|
![]() |
#573 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Oj, odkad sam stavio u komp Sapphire 3850, i prije i nakon formata mi javlja da driveri za PCI Device, unutar Device Menagera, nisu instalirani... ![]() Kaj moram instalirati da to nestane? Probao sam da sam nađe driver na netu ali nikaj od toga!? Normalno imam instalirane Catalyste 7.11, jedino me to zahebava ![]() PS: Od PCI uređaja imam samo zvučnu ali ona je najnormalnije instalirana... također su instalirani i driveri od matične! |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kupio sam Powercolor Radeon 3850 512mb DDR3 Zerotherm PCS,mogu reći da sam stvarno jako zadovoljan radom kartice i nemam niti jednu primjedbu! Hlađenje je vrhunsko, pomalo nevjerojatno da nakon 4 sata igranja Crysisa temperatura neprelazi 68 stupnjeva,HLAĐENJE - naravno nemože se podešavati brzina vrtnje fana ali zato postoji lijek koji se kao što znate zove Zalman fan regulator i stvar riješena (nisam to prije znao nego mi je rekao jedan prijatelj),dosta je bučan pri 100% vrtnje tako da toplo preporučam Zalmana odmah pri kupnji kartice! Što se tiče OC-a taktove sam podigao sa 720 na 820 (na 830 artefakti) te sa 900 na 1020 (na 1050 artefakti) i sve je radilo odlično,Crysis 3 sata igranja temp. max 72 stupnja!Znam da rad grafičke ovisi o konfi,imate ju pod moj komp neda mi se pisati! Kartica je kupljena u Vm za 1.269,00 kn te fan regulator za 21,00 kn! Po meni neisplativo kupovati 300kn skuplju 3870 kada s podignutim taktovima 3850 dobijete skoro iste vrijednosti te performanse! Toliko od mene,preporučam ovu karticu onima koji su u dilemi između 3850/3870/8800GT (koja mi je pomalo preskupa a igrate na full detaljma i na 3850)! Pozdraf
![]() |
#582 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Vidim da svi pričate o klokanju, a ja nikako da dođem na zelenu granu... Zanima me kako ste klokali svoje kartice i s čim. Koristim catalyst 7.11 i u overdrive-u je stavim na max mogući klok 720/950 i sve 5. U ati tool-u pokazuje 5MHz manji takt za bilo koju ferkvenciju. I uredno se zablokira čim pokušam klokat. Verzija 0.27 beta 4. Hvala!
![]() |
#583 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
meni se isto zablokiralo kad sam OC-ao u ATI Toolu 0.27 b4... to sam rijesio tako da sam OC-ao sa Riva Tunerom 2.06, a testirao sam za artefakte sa artefact testerom u ATI Toolu i tamo sam si namjestao koje taktove ce loadat u 2D-u i 3D-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..da potvrdim da powercolor pcs 3850 radi na 800/1000 bez ikakvog dizanja napona za vcore,samo je editiran bios i flesan na grafu znaci nikakv software nije u pitanju sto se clockanja tice...grafa rastura
![]() |
#585 |
Yugokiller
|
Jel možeš kako pojasnit taj riva tuner, ja ga nikako da skužim. Btw. nemam onaj gumbić customize pokraj drivera...
![]() |
#588 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni sve uredno radi sa Ati toolom 0.27 beta4,preko njega je sve klokano i testirano i sve je ok! Valjda ovisi od grafe do grafe jer kontam nisu sve izgleda tvornički iste i nemamo svi iste konfiguracije!
![]() |
#592 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Toshiba ko' ludo
|
Kaj takva za***ancija da Linuxom,nemoj me plašit jer mislim stavit suse a nisam nikad imao kombinaciju ATI > LINUX uvijek nvidiu i nikad problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
The All Seeing Eye
|
Ja sam svoju odmah puknul na 740/1850, bez razmišljanja, ali je nisam testirao u toj mjeri da bi mogel uočiti razliku u igrama (vrtio sam samo benčove zbog ispita i učenja)! Tak da bum te pital, da li si ti na tim taktovima dobio nekaj konkretnoga na performansama u igrama, ne u 3dMarku? Pitam tak da znam da li se isplati OC-ati grafu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() zar je moguce da ti nesto neznas ![]() kako sluzi grafa???? je su rijeseni problemi sa ati grafama??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|