|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
bokšić svima, namjeravam sutra u diskont24 naručit ovo kučište (velju edišn) pa me zanima nekoliko informacija, jel se dobiju one ramice ili kak se već zove iz 525 u 3.5 ili kolko već za hdd s kućištem, koja je razlika osim u petnestmetarskom ventu na boku u odnosu na ovu "običnu" verziju" iii zašto je u diskontu puno jeftinije nego drugdje, recimo od ADMa je 70kn jeftinije a od nobilisa ~40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
64VT klon
|
koja gamad, dođem ja u diskont nakon 10ak minuta pješačenja i uđem nutra, paf novost, 4 lika poslagano za stolove ko u školi , sjede za kompjuterima, ja izabrao ovog u prvom redu desno(velika greška) uglavnom pitam ja njega jel imaju taj usisavač, i onda smo zajedno tražili i tražili u njegovom cjeniku sva kućišta po edu pregledavali, ok. kažem ja liku da sam to našo prek nabave koja me linkala na dućan i još jučer bilo tamo, i kažem mu ja ajmo na nabavu, gasi on ovaj IE7 u kojem je diskont24, i pali on opet IE7 kako bi napisao www.nabava.net(iako je jednostavno mogao stisnuti ctrl+t) i tako to polagano ide, ok vidim nema ni na nabavi više, žalostan napuštam dućan i odem u formel, s namjerom da uzmem drugu opciju (frontier shinobi) teško smeće al ljepo na prvi pogled, i čovjek ljubazan otvori kutiju, otvori stranicu kučišta, i sve ljepo ali imo je samo sivo, opet žalostan napuštam dučan uz zahvalu na trudu. ima ko za prodat usisavač value edition |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
64VT klon
|
jasno mi je da ima tamo kao i u nekoliko drugih dućana, ali po prekrasnoj cjeni od 430, provejerit ću još nobilis koji navodno ima za 400 ali trebam prijevoz onda. možda si ti misliš pa nije 400 i 430 velika razlika, isto tako nije 360 i 400 velika razlika, ali 360 i 430 je već razlika, a pošto živim u uvjerenju da će bit u diskont24 opet, moguće da ću čekat jer ne želim hitit 40/70kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sry, nisam vidio da je tolka razlika mislio sam maks ~20kn.. samo ti budi uporan da to nabave i stici ce.. ja sam uzeo to kuciste na subotnjoj akciji u linksu .. 300kn za edišn sa ventom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
64VT klon
|
nisi mi to trebo reć, sad se žderem...jaooo, nema veze idem sutra u nobilis i uzimam za 400, ako nemaju, eee, bit će problema, e znaš kaj ću napravit...plakat ću Zadnje izmijenjeno od: MP950. 08.01.2008. u 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
13.01.2007. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
64VT klon
|
evo me napokon navuko zmijsku kožu na većinu kablova od fortrona, i na sata kablove isto al srebrno, skinuo mrežu, premjestio ovaj logo na vidljivije mjesto,par nejonki zamjenio org HDD crvenu ledicu sa plavom ugradio cmos reset tipku, iako je to domy napravio prvi, ja sam to imao u planu već puno prije ![]() ![]() ![]() užasan nered, al nema veze, napokon zatvroreno kućište pa me nije briga http://max-save.org/images/438180K2.jpg http://max-save.org/images/684141K1.jpg optiče okani me se |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
gdje si nabavio i to...thx good work ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
64VT klon
|
u končaru ![]() i samo nek se zna da se i na ovo kućište može porezat, što mi je i uspjelo, a čudilo me da se na codegena nisam u 3 godine Zadnje izmijenjeno od: MP950. 12.01.2008. u 03:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
The Zappa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Karabaja pogledaj tu sticky http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=22347 |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
The Zappa
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
The Zappa
|
Odlučio sam se za Rebel9. Prvotna odluka je pala na Value edition sa 25cm ventom. Međutim, par ljudi me splašilo da vent, kada se "razradi", bude bio jako bučan. Odnosno da je econoy bolje rješenje. Koliko je to točno i kakva su vaša iskustva sa spomenutim kučištem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
kroz osam strana ovog topica možeš se upoznati sa više doživljaja gore navedenog kućišta. kao i svako kučište sharkoon ima svoje mane i prednosti...koje su to? listaj pa saznaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
to te ja pitam
|
Uzeo sam Rebel 9 Economy i naišao na nešto što mi se ne sviđa pa molim pomoć. Pročitao sam cijeli ovaj thread (svih 8 str, uf ![]() Naime, onih 6 u kućištu izbočenih distancera su za cca 1-1,5 mm niži od distancera zlatne boje koje dobiješ sa kučištem i koje zavidaš u kučište. Ovako to izgleda ![]() Mene muči što će mi se ploča deformirati kada je zašarafim na takvo kučište. Jesam li ja paranoičan ili je stvarno neki problem s tim distancerima. Totalno me čudi tako velika razlika između distancera. Kako da to riješim i kako je kod vas ostalih situacija s time??
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
ista stvar kod mene onda sam nasao malo vece distancere i stavio njih.. ako te bas frka izoliraj taj desno koji ti je na slici ili stavi druge, veće distancere. mozes ploču zašarafit samo na obe izbočene vec na ploci distance...nece ona nikud. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Točno,MBO se zašarafi na te izbočene i nema problema,brzo i efikasno.... ![]()
![]() |
#235 |
to te ja pitam
|
Meni su ovi distanceri koji su utisnuti u limu od kučišta niži od onih zlatnih distancera koji se zavidaju. A ja nemam niže od tih zlatnih, imam samo par komada još viših od ćiftek case-a. da i to što predlažete sa vidanjem na samo 6 mjesta je rješenje ali nisam baš oduševljen. Baš mi se i ne sviđa to, ploča mi ima 10 rupa. Nije mi jasno kako je sharkoon mogao baš toliko fušati na tim distancerima = 1-1,5 mm i nije baš malo u kontekstu mjera i specifikacija za montažu MBO-a. ![]() Probat ću nešto naći za podložiti na ove već utisnute distancere. baš me razočarao ovaj case za sada, nadam se da ću promijenit mišljenje u dogledno vrijeme. Btw, i onaj prekidać za reset mi se ne drži čvrsto za prednju masku - kad ga stisnem uđe cijeli prekidač u kućište, morat ću i njega nekako pričvrstiti. Za sada, od 1 - 5 dajem mu +2 i to jedva.
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Jel stane sve to unutra? Mora da su ti temperature ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
________
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ti si dobio škart. ![]() to za montažu ploče- kakve to ima veze što će biti prišarafljena sa samo 6 šarafa? Bitno je da je dobro prišarafljena na kutovima i oko procesora zbog težine hladnjaka. ![]() kad sam kolegi slagao komp u neko no name kućište nisam mogao nać odg. distancer pa sam uzeo veliki i zbrusio ga sa brusilicom tako mozes i ti.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
to te ja pitam
|
E baš u tome i je problem. Ploča mi se na ove defaultne distancere utisnute u limu može pričvrstiti samo na dva kuta, a druga dva kuta ploče padaju na ona mjesta na kojima bi ja trebao zavidati te zlatne distancere koji su previsoki.
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|