|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Mobile Sempron 2600
E ovako...imam taj proc i na cpuz mi kaze da ima 798mhz i multiplier x4.0, bus 200mhz, htlink 800. I na sekundu mi je samo JENDOM core speed skocio na 1596mhz i to je to...sad ja u biti neznam na koliko mhz mi komp radi dali na 800 ili na 1600, jer ovaj sempron bi trebao raditi na 1600... Probklem je sta u biosu se ne moze nista clockat ![]() kakva pomoc? |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
To je laptop jel tako???? Ako je laptop onda ti je to posljedica ustede baterije , smanji se frekva procu kada se ne radi nista zahtjevnije, dok upalis igricu , vise taskova ..... poveca se.... tak je i meni na mom laptopu..... a ako je komp...... onda ne znam, moguce da isto tako posto je mobilac al necu nista 100% tvrdit jer nisam siguran ! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
loool---pa thread je MOBILE sempron... Pa gle, donekel bi moga imati pravo,ali cinjenica je da mi se nema sta stedit struja jer sam spojen na struju,znaci da baterija radi bez napajanja onda bi mozda bilo to..to...ali ovako...sumnjam..jer cim stavis napjanje u lap,monitor posvjetili i nesten znakic (inidikator) za bateriju... tako da..hm u svakom slucaju...sad idem probat maknut skroz bateriju i samo na napajanje... |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
evo probao sam,ipak nije to to,ali hvala na prijedlogu |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a zasto mislis da se ne bi brzina smanjivala i zbog bespotrebnog zagrijavanja a ne samo zbog potrosnje? i pobogu sto ti to smeta? a sto se tice ovoga "loool---pa thread je MOBILE sempron..." nije lose znati da je pun k mobilaca posve normalno radilo u desktop plocama, stovise ljudi su ih prilicno voljeli zbog mogucnosti dobrog downclocka i rada pod pasivcem kao i dobrog OCa. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
Jesi vidio sta ja pitam uopce? hhaha kakve veze ima sta je pun k mobilaca radilo na dektopu? UBUDUCE AKO MISLITE POSTATI DAJTE POSTAJTE NESTO PAMETNO.NEMOJTE POSTATI OVAKNE POSTOVE KAO ovaj.. mene zanima zasto mi na cpuz pise 798mhz umjesto 1600 i multiplier x4 !!! djelomicno sa nasao odgovor na forumu na jednom postu... Uglavnom dali netko znas zato je to tako?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
e da...rjesio sam problem ![]() cudno je da, i cak bez baterije radi na 79,ali kad se pokrene igrica ili ensto ona radi punim taktom..sad sam narapvio da mi radi stalno punim taktom ![]() sto se mene tice moze na lock |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
a sto se tice rjesenja o tome ti je i Neo pricao kao i ja kasnije da bi ti sad otkrio toplu vodu. ubuduce ako imas pitanje na koje te odgovor ne zanima postedi nas sve i nemoj ga ni postavljati. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() nego,daj odi na neki drugi post filozofiraj. sta se mene tice MOZE LOCK. problem rjesen |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sumnjam da će ti greg sljedeći put izači u susret i pomoći...
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo da napomenem, bata - ako nastaviš ovakvim tonom i stavom omalovažavati i na ovakav način sudjelovati u radu foruma mislim da će tvoja karijera na PCE-u vrlo brzo prestati. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|