|
![]() |
#391 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ono sto mene najvise zivcira su one glupave trke na 2 kvadrata sa zavojima da moras ici 20 kmph.... ak su auti od 500+ konja ne kuzim zasto stavljaju onda takve mutave trke... inace onaj speed, one dugacke di najbrze ides, to mi je fenomenalno, osjecaj brzine u tunelu je predobar, a jos i volan imam ![]() nema naganjanja s rijom, nema free roam.... sveukupno mi je najbolji tuning nastavak underground 2 (LAN party bez U2 ne postoji)
![]() |
#392 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
A meni je još uvijek najsmješnije što s 240SX koji ima 250 ks na ravnom pređem civic s 500. Smeta mi i što nisu stavili da se one predefinirane postavke mogu modificirat, nego treba radit svoje. I jedno pitanje, jel bitna uopće širina, debljina i onaj rub gume (?? taj dio mi nije jasan, izgleda kao uvučenost ruba gume ) za drag i što treba gledati za koju vrstu utrke. Trenutno imam GTO '65 i Z4 M za drag, M3 E46 i GTO ( novi ) za drift i 240sx i cobalt ss za sve ostalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
love is back
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
danas sam isprobao... Supra od 1091HP oko 800NM torque ide 7,40 sek bez N2O i bez nastimanja... jedino sto mi smeta, je da se (zbog previse torque-a i konja) dize na start i onda gubi u stabilnost... mislio sam rijesit problem ovako... -staviti max downforce, ako ima mogucnost vise kilaze na prednji dio, lagani amortizeri na straznjem djeli, da amortiziraju prvi udarac, te malo jaci pritisak na straznje gume..sta vi kazete? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Dobra ![]() Kad vidim vasa misljenja uopce ne zelim ni nabavljati igru. Mislim da bum pricekal sljedeci nastavak ![]()
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
The mighty pirate
|
Našao sam par bugova u igri. Kupim Mazdu 3, odaberem onaj defaultni body kit koji mogu sredit u autosculptu i pokrenem utrku. Auspuh mi stoji 2m iza auta. LOL Pa onda, nekad se u menijima kad je prikazan auto promijeni boja zadnjih felgi, prednje ostanu onakve kakve su i bile, ali zadnje nekad same promijene bojum, ali ne svaki put. Fakat je puno truda uloženo, nema šta. Nemam više to volje igrat, nakon nekoliko utrka sam otišao na gamecopyworld po trainer za lovu da ubrzam patnju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Mene najvise smetaju hardwerski zahtjevi koji su u najmanju ruku jako bezobrazni, prilicno glupa kamera, Zonda na zadnjim kotacima i sl i nemogucnost preciznijeg upgradea kao u Porscheu. Ideja je cak bila dobra ali je lose realizirana |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Osim svih mogućih nedostataka koje san već nabrojao, dodao bi da me nervira i nevjerovatna lakoća kojom prolazim utrke. Mislim na onom speed trapu ili kako se već zove, svi isti auto i svi prave krug 1:01 recimo. A ja s lošom vožnjom napravin 0:55 iz pizdarije ![]()
![]() |
#403 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Joj taman jucer nabavio cijelu igru,i igrao je 10 min,nije mi uopce losa igra(bar mi se na pocetku tako cinila) A sad cu je moci igrat tek za 2,3 mjeseca,kad novu grafulju uzmem,na ovom nea sanse da igram ![]() ![]() ![]()
![]() |
#407 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Uglavnon teško je generalno reć isplati li se. Svak nek proba i donese zaključak za sebe. Meni je generalno ispod Carbona i MW (iako je u nekim detaljima daleko iznad), al opet ću je odigrat do kraja, kao i svaki NFS do sada.
![]() |
![]() |
#409 |
Torrent freek
|
![]() |
#410 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudi...evo nisam uopce za igrao igricu (bacite oko na "moj komp") ali cu si dat truda i napravit duzi post..... Za pocetak....Ovo mi se cini najgori NFS u povjesti zajedno sa Carbonom....kako se mogu usudit da stave Porschea ili Paganija u ovu igricu!!!Jos da se ti isti dizu na zadnje kotace!!!To nikako necu spjet skuzit...jos vas gro ide nabrijavat te iste aute.....idete ih unakazit sa nekakvim spojlerima sa kojima slobodno mozete ic cistit snjeg u Lici....GROZNO!!! umjesto da stave starije aute koje bi si svi mi mogli priustit!!! e sada ide sprdnja sa ANTItunerima Ovako izgleda PaganiZonda kad ju "nabrijete" u Pro Striki ![]() evo jednog savjeta za najbolji downforce! ![]() Umjesto da stave da uljepsavamo ovakve klasike ![]() ![]() ![]() A ove ljepotane ostavimo kakve jesu ![]() gotovo sam siguran da vi i oni koji su radili igricu neznaju sta je ovo: ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 24.11.2007. u 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Banned
|
evo malo da se javim...uspio sam dobit i drag i drift kinga, grip mi nikako ne ide...imam rx7 evo i GT-R ali nemogu nikako dobit...koji autich preporucite (imam 900,000) pa nema frke (samo ne zondu)... da se pohvalim...upravo danas rusio moj osobni rekord: DRAG: toyota supra@ 1048HP oko 900 torque 1/4 mile za 7.00 sek @ 403km/h (top speed) 0-100km/h=1,16 sek mislim da je prilicno dobar reultat za Supru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Brat od Đon Vejna
|
Gearbox... To ima neke veze sa mjenjačem i mijenjanjem brzina? Ili ne? ![]() da gearbox je getriba tj mjenjacka kutija (neprijatelj zenskim vozacima jer su ljene mjenjat brzine svako malo) a da nepise u nazivu slike....nebi ni to pogodio |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hmm papcic malo pretjerujes,em iz cista mira pljujes po igri koju nisi ni igrao (nhf,ne branim nfs,i meni je to odvratna igra) ali citam tvojih 8 postova i nijedan nema prevelike veze s tim. da bi onda dosao tu solit pamet sa getribama gefufnama cincilatorima i inim sranjima. daj oladi malo covjece ![]()
![]() |
#418 |
love is back
|
ljudi daj imajte malo respecta prema NFS:PS, ipak tek kreču u legalne Šta vam u igri ne paše? Šta konačno je legalna radnja? Ajd recite zašto vam nije igra dobra? Zato kaj nema policije? Zašto bi nekaj "nelegalno" bilo bolje od legalnog... Meni ovaj novi NFS pojede i MW i C, i U2 i U1 zajedno... Ljudi razmislite o ovom, jer ne vidim razlog zakaj bi se igra tak ponižavala... Pa ljudi molim vas nemojte pisat u ovu temu više da nevalja, da je glupa, da se ne isplati odigrat i te fore jer je to več napisano.... Nekom je dobra a nekom nije, e pa nemojte ju onda ponižavat jer ima ljudi kojima je sasvim ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Banned
|
Citiraj:
isprobao sam i to je frustracija...kada iskljucis TC i ABS itd..i svaki zavoj okret za 360...nisam se potrudio naucit vozit kako treba... meni treba arkadna igra, gdje mogu uzivat...odmarajuci se... meni ne fali ni policija ni grad...jer po gradu se nikada nije vozilo..mislim free ride...uvijek smo se ''katapultirali'' do nekog eventa i vozili utrku...neznam tko je uvijek vozio do neke utrke...nismo tu u TD unlimited... morali su nesto mjenjat...jer bi bilo glupo uvijek isto: Grad i Policija... barem je realniji svijet...jer se vise vozi ovako...nego ilegalno, po noci, po uskim cestama 300 na sat kroz promet... po meni: MW i Carbon > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Premium
|
Evo ovako ovdje imas samo protivnike i to je to steta kako je napravljena a najavljivali su brda i doline... mislim nije ni do koljena flat out.u ili DIRT.u koji sad vise spada u arkade nego u simulacije.... fizika u igri je skroz cudna jucer sam napravio totalku sto sam se sjurio nis pasicu i auto mi je ajmo rec nekako cudno poskocio i otisao na krov.... nisam igrao puno pa necu previse ni komentirat... ubacivanje zonde u igru i da se digne na zadnja dva makar to nisam vidio je totalna glupost auto ima takav downforce u zivo ma da u nju stavio i 6000HP.a ne bi se tako mogla lagano dic... ajde jasno mi je da se dodge charger digne ili neki takav auto ali ovo je bezvezarija... odigrat cu do kraja igru radi postovanja NFS naslova ja neblatim igru nego neke besmislice koje se u igri dogadaju.... ima stvarno super stvari mozes sad stvarno nadogradivat auto kako hoces makar sam trenutno poceo pa nema love za tako nesto... malo jos ne kuzim princip same igre ali kad skuzim nadam se da ce biti zanimljivo..... meni fali policija i auti tj nekaj sto ce ti smetat sto ti otezava voznju u igri... jer nije isto se trkat po pisti sa 6 auta i to je to ili sa 8 auta i 1000 koji ti smetaju.... zar ne? eto neko moje gledanje igre nakon 2h igranja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|