|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Laserski tisak na CD medije pomoću prže
O tome sam čitao u novom Linku. Navodno je to HPova ideja i da su već dogovorili suradnju s LGem i Toshibom i na ljeto bi se već moglo kupit. Naravno, bit će potrebni i posebni mediji. Za vas koji niste čitali Link, tisak neće bit kao kod Yamahe, na donjoj strani, nego će se medij staviti naopako u pržu i vozi miško. Dobro da sam to pročitao. Sutra sam razmišljao otić po pržilicu novu (nisam do sad jer sam se nećkao između Plextora i ovih za 300 kuna). Ali do ljeta ću izdržat sa ovom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
ček, to znači da će to biti dvostrani CD, tj. da češ moći pržiti na obje strane diska umjesto recimo da drugu stranu tiskaš?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
To je odlicna stvar! BTW ima tekst i u BUG-u. ja se nadam da ce paralelno i izaci na DVD przilicama tak da bas na ljeto kad cu mjejat dobim sve u kompletu. ![]()
![]() |
#5 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|