|
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kako stvari stoje hd3880 ima sanse da bude 2000 kn kad izadje. PREEEEE ***ENO |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
ne znam di je on taj naziv izvuko (zapravo = RV680 aka 3870 X2), al ce bit za*ebano napravit aftermarket cooling za to, ne zelim ni znat kako ce se to rijesit za vodeno, ali svakako CF sa 3850 ili 3870 je sad dobitna kombinacija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Anyway, ovakav razvoj situacije me neizmjerno veseli. Lagano se zabijaju čavli u lijes 8800 GT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
iz ATIa su zasad samo najavili taj dual gpu 3880 i to je to btw pogledaj moju konfu i vidit ces da i sam nisam daleko od ATIa (iako me ova cijela situacija sa nabavkom 3870 neizmjerno zivcira vec danima) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Bolje je za reći - jedna grafa sa dva komada silicija na PCB-u ![]() A.k.a R680 (2xRV670)... @Fug33 - ne priča se o GX2 principu. nVidijia još nije izdala kartice sa dva čipa na jednom PCB-u (izuzev 2x6600GT), ako se dobro sjećam. To je tek u planu sa dva G92 čipa, kao konkurencija gore spomenutom R680 (3870 X2 karticama). I da, ATI-jev 3870X2 nije samo predstavljen na papiru, nego već ima gotove, funkcionalne primjerke, samo je pitanje vremena kad se kreće u serijsku proizvodnju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
da to su dva chipa na jednom PCB-u, ne dvije kartice u nekom uber SLI-ju ili kak hoces, ma bilo je vec proizvodjaca kartica koji su pokusavali slicne stvari ali nije bio neki uspjeh, ali ovo dolazi kao projekt direktno iz AMD-a pa se cini obecavajuce. gotovo je sigurno i to da ce se losije clockati ta dva chipa, u odnosu na dvije zasebne kartice, ali ce zato CF ili bolje receno quad CF razbijati po Crysisu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Premium
|
hmm nemogu se sjetit tocno gdje nadjoh taj naziv ali mislim da je The INQ ![]() uglavno kao sto je Razer rekao to nisu dvije odvojene grafe cudno nakalemljene jedna na drugu kao u slucaju GX2 nego je to JEDAN PCB s dva RV670 chipa (odvojena) i dvostrukom kolichinom memorije. To se kod ATI-ja prije zvalo Gemini (opet ako se dobro sjecam) ta dual RV670 kartica nije nesto imaginarno, partneri su potvrdili da vec imaju sample-ove, a driveri su skoro gotovi (vidi se po driverima koji su koristeni za predstavljanje CF-X koji su ista stvar) |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
PCB - Printed Circuit Board. Iliti ''po seljački'' - sama kartica (šasija) na koju se leme i stavljaju komponente. Use Google next time |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Šta je bilo s ovim,vidim danas da si kupio u GH-spotu CLUB 3D? Dali su ti vratili novce ili imaš dvije grafe ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|