|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Seagate vraća novac
Dakle-Seagate je popušio tužbu zbog već svima poznatog označavanja kapaciteta hardovinja... Nekima će se vratiti 5% u kešu, nekima će se dozvoliti besplatan download Seagate Software Suite softa koji inađe dođe oko 40$ The “cash benefit” is available to customers who purchased a Seagate hard drive between March 22, 2001 and January 1, 2006, and entitles customers to receive 5% cash back on the amount they paid for the hard drive, before taxes. Claims for a cash benefit must be filed using the mail-in form ( http://www.harddrive-settlement.com/doc-MailIn.htm ), which is available on the settlement web site. http://www.harddrive-settlement.com/index.htm The “software benefit” is available to customers who purchased a Seagate hard drive between the dates of March 22, 2001 and September 26, 2007, and entitles claimants to a free copy of the Seagate Software Suite, which retails for $40. Claims for a software benefit can be filled out online. http://www.harddrive-settlement.com/index.htm
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nisam pratio bas, o cemu se tocno radi kod oznacavanja kapaciteta hardova? Nije valjda zbog "zaokruzivanja" zbog kojeg 320GB disk ima 298GB?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
"Cho v. Seagate was filed in April of 2005 by Sara Cho over claims that Seagate falsely advertised the capacity of their hard drives, overstating it by 7%. The nature of these claims lies in the difference between a gigabyte (1,000,000,000 bytes of 1 GB) and a giga binary byte (1,073,741,824 bytes or 1 GiB), as the abbreviation of “GB” is often used for both."
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Dakle, to sam i mislio... znaci, prakticno mogli bi (a i trebali bi, sudeci po ovoj presudi) nayebati i drugi proizvodjaci diskova ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Nabrzinu preletjeh očima i koliko vidim - odnosi se samo na diskove kupljene u USA tj. samo na Američane (možda griješim, kasno je i ne da mi se sve čitati). Šteta, u tom razdoblju kupih 2 njihova diska, koji su koštali svaki oko 1000-1100 kunića u maloprodaji. Našlo bi se za koju porciju ćevapa ![]()
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Imas pravo igorba, izgleda da je za amere...a taman razmisljao da im sutra posaljem jedno 10tak mailova, toliko sam i hardova kupio cca. jbga... "You are a member of the Settlement Class if, between March 22, 2001, and September 26, 2007, you purchased in the United States a new Seagate Retail Hard Drive."
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
inace to bi trebalo udariti po svima a ne samo po seagateu....
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Radi se o obicnom proposalu tzv. "class action" tuzbe, i nista vise. Proci ce nikada, pa ni onda, kao i mnoge druge. Mislim da bih u ovom stilu mogao tuziti svoju birtiju, jer mi vec po ne znam koji put donja usnica zebe jer pivu drze valjda u skrinji, sto mislim da je u najmanju ruku moje pravo da znam, kako si ne bih spalio usnicu ledenim hmeljnim preradjevinama.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ameri očito ne kuže da to tako mora biti dok se ne standardiziraju mjerne jedinice, a zašto samo Seagate, vjerojatno jer samo njihove diskove imaju... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
|