|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Al ne povecavaju se od svih tableta isto cikice, recimo od Diane tableta rastu malo jace jer su pune hormona, dok recimo od Triquilara bas i ne rastu ![]() Ja i cura smo prije samo Durex konzumirali, sad je ona na pills pa kupujemo cheap gumu đast in kejs ![]()
#34 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
daj ajde koji ste vi likovi,a di je nestalo ono svima drago "Vadi ga van!!!" ![]()
#37 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
edit: jedino loše što sam prijetio nego prije upotreba tableta je slabije ovlaživanje ![]() ![]() Od cileste, diane, jasmin, triqular i šta ti ja znam. Uvijek isto... Barem u mom (našem) slučaju
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
đizus... ![]() ![]() E što se tableta tiče to je muka isusova za pogodit (nać) odgovarajuće tako da smo moja draga i ja nakon podužeg obiteljskog vijećanja pribjegli staroj drevnoj tehnici. U neplodnim danima prva klasa, u plodnim druga klasa ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I ne mogu vjerovat kakvih sam se gluoposti ovdje načitala, od odraslih ljudi zapravo. ![]()
![]() |
#43 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Sad se već i ja pomalo smijem... Cyberšto? ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nema me ovdje dva tri tjedna, vidim sve više ovo liči na forum.hr ![]() pa evo da se i ja priključim ![]() Što se tiče kondoma, koristio samih gro, od jeftinjaka do skupih i pucali su i jeftini i skupi ![]() ![]() ![]() Pilule bi se trebale koristiti isključivo uz liječnički nadzor, što je već gore netko napisao, jer mogu imati i gadnih nespojava poput pojačanog rasta dlaka, depresije, frigidnosti... Znam da su to ekstremi, ali slučajno znam dvije cure kojima se to dogodilo. I što se pilula tiče, samo da napomenem kako one nisu isključivo kontracepcijsko nego mogu biti i abortivno sredstvo (pod određenim (doduše rijetkim) okolnostima ubiju već začeti plod...) Ne želim moralizirati, nego čisto da se zna, možda će nekom ta informacija nešto značiti. Statistički gledano, jedini 100% siguran put za izbjegavanje trudnoće i spolnih bolesti je - apstinencija ![]() Sreća pa sam se oženio, sad mi je svaki sex siguran ![]()
#45 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Hebeš kondome, nema od njih koristi dok ih "Sava" ne krene proizvodit. Sve ove kopije Bridgestona i ekipe pucaju ko' Lada kad joj daš pun gas dok je hladna. Osobno, ja sam za "Ajde vadi ga više, nemogu izdržat!!" Bolje ide, ide, ide, ide i tako 2min i meni dobro. Što kaže moj kolega Fićo, "Bitno je da se Fićo tu potpiso, a kako je tebi bilo, to me ne zanima" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
#48 | |
V.I.P. član
|
Citiraj:
btw. znam stavit kondom ali neću. Znaš ti koliko to košta??? |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
#51 |
V.I.P. član
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
#54 |
Premium
|
#55 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
***ene kontracepcijske pilule mjenjaju ph u pici. onda sa promjenom ph se desi disbalans bakterija koje dole žive, i one kojima paše novi ph OWNAJU ostale. onda sljede simptomi: prvo svrbi - onda pecka, a na kraju žari ..... awwwwwww ![]() ![]() ![]() ![]() stara dobra gumica = win ![]()
#59 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ---------- mislim sada se ovo pretvorilo u javnu sprdacinu i glupiranje. ***ote ne tablete nisu dobre..kako nesto sto di kontrolira hormonsku sliku moze biti dobro? reko wtf? googlajte doslovno..ima 10000 istraživanja koja kažu suprotno od onog kaj većina misli tak da.... ma kako god..odustajem bmk cya |
||
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|