|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
kako ubrzat router D-link FLAT (utorent)
Bok na flatu sam, kako da ubrzam router da mogu brze skidat sa utorrenta? Imam wlan D-link DSL-G684T -molim objasnite mi pocetnicki, nemam iskustva u tome. Hvala |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
router nemozes ubrzati jedino uplatiti t-com-u veću brzinu(pretpostavljam da si kao i ja na 2 megabita/sekundi) stvar ti je smo u seeder-im tj. onima od kojih skidaš (što ih je više to brže ide) pored svakog torenta ti piše koliko imaš aktivnih seeder-a ( to je jedino na šta trebaš obratiti pažnju) kad počneš nešto skidati ide sporo ali što si više skinio iće ti brže zato što i ti više daješ i tebi se seeder-i počinju više otvarati ( to ti je princip ) |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
wtf? ubrzati ruter? mozes brze skidati tak da t-comu platis brzi paket. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
pročitaj malo i ovo pa će ti biti jasnije http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54613 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
možeš si malo pomoći ograničenjem upload-a u samom utorentu (ograniči na 16) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
N00B
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
|
Citiraj:
Nisam otovorio portove, hoce to utjecat na stabilnost veze ? posto imam 2 racunala na routeru.... koristim zadnju verziju sta se moze nac na utorrentu (1.7.7)...takodjer imam i BitComet ....pomoc svaka dobro-dosla ! Hvala ekipa ! |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
ograničenjem u8pload brzine nećeš smanjiti download naprotiv povećećeš ga Dule je u pravu samo na privatnim trackerima (ako skidaš sa njih) nesmiješ ograničavati brzinu uploada jer se dešava ono što je Olymp napisao |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
N00B
|
Citiraj:
veza ce bit stabilna samo jel bit ce malo usporeno ako se bude skidalo cjelo vrijeme pa preko dana mozes ostaviti da skida 1Mbit,a preko noci ako drzis upaljen komp prebacis na 2Mbita brzinu tako da preko dana imas 1Mbit za download i 1 za surfanje..Stavi verziju utorrenta 1.6.1 i stavi port uUtorrent 1.6.1 programu i u routeru (49152).. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Banned
|
Citiraj:
sta u routeru napravit treba i gdje ?! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Moraš u adress bar u internet exploreru ili browseru koji već koristiš upisat 192.168.1.1.(tako je barem meni) i dalje slijedit vodič koji ti je dat gore na potforwardu. Ja sam to napravio,međutim i dalje skida kriminalno sporo,doduše 2 kompa su na vezi,ali cimer ništa ne skida.Ograničio sam upload na 5 a on skida 10-12.Veza je 8mbit.I u utorrentu i dalje svijetli žuto.Usput,kako rebootat ruter? |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
N00B
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Banned
|
Opet,mapiram isti port na routeru save&reboot napravim,stavim ga u utorrent,i dalje stoji žuti indikator,dolje,a brzine katastrofa.Jel ima tko kakvu ideju? EDIT:uspio sam riješit. Zadnje izmijenjeno od: žile. 04.03.2008. u 21:17. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
N00B
|
Mogao si reci kako Inace na svaku promjenu u konfugiratoru udri apply... ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Banned
|
Naravno Apply,to čak piše i u vodiču.A neznam ni sam.Par raznih portova i par resetiranja routera i uspjelo je proradit i pozelenit u utorrentu.Neznam šta je bilo ključno ![]() BTW,bio sam danas u kupovini,izašo vam je assasins creed ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |