|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Jel zna netko neku stranicu sa tutorialom ili schemom CPU bloka koji se može koristit za hlađenje freonom. Znači treba mi blok koji ima odvod kondenzata. Kad sam doveo svoj komp nakon 3 godine u ZGu nazad na Lošinj, zapalio sam svog starog na hlađenje. Vidio je da imam vodeno i samo rekao: "FUŠ!". Drugi dan mi je sam predložio da napravimo hlađenje freonom. ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Dobar ti je čaća ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Freoni štetiju ozonskom omotaču , nemoj s tom stvari dolaziti blizu zagorja kad to napraviš , neču da ti freoni baš tu negde pobegneju van pa da mi napraviju ozonsku rupu iznad mojeg ljepog zagorja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
od LemilicE
|
Freonu da počne djelovati, tj. da počne uništavati ozon treba 30 godina, a za 30g češ ti bit več dobrano otrovan od alkohola i masti iz kobasica ![]() ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Vidis ovdje stvarno ima entuzijasta. da je bar moj stari takav ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Inače , probaj jednostavno rastaviti kakav mini frižider i od onih djelova sklepati nekakav hladnjak , kaj se mene tiče možeš napravit da ti cjeli sistem hladi , recimo umjesto jedne stanice kučišta ubaciš stanicu kroz koju ide freon ( bilo bi bolje da je nekaj drugo ali kaj se more) i ljepo ti hladi celi sustav
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Freon kao freon ne postoji u obliku ozon friendly. Za to služe drugi plinovi. Najviše me jebe odvod kondenzata. Kompresor mi je najmanji problem nabavit. Uzmem iz nekog starog frižidera ili naručim novi (700tinjak kuna). Drugo sve sam napravim jer ostale dijelove imam u radioni.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
a zast ne bi bolje pravio hladenje sa pletirom! stvar je super! sam sto ima pre malo informacija netu, i tesko ga je nabaviti!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
|
Zato što mi se stari, a i ja kužimo u rashladne uređaje sa freonom. Doma imam više vrsta freona na bacanje, a i starih kompresora
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|