|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
usporedba u excelu ACER ASPIRE 7720 i 5920 (3 modela)
http://rapidshare.com/files/67232678...PTOPA.xls.html nisam htio navesti ime dućana di imaju ovi modeli tako da ne ispadne kao reklama jer mi to nije nmajera..niti apeliram da je acer dobar Ja sam nedavno proveo par dana trazeci laptop koj meni u potpunosti odgovara to je bio acer aspire 5920G ...dobio sam ga sa VISTOM koje sam se danas rijesio sto me dovelo do potpunog zadovoljstva.. eto da moj trud nebude samo za mene dajem vam jednu lijepu usporedbu najvaznjijih djelova ovih laptopa..u excelu mozda se nekome nece ciniti znacajnima mozda nekima oce...ostavite da svako sebi odluči..pozdrav
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E vidiš, taj model isto mene zanima, planiram kupit 5920G Ali nisam siguran koju konfogiraciju, tj. isti model npr. 5920G-302G25Mn na jednoj stranici piše da ima 2.0 a na drugoj da ima 2.2 Pak negdje piše da ima DVB-T tuner, a negdje da nema. A uvjerio sam se da jedna od najvećih firmi koje prodaju laptope kod nas, ima puno grešaka u opisu proizvoda na webu. I kak znat kaj kupujem? Nikak Uglavnom, ja bi sljedeće: 2.0 GHz ili 2.2 ako može 8600M GT 512 MB 250 GB HDD DVB-T bluetooth Pogledao sam ovu tvoju usporedbu, ne kužim po čem je ovaj kaj košta 9.799KN bolji od ovoga kaj košta 8.999KN ??? Ovaj jeftiniji ima čak i DVB-T u odnosu na ovaj drugi. Ne kužim uopće ništ
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()