|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Nepoznat problem
naime imam čudan problem.....moja sestra je palila PC dok nisam bio kod kuće i onda ga nije ugasila (Win Vista) već je stavila PC na sleep (žuta ikona,saves your session,and puts the computer in a low-power state...)i stisnula prekidač na produžnom kablu! i sada nemogu upaliti PC! stisnem power tipku ,sve se upali (hard,ventovi,dvd-rw..) ali se monitor sam odmah ugasi,kao da je PC još uvijek u sleep-u.molim vas za pomoc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Safe mod? F8 tipka tijekom bootanja. Resetiraj BIOS, otvori kućište nađi malu okruglu bateriju na matičnoj ploči i izvadi je van, pa ostavi par minuta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10 |
Registered User
|
ne radi! zasvjetle kad upalim prekidač :S al se onda odma ugase i nemože ih se upalit Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.11.2007. u 17:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Registered User
|
e i to sam već probao....naravno sa jumperima koji su došli uz mb ....neznam...živcira me....šta je uopće išla palit pc dok mene nije bilo...a opet šta se dogodilo??jel moguće da je nešto otišlo?? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
EDIT: Probaj malo stisnuti grafu u utor, možda je malo ispala van. Zadnje izmijenjeno od: p3tar. 14.11.2007. u 22:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Da li maticna pisti (da li ispusta kakve zvukove)?
![]() |
#20 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Bas nikakve? Cak ni onaj jedan kratki koji znaci da je maticna upalila (u slucaju da je AWARDov BIOS, a za AMI ne znam koliko beepova znaci da je sve u redu jer ovaj drugi komp je u BL) i da sve komponente na njoj rade kako treba? Ako je tako onda ti je maticna crkla.
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ni ne mora pištiti jer neke Gigabyte matične (npr. ova moja) nemaju speaker ili ga dobiješ odvojeno i moraš sam priključiti na ploču.
![]() |
#24 |
Mozilla Slave
|
Jel crko ili si ga isključio? ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: p3tar. 15.11.2007. u 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Mozilla Slave
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Izvadi grafu iz kompa i monitor će opet javljati da je spojen. To nije nikakav pokazatelj ispravnosti... Nešto je riknulo, nažalost, i morat ćeš jednu po jednu komponentu vaditi i testirati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Mozilla Slave
|
Citiraj:
![]() EDIT: Ako miš ne svijetli, onda 1.MBO(ili miš pa ostaje ono gore,no sumljam), 2.možda je nešto MBO povukla sa sobom, možda ništa ![]() Zadnje izmijenjeno od: p3tar. 16.11.2007. u 14:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
glupo zvuci al jesi probo stisnut power button i drzat ga 5 sekundi? ![]() |
![]() |
![]() |
|