|
![]() |
#31 |
Banned, spam, spam, spam
Datum registracije: Dec 2007
|
naznam ni sam šta mi je važnije, performanse u igrama ili nešto treće....samo znam da mi ja najvažnije da mi konfiguracija bude 5500kn bez zvučnika, miša i tipkovnice, uključujući monitor....tako da ni sam sad više neznam kji procesor da kupim ali ipak mislim da će to na kraju biti e6750....jednostavno neznam,bojim se klokanja i ne želim to raditi..a nisam prije to nikad ni radio... a kao što sam rekao procesor mi nije važan za igre jer nema brzu grafičku |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pa kad ti CPU nije važan onda uzmi E4500 mislim ne kužim ... ti sam sebe pobijaš... želiš jak CPU ali onda kažeš kako ti on nije važan jer imaš slabu grafu ja ti savjetujem da uzmeš jeftiniji CPU i bolju karticu
#33 |
Banned, spam, spam, spam
|
znaš li ti čitat? ![]() rekao sam da mi za igre nije važan procesr a ne da mi uopće nije važan....nije mi važan za igranje igara jer imam slabu grafičku.....nije slaba ali je low end......i zato mi prcesor ne znači za igre....šta mi znači to što ga klokam na 8000mhz kad mi grafiča nemože pogonit..... zato ću najvjerojatnije kupit e6550 ili e6750, jer sumnjam da ću ja to klokati....a ne znači mi puno ni procesorova brzina u windowsu jer opet je tu hard disk koji je sporiji od svega u konfiguraciji tako da je i e4400 i više nego dovoljan za bilo šta zahtjevno što će se pogoniti na kompjuteru u neko naredno vrijeme-----osim ako netko kupuje hard disk na 10000o/min...... |
![]() |
![]() |
#34 | |
Chaotic
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
To baš ima smisla. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 | |||
Moderator
|
Bože dragi na kako se ja niske grane spuštam ... ali evo da ti predočim kakve nebuloze lupaš i kakve zaključke vadiš Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I rest my case! ![]()
![]() |
#36 |
Banned, spam, spam, spam
|
zar se nemože kupiti više odo onoga što je dovoljno? od viška glava ne boli, a opet u drugu ruku manje mi je žao dati za procesor nego za grafičku....jer ja jedino igram cod4 preko interneta, pes i warcraft 3.... a što si ti onda kupio e6750 kad možeš e 4500 i klokat ga na 3ghz a jeftiniji ti je? zašto molim te lijepo? |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned, spam, spam, spam
|
ovako , da završimo s tim raspravama. stanje je ovako hd2600xt ću kupiti 99% (osim ako se x1950gt pojavi u ponudi adm-a) i sad ti meni reci ima li smisla kupovati e4500( koji ja neću 99% klokati) s obzirom da su na defaultu puno brži e6550 i e6750 (barem kako tvrdi tomshardware)????? ja mislim da znam da nema smisla kupovati e4500 ako ga se ne misli klokat, pogotovo ne pored e6550 i e6750. pozdrav i zaista hvala na trudu i odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
prvo to kaj tom&jerry tvrde moš objesit mačku o rep u čemu je to E6550 puno brži od E4500? iskreno tebi bi i Pentium E2160 bio dosta no stvarno ne želim u tom smjeru ne pričam bajke jer sam imao na testu E2160, E4400, E6320 i E6600 a i osobno sam imao E4400 i stvarno sumnam da ćeš osjetit razliku između E4500 i E6550 sad ti možeš slobodno uzet proc koji god želiš kad god želiš, ja samo dajem savjete po meni je glupo uzet 2600XT i E6750 a kukaš kako ti nije bitno koliko je CPU brz jer imaš slabu grafu a i diskovi te koče po meni je boje uzet E4500 pa razliku para utuć u grafu i uzet HD3850 koja je gro jača od 2600XT Kao što sam rekao, imao sam E4400 i na def naponu je radio na 3GHz a vozio sam ga i na 3,7GHz sebi za gušt. Koliko sam ja uspio shvatit ti ni sam ne znaš što bi uzeo niti što ti je primarno. ja sam ranije naveo zašto je E6550 neisplativ no ti još uvijek nisi rekao zašto ti misliš da je E4500 neisplativ...
#45 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
u principu 6 jer se ne smije piše odvojeno ![]() ma ne pije on meni živce, zna me dosta ljudi sa foruma i znaju da sam relativno smirena osoba ![]()
#49 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
P.S-kupi si ljepo fortrona i imal budeš struje kolko hoćeš, jer imaš jaku grafičku pa ti i treba i točka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Banned, spam, spam, spam
|
može još samo jedno pitanje. još mi ovo odgovorite i rješili ste me se narednih nekoliko godina ![]() jeli ovo PNF napajanje? http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3798 |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hebo te wattage (ne woltage) kalkulator! Ne shvaćaš da su to sve teorijske računice. Za tvoju konfu (i sa HD3870) će Fortron 350W biti dovoljan, ali možeš uzeti Fortron 400W da imaš neku rezervu snage. Ako mogu ja na 350W furati E6750, 1Tb harda (200+250+500Gb), 2 prže i X1800XL, onda ćeš moći i tvoju duplo slabiju konfu. Dobio si milijun dobrih savjeta i zato uključi mozak i počni već jednom razmišljati o tome što ti ljudi s iskustvom govore, a ne dalje tupiti po svome. Shvati da ne znaš i da nemaš dovoljno iskustva i da ovi ljudi ne žele zahebati nego ti pomoći. Što se mene tiče, EOD
#53 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
gle pa kad ti ljepo govorimo da uzmi FORTRON 400w i riješil si se briga...kaj ti još nije jasno. I da ovaj fortron iz ADM je PNF, imam ga ja, i kupio sam ga tamo, a kad dođeš po njega dobiš ga u plastičnoj vrečici pa slobodno ga uzmi van i na njemu ti piše dal je PNF...VELIKIM SLOVIMA PNF!!!!!! A taj kalkulator, neznam kaj da ti za njega velim ![]() ![]() joj da, sorry nisam videl ja sam mislil da imaš ATI 3850, a sad vidim 2600XT! Za to ti je dosta i 350w PNF, jer nema grafička dodatnog napajanja i troši maličko struje, al pošto ti ovaj 400w samo 70kn skuplji rađe uzmi 400w i bez brige si, ili kak hoćeš al ak uzmeš 350w nebudeš pogriješil tak da biraj.... |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned, spam, spam, spam
|
wolverine....ti kažeš pusti šta kaže tomshardware... jel to oćeš reć da ti znaš bolje od njih nešto o nekom hardwareu? nemoj mi to reć molim te onda ću se stvarno razočarati u to kakvi ljudi pišu po pc ekspertu.. |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, da ne zachatavamo temu... mislim da ti je ovo napajanje od 500WOLTI (bwahwahwahahahaha!!!) http://www.diskont24.com/product.php...&cat=47&page=1 sasvim dovoljno za tvoju hd2600xt karticu, ma i da hoćeš, hiljadu takvih, a nije ni skupo ruku na srce! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ako tražiš nekog tko se fkt razumije u napajanja, svaki PCEovac će ti reć: Wolwerine. A tebi je Wolwerine rekao: Uzmi Fortona 350W. Taj forton je u stanju pogoniti i duplo jače konfe od tvoje. Ali neee, ti tupiš po svojem. Šteta što McG nije naletio na ovo da te malo obraduje postom ![]() To što gledaš po Tom's hardware-u i drzis se toga ko pijan plota dovoljno govori, kao i tvoji prijašnji postevi. Za mene s ovakvim likovima na početku EOD. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
#59 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ma brate mili radi i kupuj što god želiš! Bolje da sam ono vrijeme proveo onanirajuć uz neku njavu nego se borio s vjetrenjačama. ![]()
![]() |
#60 |
Banned, spam, spam, spam
|
nisam ja reka da neću kupit fortrona 350w,zato ne pricaj gluposti Juggernaut, ja cu ga poslusat sto posto sto se toga tice samo me zivcira kad kaze da svezem macku o rep to sto pise tomshardware....on koji je imao 5 procesora na testiranju hoće reći da zna bolje od ljudi na tomshardwareu koji su ih imali 200.....a to da cu ga poslusati pa kupiti e4500 umjesto e6550 samo radi igranja igara ne dolazi ni u razmatranje a kamoli u obzir.... |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|