|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Imam 4 računala, jedan switch i jedan router koji ide na ADSL. Jedno računalo je spojeno na router, ostala 3 na switch a switch na router. (tak mora biti zbog razmještaja i radilo je tak do neki dan) Problem je u tome sto mi ne radi "my network places", tj kad kliknem na workgroup mi javi da nije dostupno, da mozda nemam ovlasti ili da je aktivno previse veza, bla bla... Računalo koje spojeno na router normalno vidi sva računala. Sva računala se nađu jedino kad idem na "search computer" i onda mogu normalno pristupati njima. Jedino mi ne radi u win exploreru kad zelim ici na my network places. Probal sam staviti statičke IP adrese, priča je ista. Ping radi, net radi. Probal gasiti firewall, 0 bodova. Servisi svi upaljeni, sharing ukljucen. Probal neke cake s registryem, ništa... :-( Hvala svima na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Probaj uključiti NetBIOS u TCP/IP opcijama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Riješeno :-) Nema baš nikakve logike, ali radi :-) Samo sam na svim računalima zamijenil ime worgroupa iz defaultnog "WORKGROUP" u neko drugo ime... proradilo sve odmah.... Uf kak sam se bezveze nazivciral |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|