|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kak "oni" naljepe hrv slova na tipkovnicu?
situacija je ovakva kupio sam tipkovnicu koja je vec imala "naljepljena" hrv slova čćšđž, ali je lagano doslo vrijeme da ju zamjenim i sad mogu nabavit istu takvu tipkovnicu al bez hrv slova, pa me zanima jel postoji neki nacin kojim bi ja sam naljepio ta slova - ono alla kupim u ducanu te fine tanke naljepnice i sam ih naljepim na tipke? se moze to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nitko kod nas ne kelji ta slova u ducanima....moraš razlikovat tipkuše za hrvatsko trziste i za neko drugo....A šta bi kupovao tipkovnicu vani da te to zanima???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da, narucio bih iz nizozemske, il di god ih proizvode kaj je to bad? mislim, ocu imat ja čćšđž na njoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da ima firmi koji to rade u nas, no to rade na velike količine (ovisno o firmi i modelu tipkovnice, recimo mislim da Logi g15 nema originalne lokalizirane, nego da su napisani dodatno, dok neke "obične" tipa ultra flat imaju to tvornički). Možeš pokušati napisati precizno sa kvalitetnim permanentnim markerom ako ti se da zezat oko toga.
![]() |
#5 |
Premium
|
ma da....hm.... ajd daj napisi ime takve firme ak se sjetis al dobro, cak i da nemam na tipkama nacrtana ta slova - hocu li imati znakove čćšđž ispod tipaka na kojima bi trebali biti? mislim da se nebi desilo da ja stisnem tipku za slovo š a on mi napise recimo ono njemacko "o" sa dvije tockice |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
e super znaci u najgorem slucaju cu imat savrseno funkcionalnu tipkovnicu sam sto nece biti nacrtani znakovi na njoj - to je isto dobro al kad bi isao traziti te firme preko neta koje crtaju te znakove - koja je to uopce djelatnost? hmmm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...BEivanje&meta= Da li pomaže?
![]() |
#9 |
Premium
|
a to se zove sitotisak!! e bas ti hvala, full si mi pomogao - budem detaljno proucio kaj se tocno moze napravit |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
radionica 12 u zagrebu radi tiskanje na sva slova laptope itd... neznam broj al informacije znaju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|