|
![]() |
#32 |
Profesionalni amater
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo danas sam dobio odgovor da im pošaljem matičnu i da će mi ju zamjeniti..evo hvala Bogu pa sam to riješio.A što se tiče ADM-a:Razlog što sam od njih naručio je to što su cijene na komponente koje sam naručivao (Q6600 G0 i Crosair HX520W) dosta manje nego u ostalima trgovinama a i isporuka je bila odmah slijedeći dan.Eto to je to što se tiče ADM-a...a ja još jednom zahvaljujem što ste mi pomogli to riješiti. Evo samo da kažem da sam na samo te dvije spomenute komponente uštedio oko 350kn ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Profesionalni amater
|
De toliko ste me uplašili da se bojim išta reći...evo prijedlog: EVGA 122-CK-NF68-A1 , nVidia nForce 680i SLI, FSB 1333 Vidio sam da ju Gilbert ima i on ju je nahvalio a i podržava SLI(ne namjeravam uzeti SLI nikako nego kad cijene onako solidno padnu možda da još jednu 8800Gt uzmem a i ne moram-čisto da imam tu opciju). |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
daj bježi od toga (taj chipset) i uzmi ono što su ti ljudi preporučili uzmi Asus P5K-E wifi za 1160kn i vozdra http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4572
#36 |
Profesionalni amater
|
evo ne moram tu...ali neću baciti 500kn(razlika u cijeni) u vodu...sumnjam da će mi oni vratiti razliku. Ostatak konfe znate još će mi samo vodeno stići za par dana,od 1600kn pa na dalje...mogu i nadoplatiti ako treba Zadnje izmijenjeno od: lipi014. 26.11.2007. u 13:45. |
![]() |
![]() |
#37 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() I brijem da ju nisam nigdje hvalio. Ali daleko od toga da "nevalja" kako to mnogi govore. |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Profesionalni amater
|
Evo preporučite neku od 1500kn pa na dalje i stvar riješena.Jer kažem glupo mi je uzeti neku jeftiniju pa da gubim novac bezveze |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
pa uzmi si HDD ili nekaj za tih 500kn ili ako već hoćeš potrošit i tih 500kn onda pogledaj Asus P5E
#43 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2003/1218.htm Pravo na raskid ugovora Članak 44. (1) Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u ovoj glavi Zakona, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 8 radnih dana. (2) U slučaju sklapanja ugovora o prodaji proizvoda, rok iz prethodnog stavka ovoga članka počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod, uz pretpostavku da je prije toga potrošaču bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti iz članka 43. ovoga Zakona. ------------------------------------------------------------------------- Dokaz da te onaj s kim si razgovarao pokušao smuljat. I poslušaj sad što ti ljudi govore. ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Profesionalni amater
|
Nisam uopće razmišljao da bi za tu razliku mogao nešto drugo uzeti. Ne mislim sigurno opet po svom...uzimam onda Asus P5K-E a nemam pojma šta ću još uzeti za razliku.Ram mi ne treba imam i previše,imam već 4 harda(1280GB)...a naći će se nešto.Ima preporuka? ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
|
čuj po ovome kaj ti vidim u moj komp..... ili si opako nadaren ili sam ja retardiran na koju foru si stavio 5 keksa u ploču sa 4 DIMM slota? naravno 2GB Ballistix kekse nisi mogo nabavit a i da jesi...čemu 5GB RAM-a čime se baviš? btw možeš ih potrošit na periferiju ili na tjelesne užitke što se mene tiće ![]()
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#49 |
Profesionalni amater
|
Niti sam ja nadaren niti si ti retardiran...nešto između. ![]() Konfa koja mi je u "moj komp" nije još potpuno sastavljena,još mi trebaju dijelovi stići ali pitanje je samo dana a stavio sam ju s razlogom da ljudi znaju što imam kad postavljam pitanja i tražim savjete a to radim poprilično često. Imam 1gb kingmaxa sa stare konfe a kupio sam za novu 2 x 2GB Ballistix-a tako da će vjerojatno taj kingmax skupljati prašinu..ne u ladici nego na ormaru.Ne bavim se ničim korisnim niti mi treba takva konfa ali krenuo sam s "nečim korisnim" pa eto...da si neku pilu kupim. Btw imam 17 god tako da kad me god ismijavate na to ću se izvlačiti... ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
kako ga trgovci se*ru kad im to odgovara, a kad bi im rekao da mi prodaju one stvari sta imaju po 0kn u cjenicima rekli bi da je tu netko retardiran...
![]() |
#52 |
Profesionalni amater
|
E imam još sad jedno pitanje u vezi zamjene ako netko zna...kupio sam P5K3 Deluxe po cijeni od 1708kn a dan kad sam ih nazavo da bi to mjenjao cjena se na njihovoj stranici promjenila tj. spustila na 1530kn.E sad jel se za zamjenu gleda 1708 ili 1530kn?Nisam ih pitao kad sam razgovoaro s njima ali sutra ću pa da me nebi nešto smuljali |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
|
OK a sad mi reci zašto si kupio ploču za DDR3 memoriju ako već doma imaš DDR2 memoriju?
#55 |
Moderator
|
ma gledam kaj si napisao i skužio sam kao da si opet uzeo P5K3 jer znam da smo ti svi govorili da je zamjeniš za P5K-E ili P5E my bad kaj se cijene tiče gleda se zadnja prodajna cijena a ne cijena kad si je kupio
#56 |
Profesionalni amater
|
Ma ne brini toliko blesav nisam...uzeo sam P5K-E samo još riješavam s njima,već sam ih zvao par puta i uvijek mi kažu da će javiti ali ništa od toga pa uvijek ja moram njih opet zvati,evo danas mi kažu do 12h mi jave jer trebaju vratit matičnu,ja došao iz škole u 20h a od njih ni traga...nema ni mail-a niti propuštenog poziva.sutra ih opet zovem pa ću valjda to više riješiti |
![]() |
![]() |
#57 | |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() drugi puta slusaj kaj ti drugi preporuce... kaj se tice adm-a...bio jedanput i nikad vise...idiots... |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Profesionalni amater
|
Jednu stvar s***em i sad će te mi to uvijek sppominjati...dogodi se jednom ali više neće. Ne znam kako je tebi bilo s Adm-om ali ovo moj je malo duže potrajalo ali su ipak sve riješili i došlo me jedno 300 kn jeftinije nego da sam u linksu ili vemil-u ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#60 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
@Lipi014 imas li mozda gigu rama za posuditi??? znam da imas ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|