|
![]() |
#1 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
AT u ATX
Evo da i ja metnem svoje kučište na net ![]() Pa da krenemo ispočetka. Kupio sam polovno AT kućište od bratića, koštalo me jednu kavu. ![]() ![]() Nije mi se baš puno dalo zezati oko njega a i nisam baš imo vremena pa sam ja to na brzinu izrezo i potrpo sve unutra. Pa je to izgledalo ovako: ![]() ![]() Accelero se naslanja na bočnu stranicu ![]() Nakon mnogo dana razmišljanja (hodo u krug ko Baltazar) i mjerenja došo sam do ideje da iskoristim staro kućište te da od njega uzmem zadnju stranicu i pričvrstim na ovo. Tako bih dobio još najmanje 2cm dubine pa bi mi stao Sonic tower a Accelero se ne bi više moro naslanjati na stranicu. Novo i staro, bok uz bok ![]() ![]() Onu rupu di je bilo napajanje na malom kućištu mislim pokriti limom a možda ,ako bude mjesta, napravim i mjesto za jedan 120mm vent. Zadnje izmijenjeno od: Tuna. 19.11.2007. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Unregistered User
|
Nakon cijelo dnevnog rezanja pilom napokon i neki rezultati. ![]() ![]() morao sam odrezati komad nosača ta 5.25 da bi mi stala matična ali nema veze ![]() Razmišljao sam da ne stavljam poprečne prečke nego sam se sjetio nečeg drugog. Nadam se da će to držati ![]() ![]() Nadam se da ću sutra i zadnju stranicu pripremiti za spajanje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Super će bit kad se sredi ![]() Moglo bi ti savit zadnju stranu, il past na dijelove ![]() GW! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Unregistered User
|
Update
Evo danas sam napokon izrezo zadnju stranicu i prilagodio ju da stane u novo kućište. Dobro je čak i ispalo. Treba ju još malo doraditi. ![]() ![]() ![]() ![]() Sada još moram smisliti kako i di da napravim mjesto za 120mm vent. Mislio sam da pokrijem zadnju stranicu sa komadom lima pa da na njemu izbušim rupice, samo ne znam kako da to sve izvedem. Eto to je to sve za danas, smrzo sam se pa mi se više ne da raditi. Idem sad do trgovine viditi pošto su kliješta za pop-nitne pa da mogu napokon početi sastavljati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja bih izrezao rupu na onom limu gdje je na starom kejsu bilo napajanje i tamo stavio 120tku bez grila ili s onim zicanim kao sto ima vecina napajanja s 120mm ventom. Dolje jos lako stavis malo lima da ne zjapi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Unregistered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Unregistered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Unregistered User
|
Citiraj:
![]() Enermax ide sljedeći tjedan unutra kada sve bude gotovo. Vent sam samo utaknio unutra da ne bude prazno i nestane još jedan. Moro bi onda podići napajanje još gore a to mi se ne da ![]() El imaš još pitanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Unregistered User
|
Evo gotov je i moj mod, tj. barem za sada. ![]() Sve u svemu zadovoljan sam postignutim a nisam ni puno para potrošio. Trošak: -kućište: 6kn -tj. kava ![]() -kliješta za pop nitne: 24.99kn -nitne: 13.99kn -plastic primer: 19,99kn -crni sprej: 29.99kn x3 -zadnja stranica od starog kućišta: 0kn -zadovoljstvo rada: neprocjenjivo ![]() Sve skupa: 155kn i oko 2 tjedna po par sati dnevno rada Evo pa uživajte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tuna. 22.11.2007. u 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A sad ti S2 nestoji vise na stranici? Ovo je dobro ispalo, sad se tek nekonta da je bilo AT. Nego jednog dana ga probaj u neku drugu boju prefarbat, mislim crnu svi koriste pa nije fora ![]() Morat cu doc da vidim kuciste prije nego ga izgrebes i unistis. Sad uzmi stol pa prepravljaj, eto da ti nije dosadno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Jel cvrsto takvo kuciste, tj. sjel se cuje kakvo skripanje ili dal se osjeti savijanje matrijala? Pitam zato kaj mozda mogu i ja nabavit nekaj slicno od starog servera pa se bacim na posel? BZW very nice job ![]()
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Unregistered User
|
kućište je jako čvrsto. kada sam ga cijelog izrezo bilo je čvršće nego moj stari midi case. razmišljao sam prvo da stavim poprečne prečke ali kad sam ga probao savijati vidio sam da stvarno nisu potrebne. stavio sam samo ona dva "trokuta" u čoškove za svaki slučaj. ja sam prezadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|