| 
 | |||||||||||
|  16.12.2007., 13:29 | #61 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: n/a 
				 | domy_os, ovo je cak tise od mnogih FKT pila. Ti koliko znam nisi FKT member? Mozes slobodno stavit si u sig FKT member jer je ovo vjerojatno jedna od najtisih konfi uopce. Naravno poslije mene i nicke sa 0dB.   | 
|   |   | 
|  16.12.2007., 13:38 | #62 | 
| Prečupavi mod Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: Zg 
				 | Bome vrhunski, Domy   Vjerujem da je uhu ugodno  Nikak nemrem skuzit jel imas jedan ili dva diska. Vidim da je predvidjeno za 2, ali na slikama vidim samo 1. I ovaj podmetac za Accelera mi izgleda kao stapic za grickanje  I btw (mozda mi je promaklo), na koliko rpm ti radi Frizer? 
				__________________ Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 | 
|   |   | 
|  16.12.2007., 16:01 | #63 | |||
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Citiraj: 
  Citiraj: 
  Pica Lihto me zeznuo za napajanje, VX450W je dvostruko glasniji od HX620W kojeg sam mislio uzet...  Ma promijenit ću vent kad istekne garancija, ako ga tada još uvijek budem imao...  Citiraj: 
  Znam, još neke je to asociralo na štapić za grickanje...  Freezer u idle radi na cca 500 rpm, a ovisno o loadu bude na 800-1500 rpm. Sharkoon System Fan S i Corsairov vent se vrte na cca 800 rpm. 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | |||
|   |   | 
|  16.12.2007., 19:13 | #67 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Ne zuji, jednak je zvuk u idle i loadu. Vent ima neki čudan zvuk, valjda zbog loših ležaja, ali čuje se samo kad stavim uho iza. Ako nekog zanima, evo kako šljaka home made daljinsko upravljanje...  http://rapidshare.com/files/77003138...rol_on_job.mp4 (cca 5 MB) 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |