeznicom da bi se malo rashladio nego samo zaklopis Air i masuckas lagano ili ga mozes poslati u OBICNBOJ kuverti jel je toliko tanak pa se lagano moze izbjeci skuplja postarina.....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 07.03.2008. u 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Prvoklasni Krkan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
a sto ti zapravo ocekujes od prijenosnika? jer meni su glavne stvari: mobilnost - sta ce mi 17" ili 15" ekran na lapu kad imam normalan komp duljina trajanja baterija - nemam koristi od onih koji traju do sat i pol mogucnost surfanja (wifi pod muss), tipkanje u nekim programima, eventualno zvucnici da mogu nesto slusati paralelno i pogledati koji film. zato ne vidim potrebu za bijesnim konfiguracijama laptopa (tak i tak 75% ljudi ovog foruma ima 3x jaci komp nego sto mu treba), a velicina ekrana je nesto subjektivno, kako komu pase - meni je ovih 7" ipak malo premalo, ali mislim da ce 9" biti pun pogodak i sve si mislim kak cu ga prek oglasa upiknuti za <2500kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Moj stiže sutra i jedva čekam jer je to točno što mi treba. Idealno za faks i za učenje u NSB-u koji je ionako pretrpan za vrijeme rokova pa obično nema mjesta za full size laptop. Uglavnom pravi "omnia mea mecum porto" laptop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
9" će biti sigurno bolji, no cijenom će uć u kategoriju full size laptopa.. i ne uvlačite i ne flejmajte sa Air-om... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni se Air svidja al mi je preskup.. ..bacio sam paru na banku pa uzmem 9" verziju kad izađe..
![]() |
#383 |
Prvoklasni Krkan
|
Totalno ti je previse mjesta uzeto, kao sto je neko reko nlite-aj windoze, i onda ako imas samo 512mb smanji page file na 256mb, a ako imas 1gb onda ubi pf skroz pa ce bit mjesta kolko oces! |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://groups.google.com/group/eeepc...5929a2eeaf111# pa si malo pogledaj. Piknuo sam 2 gb ramica...maaknuo pf...i cini mi se da se malac dosta ubrzaoooo
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
..dno
|
..vidjeh danas EEE u Hg spotu..jako je lijep..stvarno strava laptop.. ![]() Definitivno se veselim verziji s većim ekranom..
![]() |
#387 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
..dno
|
Citiraj:
![]() No dobavljen je..drugačije.
![]() |
![]() |
#389 |
P.E.B.K.A.C.
|
Evo malo mucenja: http://www.dailymotion.com/search/ee...leur-froi_tech Izdrzljivo djubre, mada to nebi isao isprobavati... jel se to meni cini ili ga je lik na jednom dijelu filmica stavio u mikrovalnu? ![]() ![]() Evo moze se napraviti update drivera za graficku da ekran EEE-a prepozna kao monitor pa je moguce imati rezu od 1024x768 bez scroll-a... Meni za sada radi ali je previse strech-ana... na desktopu se ispod ikona niti nevidi procitati text ali ako netko zeli probati..... http://forums.themodshop.net/index.php?topic=116.0
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 11.03.2008. u 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|