|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kane&Lynch
Evo ovo je jucer izaslo van pogledao sam igru (cijelu) i moram reci da nije toliko lose makar je igra skidana sa konzole. grafika je okey imam oko 40 do 50FPS.ova u igri.... Radi se o akcijskoj igri iz treceg lica u ulozi ste robijasa koji je opljacako neku mafiju ako sam dobro shvatio igrao sam prva 3chaptera tako da ni ne znam previse o cemu se radi. Do sada je sve nabijeno akcijom dosta dinamicno sve to izgleda. Meni sve svida dobra igra za ubit jedno snjezno nedeljno popodne. evo link za website od igre: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
hm i ja sam ju nabavio ali mi se stalno rusi.....npr...ponekad se vec srusi na onom uvodnom filmicu pa onda ponekad kad se loada igra i tako zaredom ...tj. ukratko da kezem nisam ju uspio pokrenut .....i nakon nekoliko pokusaja je sljedio uninstal ...tako da ..ako ima ko kakav prijedlog neka slobodno kaze..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
pa i imam starije drivere za graficku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo, meni radi na 1440x900, 8xAA, sve na MAX, bez imalo trzanja, konfa iz "Moj komp". Može kratak odgovor? Kako da saveam u tim igrama, novim Games for Windows, ali bez slaganja onog accounta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
napravis acc i to je to nisam siguran ali pogledaj u komentarima u gears of wars ima isti princip |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The mighty pirate
|
I meni se to događa, ali ne s tom igrom ( nisam je još probao ) nego s Crysisom i NFS-om, pa ih sad lijepo igram na XP-u, dok npr. COD4 radi puno bolje na Visti 64, bez najmanjeg trzaja na 90 FPS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Decki ali iskreno ja nisam imao nikakvih problema kod crysisa ni jedan bug nikaj.... ja jedino imam starije drivere.... 163 nekaj ako se ne varam.. NFS nisam ni igrao jer mi se igra zgadila kad sam vidio kontrole al preci cu je samo radi toga sto se radi on NFS dok kane&lynch mi je zabavna pucaljka onak dobra da prikratis vrijeme nista posebno kako vec rekoh ali je zabavno.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|