|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Sharkoon misli na mene :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, s 2.5m kabla ćeš doći u drugu sobu ![]() No, svakako praktična stvarčica, onome kome treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Ispod vrata ide kabl. ![]() Glavno je da komp uopce ne cujem kad su vrata zatvorena, pa cak ni kad se 3850 zalaufa buka je neznatna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Razmišljao sam neko vrijeme da komp stavim na balkon, naime odmah je pokraj prozora. Istina, ne čujem ga ni sad, tj. ćuje se zanemarivo al ono... A što se tiće power tipke kanticu ne gasim tak da ono...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Divna stvar, ako headphone/mic konektori nisu jackovi, već se uštekavaju na pinove na matičnoj/zvučnoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() ja sam imao nesto slicno pred godinu dana, za paliti komp dok mi je bio u drugoj sobi. (kabeli kroz rupu u zidu) dosao frend, poslikao..... i na kraju zavrsilo na internetu kao reset button, iako to nije ![]() http://www.lifelaboratory.com/ultimate-pc-reset-button kasnije nabavio u chipoteci manju tipku, metalno/kromirano ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Iskreno, ova stvar je toliko dobra, ne zato jer ima power gumb (fućkaš to), već mic/sluške, te 2 *prava* usb 2.0 porta. Koja si mogu stavit na stol. Ne glupe produžne kabele i hubove. Isto to imam na kućištu, ali je kućište na podu, a hub je na dnu kućišta. Ispod poklopca. Malo nezgodno, a ![]() EDIT: Evo original sitea: http://www.sharkoon.com/html/produkt.../index_en.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#14 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Komp mi je u sobi, nije u drugoj kao kod nekih ![]() A ja svoj komp palim na daljinski, da ne bi slučajno kučište dirao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|