|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
kanalić popuniš s neznam na hrvatskom kao se zove Conductive material uglavnom neki material koji služi kao dielektrik-tako bar piše. gdje kupit nemam pojma. 100% to imaju kod mene u školi nažičat ću profesora da posudi malo!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Premium
|
Citiraj:
kaj se tiče ovog "Conductive material" to znam ali glupo mi je ići po željezarama ili elek. dućanima i pitati: meni treba nekaj kaj provodi struju prvoj je tekuće,a onda se stvrdne..... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
rupu popunis s korektorm i onda mozues ili s olovkom ili tekucinom za popravak grijaca na sautomobilskim sajbama ili pak tekucinom za popravak tiskanih plocica ili tinolom, ak si vjest.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
|
Citiraj:
samo mi nije jasno zakaj moram popuniti rupu korektorom kaj nemrem samo popuniti cijeli kanalić sa npr. tekucinom za popravak grijača šajbi??? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
nikako! ispod plastike kojim ti je preliven proc ti je bakar, koji NESMIJE biti u kontaktu, uzmes korektor, premazes, ocistis (poravnas sa ostatkom proca) skalpelom i spojis birdgeve ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
|
je ću svoga u školi imaju tamo labaratorij za digitalnu elektroniku i sve što treba i netreba pa neće bit problema profesor će to spojit nebi da je tvornički. Zadnje izmijenjeno od: Freek. 30.03.2004. u 21:16. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
|
vidio sam na nekoj starnici kad spojiš L3 bridgove određenim redoslijedom da mijenjaš množitelj, je se može poslije onda mijenjat množitelj u bios-u. Zadnje izmijenjeno od: Freek. 30.03.2004. u 21:32. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#13 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
|
evo najboljih linkova kaj sam iskopao...... http://www.viperlair.com/articles/ho...ck/index.shtml http://www.ocworkbench.com/2004/guid...rtonwk43-1.htm http://www.cpuheat.wz.cz/html/AXP_mu...Multiplier.htm iako mislim da ću odustati od ovoga dok netko drugi ne proba ili dok ne nadjem nekog tko će mi to napraviti za 50kn jerbo sa mojim čevapima od prstiju se nikad nezna ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Premium
|
nisam još probao sam iskemijat nešto s bilo kojom drugom metodom da ne moram pravit rupu kod pina, ali nije išlo sada razmišljam da li vrijedi riskirati pravit rupe. Inače ja spajam #3 pin na L5 da ga pretvorim u mobile-a. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Dao Bog da crkne.: hitthewa |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Treba kaj skurit??
|
Nemam. Odi sutra kod Košutića pa zalemi ili posudi lemilicu od nekoga. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Treba kaj skurit??
|
E to ne znam, samo moraš brzo zalemit da ne bi skurio proc po drugi put : lol2 : |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Premium
|
da znam al izgleda da su ti u Lost-u poprilično darežljivi još jedan nije BAD. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |