|
![]() |
#962 | |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
evo stari, uzivaj... p.s. meni je trebalo oko 20-k sekundi koristeci google ovo nac...
![]() |
![]() |
#963 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
evo ja ga iz dosade prelazim po drugi put i igra je tako bezobrazno lagana (delta tezina) sada kada sve covjek zna napamet. uvijek su vise-manje na istom mjestu, vecina patrola je uzasno skriptirana i krece tek kada im se priblizis tako da pojacanja koja su me prije znala iznenaditi pa sam se nalazio u guzvi od 20ak neprijatelja odjednom sada rjesim prije nego se uopce priblize jednim metkom u spremik kamiona..... i da, opet mi je ocajno kad se dodje do aliena, taj dio stvarno kvari inace poprilicno dobru igru. dakle replay value nula bodova sto se tice ovih komentara "crysis je neoptimiziran u usporedbi s cod4" - da se u mape cod-a ubaci toliko detalja trzao bi nemilosrdno. na istoj su oni razini. sto se tice dogovora proizvodjaca chipova i game developera vidio neki dan clanak gdje celnici nvidie napadaju developere zbog prezahtjevnih PC naslova. valjda ih pati sto ne mogu proizvesti dovoljno brzo dovoljno jaki hardware po cijeni koju bi itko normalan platio pa ih sad prpa da nece gaming nestati s PCa i preci na konzole gdje i nema tako velike zarade. doslo iz guzice u glavu rekao bih. srecom pa je sony zasrao PS3 inace bi se to vec desilo...a ne planiram misa zamjeniti nekim sugavim kontrolerom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Da hvala na trudu ali imam problem šta i kako treba napraviti(poskidao sve rar.fajlove i napravio novi folder svoje sejvove sklonio s mapom i ubacijo ove skinute ali nerade) predpostavljam da tako treba problem mi je što sam na (vi. sa eng.jezikom pa nekontam baš) ako sam u krivu molim nekoga da pomogne. Edit:uspjeo sam riješiti problem uz malo muke i patnje krenuo sam dalje hvala još jednom. ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 12.12.2007. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Jesi li slucajno gledao pre-alpha demo of Far Cry-ja 2? Ako nisi, pogledaj, imas link u postu "Far Cry 2" pod Igre, pa mi reci jel ti se čini da im igre teče glatko? A ako tamo nema detalja koliko u Crysisu (ima ih i više) onda ne znam... a ono su mogli pokrenuti na kompjuteru koji ima maximalno qx6850 + ultra SLI. Npr. na toj komfiguraciji bi Crysis trzao... Poanta je da nije do hardvera već do softvera... Ispravi me ako griješim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo završio sam ga i moram opet reć da je za mene sve više razočaravajuća odmah nakon pojavljivanja aliena. Kraj mi nikako nije jasan. Kao fol se vraća po propheta, taman primim miš u ruku da idem opet preko k**** napucavat aliene i krenu creditsi. Izgleda da nam slijedi nastavak. Napucavanje aliena u prvom dijelu i onda invazija kineza za drugi dio and here we go again. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
i slijedi....ne jedan nego dva nastavka ![]() @Neo-ST ne vjerujem nikome dok ne vidim svojim ocima, i crysis je pred novinarima tjeran na navodnim kantama sa 8800gtx sli pa se trzaj opravdavao alfom ali kao na kraju ce jedna to tjerati super bla bla...... osim sto ono posve sigurno nije bila kanta s 8800 unutra nego neka radna stanica iza koja je sve to vrtjela ![]() i tesko je ne primjetiti da igra izgleda daleko losije nego sto smo gledali na screenovima ovih zadnjih par godina (a ne bude zabune pricam o grafici na "ultra") dakle ocito je bilo rezanja jer to nisu mogli natjerati da radi na nicemu. taj izrezani dio cemo vidjeti vjerovatno kao neki addon poput onog patcha za farcry kad tehnologija to dopusti. zasrali su nesto sto ocito nisu planirali i da, ne moze se reci da je nesto super optimizirano. pobogu, zar bi sa svojom konfom to mogao i pricati? pa igru prelazim na low-mid detaljima, sve mid zna stekati u kriticnim situacijama (15fps kad je frka meni je premalo, po komentarima nekih ocito ima i ljudi kojima je to super ![]() ![]() a njegov "high" je ispod razine crysisovog "low". btw, da se odmah izjadam, mozda mi bude lakse - jednu stvar crysisu nikako ne mogu oprostiti - preocajna fizika i stalno iritirajuce poskakivanje objekata za koje prejadni engine nikako ne moze izracunati gdje bi se trebali zaustaviti. jedina stvar koju drzim na high i svejedno, pomoci nema. evo i sada u drugom prelasku nista me nije nazivciralo kao to, pogotovo kad helikopter srusis i onda poskakuje i poskakuje i poskakuje.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel netko možda zna šta najviše kolje grafu u opcijama,pokušavam izvući neki normalan FPS da ne pada ispod 25 sa HD3870 na 1680x1050
![]() |
#970 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
eto, napokon malo sredih kantu, pa isprobah dva trenutno najnapaljenija naslova-crysis i cod4. znaci vodeni sli8800gtx kaze... crysis-1920x1200 sve high...ocaj i jad. fraps pokazuje prosjek od nekih 20tak fpsa rekao bi i manje. animacije su jednostavno negledljive par fpsa. smanjivanje na medium da nekih 10 fpsa gore. uglavnom, nikako da zaigram kako treba. ujedno je i igra toliko razocaravajuca da mi i sam picek mozda govori: OVO NECU VRTJETI IZ PRINCIPA!!! ma evo samo jedan primjer...ok, ovo je igra, virtualna i nemre biti sve kao pravo, no, koliki idiot moras biti da das mogucnost igranja po noci, imas stealth odijelo, i opa, BATERIJU NA PUSCI. ok, sve pet. no kad po mrklom mraku imas upravo tu bateriju koja svijetli ko halogenka, i suljas se naokolo, pa upalis stealth, stanes tik do neprijatelja, i svjetlis mu upravo tom baterijom u oci sa metra udaljenosti, a on kopa nos i ne vidi te...ma zahebi tu igru. mislim da sam sve dovoljno vidio na pocetku ![]() cod4. vidim da ima komentara da igre nisu mjerljive grafikom, i nisu u istom razredu. cak i da je cod4 vizuelno dosadan. ok, mozda i je, mada meni osobno izgleda sasvim odlicno. uz neke nebuloze poput scene na pocetku, dodes sa sunca u trening skladiste, a u njemu pada snjeg, ili kaj god to je hehe LOL. ali, uglavnom, ali cod4 na 1920x1200 uz sve na high sa anisotropikom skroz udesno i full AA radi na cca 100fpsa. oscilacije oko 20tak fpsa, vjerujem radi povremenog ucitavanja prostora. imam namjeru instalirati si vistu, onako, probe radi, pa cu to sve isprobati sa dx10. no kako mi se cini, necu dobiti neki pomak. mozda xp i sli ne vole crysis, dok vista ima neki patch koji upravo ispravlja sli probleme. cak imaju i nv drajveri koji imaju SAMO popravak slia za crysis. hebeno je kad toliko razvijas igru a izdas smece. brijem da boli...jako |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Buying Bitcoin
|
Malo si frustriran šta tvoja SLI mašina ne vrti glatko Crysis? Meni na 1680x1050, detalji very high, AA isključen vrti 18-30fps. To je ne-overclockano Kad dignem procesor na 3.3ghz onda je dosta igrivije, digne fps-ove na 25-35. Problem je u tome šta više ne mogu dignit procesor na 3.3 a da je stabilan, jer sam stavio 4gb RAM-a (a to ograničava OC mogućnosti) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ako se netko sjeca supreme commandera prije izlaska core dua i ostale bande igra nakon 100 jedinica je stekala i na low detaljima... bar meni.... a imao 7900GT sa 512ddr.a...... mene samo zanima sto crysis navise zahtjeva brzinu procesora broj jezgri broj graf kartica ili koji klinac?! COD4 je ok igra i iznenadila me grafika koliko je dobra a igra je dx9 ko i HL2 i igrice se vrte ko blesave bez vecih problema. sto se tice optimizacije cekao sam neo-st da ga proba i gradanina sa sli modom i sad i ja mogu reci da igrica nije dobro optimizirana mislim da je pod prisilom izasla van i sad se ljudi cude sto nevalja... nadam se da ce far cray 2 napravit kako spada. a i to pretjerivanje sa graficikim zahtjevima u zadnje vrijeme tjera ljude od racunalnih igara i sve vise ih priblizava konzolama radi primjera nitedno Wii je oko 2500kn ja sam platio graficku 3300kn i sad znaci jos mi je ostalo 800kn za neke igrice da si kupim za tu razliku a nitedo kad kupim sve se igrice vrte super i nista ne stekaju ili nesto slicno. o ps3 necu komentirat jer mi ga lega ima i malo je razocaravajuce nista pretjerano novo u odnosu na stari..... sve vise razmisaljam kupit neku konzolu jer ovo vise nema smisla ja bi mogao godisnje 5000kn na graficke kartice odvojit da se mogu normalno igrat cijelu godinu... sto je normalno ne isplativo.... btw namjerno nisam naveo proc rame i ostalo jer mi to treba za druge stvari vise nego za igrice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Buying Bitcoin
|
Nažalost, tu ništa ne mogu. 680i ima svoje limite, a koliko vidim ništa bolji neće biti ni 780i, a ograničen sam na nvidijin chipset radi dvije gtx-ice, inače da nije tako odavno bi uzeo X38/48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
WTF, molim te reci mi da se šališ. Obje igre igram na low, COD4 mi bolje barem 10x izgleda. Crysis je neoptimizirano smeće a još je i teška reciklaža. Ne znam čemu tolika buka oko te igre, ne vrijedi ni hardvera ni novaca a nije ni toliko zabavan kao COD. Ako je COD vizualno dosadan, što bi trebalo reć za Crysis - postoji već jedna prašuma, i postoji prozirna voda, ja sam to vidio - FC anyone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ma nije to frustracija, jer za razliku od crysisa, sve ostale igre rade na ultra high postavkama preko 100fpsa. cak i jedan bf2142 radi sa 100 fpsa. stoga, to je samo zalosna konstatacija da toliko najavljivana igra toliko lose radi. no nema vazno, nije ni prva a ni zadnja koja nije optimizirana. jednostavno ne radi kako spada i to je to. eto sinoc igrah pomalo cod4. znaci sve na high, anisotropic na uber desno znaci maximum sa 4x aa (max koliko igra daje) i onaj level, usmf kada moras obraniti tenka. noc, milion ljudi, raznorazna svijetla i efekti...a fps na 125. lol. stvarno neznam koliko je to losiji engine od crysisovog da na takvim postavkama tako dobro radi...no, kaj se mene tice, savrseno izgleda. teksture su reljefne, okolina je odlicna, efekti probijanja zidova i drva mecima su odlicni. blur, pa onaj efekt kad si blizu tenka kada puca, naprosto nevjerojatno. no, jedan me detalj onako iznenadio. snajpersko kamuflazno odijelo. to jos nisam vidio na kompu. staviti cu ss od toga. no ne tu, ovo je ipak topic od super crysisa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ta igra je neoptimizirana u usporedbi sa bilo kojom ![]() Nek veli netko kaj hoće ali grafika i nije baš bog-te-je*o a igra se vucara u DX9 na solidnim strojevima... Kad se upali AA i nije baš igrivo ni na njinja pili...a bez AA palma izgleda kao da se malo dijete igralo motorkom po njoj. S.T.A.L.K.E.R mi je duplo bolja igra od ovoga ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 13.12.2007. u 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
A jel postoji barem 1 posto da ja to igram na low postavkama na 800X600? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Tko nije vidio neka pogleda: http://kotaku.com/gaming/clips/watch...sis-333902.php Ako je vec netko stavio link... hebiga ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() Evo upravo sam ju instalirao i mogu reći da me igra razočarala.U 800X600 mi ne trza, ali uopće ne vidim kam idem i ne vidim protivnike.Može li mi netko molim vas reć u čemu je problem u mojoj konfi,jer komp mi je bolji od minimalne konfe koja piše.Help!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Inače, igrao sam samo demo verziju. Na 1024x768 bez aa sa 4xAF i medium/low detaljima prosječni framerate je bio oko 25fps... Znam da je procesor loš, al opet, očekivao sam više. Dvoumim se dali da uopće nabavim cijelu igru..
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
meni igra stoji jako dugo vec na hardu tj. dosao sam do onog dijela kad dolaze oni alieni i ostale picke materine ![]() ![]() ![]() ![]() dok god cod 2 ili 4 rade sve 5 ne trebam takve gluposti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
evo ja danas instalirao igru i ono, ok je, dobra je grafika itd... ali ukupna ocjena kompa mi je 2... radi sve na 1024 na medium glatko i sve super i lijepo izgleda, jace nisam probao stavit, radilo bi ali dobro je i ovak... no ta ocjena 2 me razocarala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Rugby a way of life
Datum registracije: Nov 2007
|
vidim da ste se raspisali o svemu,igram je dva dana i zaglavio sam,vjerovatno je neki bug,postoji li negdje kakav patch za ovu igru??? dosao sam do onog dijela sa taokinjom kada treba rasturit dva tenka,naravno unistim ih,pobijem sve zivo,srusim pola sume,odem do te taokinje i nista.... nemogu dalje..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ljudi nekaj mi nije jasno par vas se javilo da im crysis trza a imaju puno jače kompove od moga, bar mi se tako čini, moj komp je intel core 2 duo e6750, 4 Gb DDr 2 i XFX 8800 GTS 512 Mb DDR 3. sve sam stavio na very high (imam Vistu) i AA upalio na 8x i nije bilo nikakvog trzanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |