|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel se moze hlađenje naknadno sređivat (zamjenit) i kakve su cijene ako je to moguce? Moze li se nabaviti isti acer u free dosu ili linuxu za manje pare(mozda pretjerujem jer i 8k za takve komponente je dobra cijena ali ipak)? Kako tvoj dell s hlađenjem, sta je s hdd-om (tek 120 gb)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
|
ma što se tiče 120 GB meni je sasvim ok, 50-60 GB više nebi ništa pomoglo. ako je baš pun onda spržim koji dvd i to je to, ali ne mislim ga prenatrpavati jer mogu windowsi otić kvragu. što se tiče hlađenja mislim da se taj dio na laptopu ne može mijenjati ali nisam siguran 100%. ja sam svoj dell uzeo u free dosu i trebalo mi je dva sata da instaliram xp i sve drivere(tako da vistu nisam ni upoznao),zato uzmi bez viste ako misliš stavljat xp jer se nečeš mučiti, ali isto tako možeš ga nekome dati, iskeširati stotku i riješena stvar. pretraži po hgspotu i vemilu ako ima šta od acera freedos mada isti model najčešće izlazi uvijek sa istim softverom, a ovi jači modeli najčešće sa vistom |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
|
ma cuj, taj acer mi je taman (2gb rama, odlican procesor i grafa, solidan rpm) samo mi je jos uvijek malo visoka cijena. odrekao bih se nekih stotinjak gb hdd-a(160 bi bilo taman) i viste(free dos) kad bi prosao bar 500-tinjak kn jeftinije. moram priznat da dell gadno izgleda, pogotovo crna verzija (koja je 500 kn skuplja) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
jel glasan tvoj dell? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
|
pozdrav evo bas gledam kako spominjete acer tm 5520 ja sam ga kupio prije nesto manje od mijesec dana sa 2 giga rama. I mogu samo rec da sam znao nebi ga nikada kupio jer vec imam problema sa grafickom komp mi se rusi i pojavljuje plavi ekran i pise da je problem sa ati2dvag.dll driverom. Sta je najgore to se nemoze popraviti. ako mi nevjerujete samo upisi u trazilicu ati2dvg problem pa ces vidjeti koliko ima problema. I nema drivera za skinut nigdje za tu graficku samo orginal kaj dobijes s njim rade. omega i te stvari zaboravi. druga je stvar da je ta graficka 256mb a pisalo je da uz hyper memory do 1 giga ali meni je samo do 512mb. ekran ima toliko odsjaja da poludis. sve u svemu jako sam razocaran. trenutno sam na poslovnom putu u russiji tako kad dojdem bice hodanja po servisima i zaj. ko u prici. znaci das 6500 kn i to ne radi eto to ti je acer i ati. moj ti je savjet bjezi od toga |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
moj dell je sasvim ok, jedino kada učitava dvd, što je i normalno, zar ne? dakle čini se da acer ne može sve to utrpati u lap za male pare, mada je to od modela do modela, postotak je sigurno veći nego kod lenova ili toshibe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Zna li itko u kojem je rangu ova grafika Intel® Graphics Media Accelerator X3100 (Up to 256MB shared7) - vidio sam ju na dellovim modelima, a na stranici Notebookcheck: Comparison of Grafic Cards ju nisam pronasao |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Nije to ta 3. po redu u 5.klasi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Registered User
|
??
Radi li se vamo o istom računalu? Notebook ACER Aspire 5520G, AMD Turion64 X2 TL-60 (2.0GHz), 15.4" WXGA CrystalBrite, RAM 2GB DDR2, HDD 250GB SATA, NVIDIA GeForce 8400M GS (128MB), modem, LAN, WLAN, BT, Linux (HG Spot - 5.800 kn) Malo sam ispao iz štosa što se računala tiče, ali na papiru mi se ovo čini i više nego ok. Ima li tko kakav komentar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
al odustao sam od njega jer ima samo 4200 rpm-a hdd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne znam jesam li lud ili zbunjen, ali moze li mi netko napisati gdje to ima za 7800 kuna kupiti Acer 5920G s grafom 8600GT, jer koliko sam upoznat, takvi laptopi kostaju od 9000 pa nadalje...Sigurno je falinga u prethodnim postovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Intel? Core? 2 Duo processor T7300 (2.0GHz/4MB/FSB800) 15.4'' WXGA CrystalBrite, 1280 x 800,NVIDIA? GeForce? 8600M GT 512MB 2GB DMBDR2 667MHz, 160GB HDD,Gigabit Ethernet, 802.11a/b/g/, Bluetooth 2.0, Consumer infrared (CIR) port,Acer Crystal Eye webcam,5in1CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD), ExpressCard?/54 slot, 4 x USB2.0, IEEE1394, HDMI port sa HDCP podrškom, External display (VGA) port,S-video/TV-out (NTSC/PAL) port1 ,Baterija 8 ćelija, autonomija 3,5h Težina 3,0kg, OS Vista? Home Premium CHIPOTEKA 8000kn |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|