Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.12.2007., 21:07   #1
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Notebook just for me

Bok ljudi..

Vec tjedan dana gledam koji notebook kupiti, ali nikako da mi se sve poklopi.
Najnajgornja granica je 8.999 kn..

Htjela bih prvenstveno hp jer obozavam njihovu tipkovnicu, ali znam da po toj cijeni i mojim zahtjevima ga ne mogu dobiti.

Prvo, trebala bih 15.4, bilo bi super wsxga, i jos da nema vistu i jos da ima xp.
Trebala bih ga za sve opcenito. Na faksu sam, pa ipak da ne budem uskracena za sve kaj notebook moze, znaci od filmova do mozda tu i tamo koje igre (recimo Fahrenheit , da ja sam cura koja igra ).

Tako da bi mi trebala neka graficka neintegrirana, i ove koje gledam imaju 256 ono up to 1000 recimo, i onda kad vidim neku od 128 to mi ne dolazi u obzir jer postoje bolje - razuvjerite me da mi je takva dosta jer cu bankrotirat) .a sad procesor, ja sam htjela core2duo 2ghz al sam onda shvatila da nemam pojma o njima, ne znam koja je razlika u intelu c2d T7xxx i T5xxx i T2xxx recimo istih GHz.. Isto tako neznam koja je razlika u performansama za sve T7xxx od 1.6 do 2Ghz pa sam se vama obratila jer sam svaki dan sve vise zbunjenija.

Za hard gledam isto rpm, ali rijetko na kojima pise nazalost.

I probala sam od frendice fujitsu siemens (tipkovnicu), nikako mi ne pase, nikako, pa mi je bed i ako nadem dobar komp da mi tipkovnica nece biti po volji.
Pardon, ali ja sam zahtjevna kaj se tice robe iznad 3000 kn

Moze help ? I molim da to ne bude web shop, jer zelim uzivo dogovarati u vezi notebooka, nemam povjerenja u te virtualne ljude, bar ne jos dok kupujem tuđim novcima.

Hvala
default je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke