|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Gigabyte
Matična je Gigabyte S-Series GA-M57SLI-S4 Socket AM2,e sad gledam ja u Everestu verziju BIOSA i piše da je verzija FC.Koji BIOS da stavim kad na njihovim stranicama imaju verzije koje imenuju sa npr.F11,a na rev.2.0 imenuju sa FA,FB itd...? http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2287 Sorry zabunom sam otvorio ovu temu na ATI pdf-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Verziju biosa gledaš kod bootanja, a ne u nekakvim everestima i sl. Hint PAUSE BREAK tipka na tipkovnici da ti ne pobjegne. Obavezno kod gigabyteovih ploča pazi na reviziju ploče, rev. 1.0, 3.3 i sl. Bios nemoj mjenjat ako sve radi kako spada ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Prilikom bootanja piše M57SLI-S4 FC.BIOS je FC |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja isto koristim FC, probao sam ove neke novije(FD i FE), nista mi se nije svidilo. U jednom sam izgubio mnozitelj x10.5 i imao sam samo x10. U drugom isto nesto mi se nije svidalo, zaboravio sam sto tocno. Ali rekao sam da cu cekat neki novi da probam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
ja sam sebi stavio FE bios i dobio sam opcije mnozitelja za +0,5 sto mi je falilo da dignem proc na 3.3ghz sve u svemu radi s pol snage, flashano preko viste...
![]() |
#6 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kaj se dereš na čovjeka. Lijepo ti ukazuje na neke stvari a ti na njega tako, ccc, i još na našeg Mislava ![]() Na kraju, čovjek je u pravu, pričate o nekakvim FE, FC, FŽ FLJ biosima, a na služenoj stranici se lijepo navodi da se verzije BIOS-a označavaju slovom i brojkom ''Fx''. Čini se da samo vas par tvrdi suprotno... Usput, jako pametno što flashaš iz Windowsa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
stvar je ovakva... prve dvije revizije matične >> 1.0 i 1.1 imaju bios oznake Fxx, dok moja matična >> verzija 2.0 ima bios oznake FE..... tak da se zna.... razlike u verzijama vidite po rasporedu USB konektora dolje kod PCI utora.... ..... flasham iz Viste zato što je program @BIOS namjenjem tome i do sad nisam imao problema....
![]() |
#10 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Mogao si tako odmah reći. Evo ja sam isto gledao rev 1.0, a mogao si nas odmah prosvijetliti ![]() I znam za @BIOS, samo ti želim reći da flashanje iz Windowsa nije baš sigurno rješenje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Eto,stavio sam i sliku cijelog monitora,da mi ne bi nesto izmaklo ![]() ![]() (morao sam upaliti blic,jer se nista ne bih vidjelo) ![]() Ali eto,skuzio sam to sto si rekao da je kod novih i nove oznake(iako ne znam zasto su to napravili,kad je uvijek bilo "Fxx" ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|