|
![]() |
#91 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
NHF ali mislim da je to za umaranje, a ne neko nabrijano guštanje u igri!v ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#93 | |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Velim, namjera mi je samo objasniti kak bi možda trebalo ocjenivat najgoru igru. Ne volimo svi sve žarnove igri, ali bi bilo dobro ocjenivat one igre iz žarnova koje obožavamo. Još jednom bi se ispričal jer sam malo pretjeral al nebrem si pomoći kad vidim izjave bez osnove.
![]() |
![]() |
#94 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
FM je najbolji manager za PC (nije da je velika konkurencija, al eto ![]() Igra je s obzirom na žanr skroz dobra i reći za nju da nevalja samo zato jer se ne voli takav žanr je blesavo.
![]() |
#95 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A što se tiče postala 2, bio je dobar prvih par sati dok nisam isprobao sve moguće fore na sve moguće načine...(i cheatove ![]() second life - žao mi je što sam uopće čuo za to... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Evo male liste igara koje nebi preporučio ni smrtnom neprijatelju: Postal 2(priča VEEEEEEEEELIKI minus) Carbon(općenito shit) Diablo 2(priča dobra ali, doooooosadno do bola) Bloodrayne(grafički loše, priča glupa) GTA: San Angreas(samo radi pregršt bugova) Svi serijali FIFA-e(teški šit, sa centra padaju golovi od igrača tipa bartulović) Tu je i Star Trek Legacy(super su mi serijali star treka, igrao sam sfc 3, bridge commander i elite force 2, ali ovaj se izdvaja iz gurpe, prezahtjevan je prije svega, nahvalili su ga dosata ali mi nije nešto posebno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
![]() Citiraj:
Iako je NFS Carbon bio kratak bio je bolji od ProStreeta i Most Wanted-a, a GTA SA je prilicno dobar sto se tice price i gameplay-a jer ima smisla(grafika je doduse mogla biti bolja). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Da li si probao međusobne obracune? Ti protiv nekog od svoj frendova? Citiraj:
Carbon se meni licno uopste nije svidio. To mi je toliki shit od igre da je to zalosno. Meni je MW mnogo bolji od Carbona, mada mi se ni on ne svidja. Najbolji dio od ovih "novijih" mi je U2, ali se ni on ne moze porediti sa onim starijim dijelovima.
![]() |
![]() |
#101 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Spy Hunter, 1984. godine na Spectrumu, dosadno i nemaštovito...
![]() |
#102 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Evo, upravo potpisujem da me slobodno eutanaziraju ako me nađu na podu sobe gdje se trzam i grčim, a na LCD-u mali američki kamiončić osvaja svijet... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Creepshow
Datum registracije: Aug 2007
|
tu pljujemo po Postalu, a igra ove godine dobiva filmsku adaptaciju. je da igra nema veze s vezama, lik s PTSP-om i ganovima ide po gradu koristeči mačora ko prigušivac ubija kog stigne, pogeldaj samo kako ce programerska tvrtka zove. a po meni najgora igra je OGame, hebeš tu i igru bez 3D grafike, čekaš da ti se koje kaki reaktor gradi 15 dana u real time-u, odvratno, čisto ono za geekove koji nemaju social life... |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Full spectrum warrior. Ghost recon AW. Za obje sam molio boga da prije završe. Čudim se da me nije stigla božja kazna što sam to igrao. @prostreet - šta ste svi navrli na tu igru.Je da su ukenjali naspram MW,ali opet može pojest vremena.Najveći zločin te igre je realnost u pokušaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Njalošije i najslabije:1.Specnaz: Project Wolf 2.Aurora Watching 3.Starship Troopers 4.Avatar The Last Airbender 5.Loki 6.Moto Racer 3 Ultimate Edition 7.Sims 2 8.7 sins 9.Sonic Riders 10.Top Spin 2 ... možda još koja ali ne pada mi ni jedna na pamet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
volveraš
|
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Igrao sam dosta loših igara, pa ne mogu izdvojiti najgoru, ali igrao sam i dosta igara od kojih sam očekivao puno, a razočarale su me, pa ću ih i navesti: Far cry i Crysis....kada netko odigra half-life 1 i 2, te sve ekspanzije i epizode, shvati da ne postoji bolji FPS, pa mi nekako niti jedan FPS nakon ovih pucačina nije niti približno dobar. Ghost recon: AW, full spectrum warrior i rainbow six vegas/lockdown....na screenshotovima je sve to lijepo izgledalo, ali izvedba je i dalje katastrofa...igre su me u potpunosti razočarale. Armed assault. Da nije bilo flashpointa, igra bi mi bila najbolji i najrealniji taktički FPS, ali nakon O:F-a, osjećao sam se kao da su prodali istu igru na novom, ne pretjerano ljepšem, ali puno zahtijevnijem engineu. Čak je i nišan ostao isti, kao i kretnje lika. Da ne ispadne da igram samo FPS-e......razočaravaju me izvedbe mnogih današnjih RTS-ova jer skoro svi idu na neki generički princip WW2.
![]() |
#114 |
Banned
|
Malo ga za***ajen jer znam da igra manager (ipak mi je cimer). I imam više od petnaest. I BTW još neke igre nevolim pa ih sada nisam spominja, a to dovodi do zaključka da ne pljujem trenutno po MANAGERIMA i svim ostalim exceloidnim igrama! |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Po meni najgora igra je True Crime:NY i svi dijelovi toga necega.Pa ja nebi upoce rekao da je to igra nego shit.Meni opcenito Carbon,Dijablo 2,Menageri,Crysis,Bioshock nisu uopce lose igre a da je nesto lose to je serijal FIFA pa neznam ko to uopce moze igrati ili instalirati pokraj PES-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Pro Shit - razocaranje godine Crysis - kolko je bila ocekivana i hvaljena (spada u razocaranje) iako je igriva
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
CoD4 multiplayer. Igra koja me koštala života ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
volveraš
|
Sorry Baja, nisam znal da je za***ancija u pitanju ![]() ![]()
![]() |
#120 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 16.02.2008. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|