|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Cudne temperature wd 120Gb
Imam dva hdd, oba wd, jedan od 120Gb, na njemu je OS, a drugi od 160Gb. Ovaj prvi grije se do 46-48 stepeni C ali samo u idle-u. Cim ga nesto natjera na rad, temperatura padne, u ful loudu i na 32. Diskovi su sata i sata II. Jedan vent. od 12cm pirka sprijeda na njih. Temp ovog veceg je max 36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
WD-ov senzor laže za nekih 20C. I sam WD je to priznao. Moj WD1600 je stalno 'bio' na 52C, a na dodir jedva nešto topliji od Samija kojem je Everest pokazivao 28C.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Niste mi pomogli. Disk je definitivno vruc na dodir. Zbunjuje me pad temperature u loudu. Rekoh, da nisu kakvi simptomi krepavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne razumijem sta pitas. Oba diska su na istom kabelu za napajanje, jer ima samo jedan koji iz napojne moze napajat diskove, a ima dva jacka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A u loadu je disk još topliji ili hladniji na dodir? ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
WD SATA diskovi znaju imati na sebi i MOLEX i SATA naponske konektore, naravno svaki SATA disk mora imati SATA podatkovni konektor (to je onaj uski koji se kopča u ploču ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
@domy, nisam pipao da li je hladniji u loudu, vjerujem senzoru. A sto se tice napajanja vec rekoh ali ponavljam, napajanje je isto na oba diska, dakle bez moleksa na oba diska. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|