|
![]() |
#2 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo naso ih ![]() http://www.samsung.com/us/support/do...ia_cd=05040200 ^160gb http://www.samsung.com/us/consumer/d...del_cd=SP2504C ^250gb Joj sto volim samsung ![]() ![]() To je onaj HUTIL softver za samsung diskove, znam da sam ga jednom uspio na ipod izbaciti, al mi je pc sad na stolu tak da mi nije bed spojit floppy. Samo da jos skuzim koja tipka sta radi i pustit cu preko noci zero fill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nista. Zero fill format, opet se hd tune zuti ![]() btw zanimljivo je kako HD tune uvijek pametuje isto o diskovima neovisno dali ja i u biousu imao SMART na enabled ili disabled!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
BIOS nema nikakve veze s tim. BIOS moze prikazati stanje, a disk uvijek radi svoju analizu koju program moze pokupiti s njega.
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znači da su oba imali, tj. još uvijek imaju bad sectore, ali su zabilježeni i kao takvi se više ne koriste.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni se Seagate isto žuti, par forumaša mi je reklo da se svima to isto polje žuti. Uglavnon evo: LINK AL zgodan je primjer starog WD-a od 60 GB mislim ? Prvo je bilo žuto...pa duže vrijeme žuto, pa crveno, crveno, crveno... i onda je crka ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Jeli to moze s vremenom u***ati disk? Koliko jos ima moj samsungić života? Da ga reklamiram? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
naišo na ovu temu,evo kod mene isto žuto.... http://i10.tinypic.com/8bpa45c.jpg disk je star ok pol godine..hm...al izgleda da i ostali tj neki imaju isti slučaj EDIT:sad gledam,sad je ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
a mozda je to do te serije diskova...nesto zeznuli na traci? tko ce ih znati... jer isto imam 2x 160 samsunge (t166) i jedan je bas jucer crkao(stari su samo mjesec dana!), evo fotke... nakon tog boota, vise se nije ni pojavio tamo uopce, kao da nista nije spojeno na komp... Vec poslan na reklamaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|