|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Link Jos jedna provala iz HGshrota
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Evo jednog bisera: danas u linksu Javi se neki lik (polumrtav)... JA: Dobar dan, zanima me ako sve šta sam naručio imate na raspolaganju... Links: Koji broj narudžbe? JA: nema broja, web narudžba je... L: Na koje ime? JA: Kazem svoje ime L: Imamo sve osim napajanja... Stavili smo drugo ako vam ne smeta JA: Koje? L: Tagan JA: Koji Tagan? L: Pa ovaj tu ![]() JA: Koliko W? L: 400W JA: može, uzimam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#873 | ||
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
je ovo provala ili sta?http://links.hr/index.php?naziv=Proj...kl=390.315.020 projektor za 278,400,34kn ![]()
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
@malcom 20k kuna vise za kupnju na karticu ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
u nitelu je jeftiniji za 17k kuna ![]() nije greska u vezi cjene, iako nemam pojma o projektorima znam da ovi jeftiniji nemaju 1600*1200 rezu i onih tulavih lumena ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Smijem ja tu nes pitat. Ak sam kupio komp po komponentama znaci da garanicja vrijedi po komponentama cemu ce mi ona naljepnica iza. Jel smijem otvarat ja sad komp ili kaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ak su ti ga oni slozili, dobio si dulju garanciju na konfu. ako maknes naljepnicu, ostaje ti garancija po kompponentama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Premium
|
a jel se moze di nabavit ta naljepnica? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Naravno da ti ostaje garancija na sve ostale komponente, ali gubis komociju besplatne dijagnostike (kao sto sam naveo) i nazalost mogucnost da doneses krivu komponente na reklamaciju se povecava.Posebno danas u vrijeme sve ucestalije nekompatibilnosti medju komponentama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Premium
|
sry al ne kuzim ovo kaj si reko s krivim komponentama a ovo prvo cu valdja i sam skuzit kaj je oslo |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Pa upravo u tome je stvar, sigurno ne mislis da svi imaju susjeda, prijatelja, curu/decka kod kojih ce moci isprobati svoje komponente prije samog reklamiranja. A krive komponente se redovito donose na servis.Reci cu ti samo jedan slucaj vezan za Seagate diskove i Seasonic napajanja.I jedno i drugo ispravno pa ne rade zajedno.S razlogom sam napisao da je nekompatibilnost sve ucestalija. Nisam pricao konkretno o tvojem slucaju, generaliziram.Sto se tice otvoranja kucista, ma samo navali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Đizus...danas stvarno svega ima... ![]() A ako nije tajna zašto su taj seasonic i Segate (koji i opet koji) bili nekompatibilni,iskreno to mi baš čudno.. ![]() ![]() E da,i još nešto...to kod vas vrijedi i uredno važi - ostaju garancije na komponente ; i svaka čast na tome. ![]() ![]() Ali na sve više servisa kad vidim ono "skidanjem naljepnice se gubi svako jamstvo" mi dođe da serem...nelegalno,protuzakonito..kako bih još rekao... ![]() BTW : Odmah i negativna strana Linksa...znam da si u servisu a ne prodaji,ali pobogu zašto...???! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Spoljarik : Ako su ti oni sve to fino složili,i ako nemaš neke ekstra i "posebne" potrebe,pa ostavi to sve kako je i ne čačkaj dok radi...općenito vrijedi - ne diraj dok radi... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
|
ma mislio sam namontirat par ventilatora jel mi je grafa a i hard malo vrući ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Takodjer, jesi siguran da je sve vise servisa (ne ducana?) takvih? Prije je to bilo pravilo, danas nije, ali vjerojatno nije ni rijetko. Mislim da je najpostenije upravo to da, ako otvoris racunalo, gubis jamstvo na racunalo, ali ti ostaje jamstvo po komponentama. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Onaj ko zna s kompovima ce si kupit konfu u dijelovima i slagal bu je sam i moci ce prckat po njoj, a onaj ko nezna bolje da ne prcka i samo su zbog takvih stavili naljepnice da si smanje glavobolje u servisu kad netko ko nezna ide kopat po kompu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
@MaxB : A čuj,neznam sad kako za Astra konfe (Vemil),koje su već 'eto gotove i ono,gubiš jamstvo otvaranjem,jer su oni to ne'š sprčkali i to radi...dali ok ili zbrda-zdola,ali radi. No kad sam kupiš kod njih komponente i onda ti udare to u kućište,a jamstvo gubiš na sve otvaranjem bočne stranice i ubacivanjem 2-3 venta te mjenjanjem žvake sa NB-a... ![]() ![]() ![]() A televizor kupiš cijeli i gotov,a ne kupuješ odvojeno katodu,odvojeno ekran,kućište itd... ![]() BTW : MaxB,da ti nije šta u svojstvu onaj Max B Grant..? ![]() ![]() I konačno stoji i ovo što kaže VGA killer...i normalno da ću si zato sam slagati,odmah promjeniti sve žvake na svemu itd...ali poanta je u tome da onda treba ljudima to slagat...frend,frendica,poznanik ili kolega od staraca i njihov sin/nećak itd...ali onda ja moram trošit vrijeme i preuzimat rizik za sastavit to nekome, da bi taj netko mogao skidat stranicu,stavit neonku itd...;a nije da se ima vremena uvijek,i da se ne može desiti neko sranje,čak i mehaničke prirode...i šta ako i kad se to desi još trebam iz svog džepa plaćat što nekome radim uslugu koji prvotno treba napraviti servis...?! ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ovo govorim opcenito jer dobar dio ljudi nema resurse da se igra s tim (druge komponente ili kompletno kompatibilno racunalo), a ne da im se gnjaviti prijatelje sa zamolbama tipa "daj mi provjeri jel kod tebe moja graficka radi ispravno; radi? daj onda da tvoju konfiguraciju preselimo na moju maticnu plocu da vidimo dal ona radi. radi? itd.". Kad imas garanciju na cijeli kompjuter, vratis im kompjuter i popravit ce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ne, prvi put cujem. Ovaj nick inace koristim desetak godina. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() U principu, alergican sam na kompove sklopljene u HgŠrotu i ostalim ducanima jer to nije onak kak meni pase, a i opcenito shebu nekaj dok slazu. Ovak ak ja zahebem bar sam si sam kriv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Edit: ali zato evo najbolji monitor na svijetu http://protis-online.info/index.php?...chk=1&Itemid=1 Obratite pažnju na "rezolucija od 1600x1200 dpi" ![]() Zadnje izmijenjeno od: segregator. 22.01.2008. u 13:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#898 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Neznam jel ovo provala ili sto al. Sisak Ishop ducan Przilica mi ne cita dvd ,cita samo cd,a nista nemoze prziti Kuljena kod njih prije 2mjeseca Dajem przilicu ,oni ju testiraju pred menom i zakljucuju da JE OTISLO NESTO NA NJOJ,lol Kazu ,saljemo na servis u zg Pitam,jel mogu dobit zamjensku oni: Odgovaraju,ne ,jer nemamo identican model u trgovini Ja: Hocete li imat? Oni: Ne Ja: i sto da ja radim bez jedinog optickog uredaja dok ne servisirate? Oni: Neznamo Ja: Ok,kupit cu novu,a ova kad bude gotova,ce mi dobro doc Oni. ok,nova je 220kn Ja: 14dana kasnije,dobar dani Oni: dobar dan Ja: ja sam dosao po dvd przilicu koju ste poslali na servis u zg prije 14dana Oni: samo tren (nakon 10min),oprostite ali nista nije stiglo iz Zagreba Ja: pa dobro,a kada ce stic Oni: Nismo sigurni Ja: 1-2 tjedna jos? vec je 2puna tjedna kod vas Oni: stvarno neznamo Ja: mjesec Oni. ...... Ma goni ih u picku materinu !! Ako za 2tjedna nebude nova ili moja tamo ,idem im poslat sudski poziv jer se takvo poslovanje protivi zakonu 5 iz zakona o pravima potrosaca ![]()
![]() |
#899 |
Premium
|
![]() |
#900 |
Premium
|
![]() |
Uređivanje | |