|
![]() |
#4022 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Space Above and beyond - jedna od boljih "ratnih" SF serija, da su je nastavili, mislim da bi bilo bezveze, al ovak ostaje odlična, odlična ekipa glumaca, pogotovu pukovnik T:C McQueen ;D Stvorenja - a onak, zainteresiralo me s pocetka, kasnije mi nije nest bas sjelo, pogotovo animacija mi je nekak, hm lose napravljena, fali im jos onaj jedan zadnji dio kad treba to sve umontirati u film, onda se vidi prijelaz.... zivcira me ona preruzna glumica koja glumi onu morsku biologinju, te stalno navlaci onog klinca s sobom, a i onaj lik kojem je brat pojeden... PS: ste primjetili kak u zadnje vrijeme u skoro svim serijama su najzesci negativci kosooki ;D
![]() |
#4023 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kosoki su negativci zato sto USA planira napast (bilo je i vrijeme) Sjvernu Koreju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
El se men to učinilo ili nava planira emitirat heroes-e, svi gledaj a ja još ništ vidio pa ka ce bit na novoj nebi bilo loše gledat... Btw el gledo ko Tripping The Rift serja je super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4025 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#4026 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
jel se sjeca netko kako se zove ona serija sto se davno pustala na HRTu, radilo se o nekom liku koji se rastao od sestre, tj rastavili su ga od sestre i onda se on pridruzio nekim "svemirskim marincima" kako bi je pronasao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4027 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Svemirski marinci aka Space Above and Beyond (već X puta spominjana gore).
![]() |
#4029 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
To je stvarno bila super serija, samo cekam malo vise slobodnog vremena da ju opet pogledam, 2 dvd-a samo cekaju ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4031 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Vidio sam najavu Heroja na Novoj, kad pokušaj provjeriti na njihovoj stranici ili na http://phazer.info/
![]() |
![]() |
#4032 |
JDM
|
Ajmo brzo preporuka neke serije. Nemam vise sto gledat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije SF ali svakako pogledaj ![]() Break Bad 1. to challenge conventionChemistry 1. the study of change Breaking Bad Meet Walter White, a high school chemistry teacher sleepwalking through life when, boom, a terminal diagnosis changes everything. Liberates him. Empowers him to use his chemistry skills anew: to man a rolling drug lab and finance the future for his struggling family. It's an uncontrolled experiment with the American dream. And it finally wakes him up.
![]() |
#4035 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
30 Rock, nije SF ali je odlična ![]() Smallville Stargate Atlantis Dead Zone Scrubs Chuck Aliens in America (nije SF!) Jericho American Dad Family Guy Californication Eureka Desperate Housewives ![]() Lost Prison Break Traveler Mythbusters My Name is Earl Kyle XY Journeyman Reaper Primeval The 4400 Dresden Files Two and a Half Men New Adventures of the old Christine Whose line is it anyway (odličan improvizacijski show) Pure Pwnage (web - skroz drugačije ![]() The Office ... Treba ti još šta? ![]()
![]() |
#4037 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4038 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Galactica u četvrtom mjesecu, a za Heroje se priča jesen '08. (preview treće sezone) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 | |
JDM
|
Citiraj:
a BSG neznam kak cu docekat. jedino mi teze pada docekat novu epizodu reklame za forda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4040 |
-------
|
Heroji se s novom sezonom počinju fino zahuktavat; Sylar i Ellle - di ćeš bolje. ![]() Dobra je reklama za Ford, samo da ju ne razvodne i učine dosadnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4041 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() What? ![]()
![]() |
![]() |
#4043 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4045 |
-------
|
A zo. Ah, dok ja skužim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4046 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() odgledao prije 2 dana,,,,, odlicna mini serija, ideja s tim "predmetima" je totalno cool,,,, je zna tko ce biti mozda jos kakav nastavak toga, s obzirom na to kako je zavrsilo s kljucem?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4047 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |