|
|||||||||||
|
|
#751 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#752 |
|
Registered User
|
Pomoć
Ima li tko msn da mi preko njega objasni kako staviti ikone nove skinuo sam ih ali ne razumijem molim vas za pomoć |
|
|
|
|
|
#753 |
|
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Zna li netko gdje na internetu ima za skinut drivera za radio za w660 ili ako netko može upload drivere na internet pa da mi tako napravi uslugu nego poželjno bi bilo da je driver od w660 ali može i od bilo kojeg SE moba da probam ako će mi na modanome W660 proradit radioFala |
|
|
|
|
|
#754 |
|
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
|
|
|
#756 |
|
Registered User
|
pomoć
ima li tu netko da ima msn da mi može objasniti savljanje meni-a nikako da skužim molim vas stvarno se mućim već par dana |
|
|
|
|
|
#757 |
|
Registered User
|
Again pomoć
evo stavio sam za zvuk neki program i super je i skužio sam za ikonice ali kada sam flesao ikone su crne toćkice nisu normalne i piše kao da je kvar u menu.ml išao sam staviti ikone cCarbon znate li u ćemu je problem stavljam ih preko prvog naćina xs++ lakše mi je |
|
|
|
|
|
#758 | ||
|
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
Citiraj:
sysgfx je mijenjanje sistemskih ikona moba u memoriji telefona/drugo napraviš mapu gfx u koju staviš ikone koje želiš mijenjati i onda ubaciti patch vidi ikone u gornjem redu ![]()
|
|
|
|
#759 |
|
Registered User
|
Nikako
Nikako da složim te ikone flesao sam mob i uspio za zvuk ALI IKONE ME ***U KO LUDE daj pomoć radim po prvom postupku ali kada god napravim pojave se u meniu crne točkice |
|
|
|
|
|
#760 | |
|
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
probaj ovaj menu http://www.4shared.com/file/30981087...1/menu_pc.html
|
|
|
|
#761 | |
|
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
http://rapidshare.com/files/72870377...B001_RED52.rar
|
|
|
|
#762 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
E ovako ljudi procitao sam necete vjerovati svih 26 starnica ovdje o ovome flesh-anju i sve sam skonto, ali imam samo par pitanja na koje trebam odgovor to mi jos nije jasno. 1. Di mogu naci novi firmware R1DB001 nigdje ga nemogu skiniti a svi kazu da je najbolji. 2. Ja imam sonyericsson K750I crn je i pise mi u tamo brown i 49 koji firmware da skinem (mislim ova verzija R1DB001 koja nasao sam samo 49 red ne brown di da to nadjem ako je dobra) 3. Molio bih vas za liknove i bio bih vam veoma zahvalan. Pozdrav ljudi iz grada na dravi ![]() |
|
|
|
|
|
#763 |
|
Registered User
|
obrišite originalnu menu.ml datoteku kako to da obrišem nikako nemogu da li moram to brisati ako stavljam preko xs++ jer imam orginal od w800i ikone i stavio bi nove znaći li to da moram i te brisati pa staviti nove i kako to obrisati molim vas da mi odg hvala |
|
|
|
|
|
#764 | |
|
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
ako radiš s xs.3.1 onda možeš sam izbrisati ili kad ubacuješ novi meni stari se briše
|
|
|
|
#765 |
|
Registered User
|
A meni pomoc? Nitko Trazim samo linkove za novi firmware i Jos jedno pitanje ako jemeni brown mogu li staviti red i dali to mogu sa kablom koji sam dobio uz mobitel ili to treba neki drugi. Hvala |
|
|
|
|
|
#766 | |
|
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
debrand brown moba možeš napraviti ovako http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=7480
|
|
|
|
#767 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Dali sa ovim kablom sto sam dobio uz mobitel mogu flesh-ati mislim samo staviti novi firmware? E da i link sto si dao neradi provjeri pa ponovo napisi Hvalati puno jedino si se ti sjettio odgovoriti mnogo sam ti zahvalan. |
|
|
|
|
|
|
#768 | |
|
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
link meni radi http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=7480
|
|
|
|
#769 |
|
Registered User
|
again help
Evo uspio sam ikone staviti i sve radi a sada novo pitanje vidio sam na youtubu da može se napraviti da( k750i)kada te netko zove svjetli bljeskalica možda zna netko kako to napraviti bio bih zahvalan |
|
|
|
|
|
#770 |
|
MIUI HR Translator
|
to napraviš pomoću patcha ali ne bi preporučio da to radiš iz razloga da ti ne pregori bljeskalica ako primaš puno poziva ali ako baš želiš evo
|
|
|
#771 |
|
Premium
|
dali se moze napravit da mob snima video boljom kvalitetom tj. vecom rezolucijom od 176x144 i jos me nesto buni-ubacivao sam par puta ono za povecanje sms spremnika i nikako da proradi buni me ovo "Otvorite ga i napisite /tpa i spremite." dali tpa treba napisat sa povlakom (/tpa) ili bez nje Zadnje izmijenjeno od: miky. 03.12.2007. u 23:04. |
|
|
|
|
|
#772 |
|
Registered User
|
Pomoć oko kamere
Kriomag_v21.91 sa njom imam problema imam onaj sony ericsson cid49 i stavio sam Kriomag_v21.91 for cid49 i ne radi ubiti neznam gdje da pogledam da li sam je stavio ili nisam uoće pa ako može pomoć Hvala |
|
|
|
|
|
#773 | |
|
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
>*<<*<* <> joystickom *=zvjezdica karakteristike/softver/inačica kamere,trenutno 21.9 ako si je ubacio probaj ovaj driver sharp 4.0
|
|
|
|
#774 |
|
Registered User
|
ima li ko neku dobru kameru za k750-w800 cid49 r3a005 pozdrav |
|
|
|
|
|
#775 |
|
Registered User
|
Koristim vec par meseci Sarmad 5.8 (moja preporuka) Pravi odlicne slike. Normalno ima i mane kao svaki driver. Koristio sam Kriomag 21.91 i on je odlican ali mi Sarmad radi bolje. |
|
|
|
|
|
#776 |
|
Registered User
|
Kamera help
Kriomag 21.91 sam stavio masava ali niš nije bolje po meni ne vidim razliku da li trebam nešto promjeniti ili |
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
E evo moj msn pa mi se molim te javi non stop sam online pinturicchi@hotmail.comZadnje izmijenjeno od: Pinturicchi. 06.12.2007. u 13:22. |
|
|
|
|
|
|
#778 |
|
Registered User
|
uspio sam
staviti da mi bljeskalica radi dok me netko zove weeeeeeeeeeeeeeeee nadam se da mi neće pregorjeti hehe |
|
|
|
|
|
#780 | |
|
MIUI HR Translator
|
Citiraj:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3360