|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ma skuzio sam ja da ti oces to slozit na proc, samo kazem da se moze fino vrtit na 1500rpm na 7v ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
BZZZZZZZZZZZZZZZZZ jedino kaj je gore od toga je vjerojatno FX5800 i TT ( hearing take) na max! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
9600 pro ( Gigabyte ) - lepota moja tiha ![]() za FiC ne znam, ali možda i saznam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Konačno sam otkrio izvor onog izluđujučeg visokoferkventnog cvileža, nije vent od Dr.Thermala nego hardovi:confused: I to hardovi koji se u otvorenom kućištu nisu ni čuli ![]() Za to je odgovaran Antec i njihov novi revolucionarni nabijemihnakurac sistem i sama izvedba postavljanja harda. Ovo pišem kad sam se već malo ohladio-skoro je komp izletio kroz prozor koliko sam bio popizdio... Dakle-hardovi se postavljaju na nosač koji ima gumene distancere zbog nebi čovjek povjeroval, smanjenja buke i vibracija ![]() ![]() ![]() Ha-ha...za krepat... Onda se hard odozdola(ne klasično sa strane) šarafima pričvrsti na nosač i on lijepo klizne na vodilicama tranu. I tak jasno zbog šugave i idiotske izvedbe prenosi još bolje vibracije na kućište, a možete si samo zamisliti koji zanimljiv zvuk proizvodi... Cjelokupnu debilnu ideju lijepo molim pogledati tu: http://www.silentpcreview.com/article116-page3.html Obratite pažnju kako su napravili kavez za diskove, kako ih moraš postavljati i najebat se ko konj sa kablovima, a naljepše od svega je vidjeti kako su u neviđenom napadu invencije, krajnjeg idiotizma i nesposobnosti uspjeli vrlo efektno i učinkovito skoro sasvim zapriječiti strujanje zraka. I to pored 12cm rupčage... I sad ja lijepo moram smisliti kako to rješiti... Moral sam se malo izjadati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
moj Dr. Thermal, TI-V7725N hladi odličnno za manje pare, uz malu buku cca 28dBA + nanotherm silver. 2600+ @ ~39 idle, ~44 pod opterečenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Headbangig Grunf!
|
Prodaj Antec kupi Chieftec. Al sistem je glup u 3 čoška! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ma nije to ništa kaj se ne da srediti, samo te živcira kaj se moraš zajebavati sa takvim stvarima u novom kućištu. Budem stavil neke gumene podloške i sa strane, ili budem napao kavez za diskove fleksom i sjekačem i lagano mu promjenio položaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
to ti je kad si htel crnu kantu ![]() ![]() da si uzel 3700amb, imal bi ovak ![]() http://www.pcekspert.com/articles/110-3.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Samo kaj je BQE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |