|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
8800GTS hladnjak problem
Kupio sam bfg-ovu 8800gts sa stock hladnjakom te kad sam isao mijenjati pastu sam primjetio mali problem (koji mozda i nije tako mali). Kad sam skinuo hladnjak dolje primjetio sam da hladnjak ne naliježe na memorijske cipove i na onaj naprijed cip koji izledao kao palomino ![]() ![]() any ideas? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nope, nema ih za kupiti...probaj napraviti neki grunf mod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
a nis, sad najdraza "karirana" kosulja ide pod skare ![]() probat cu prosnjofati po netu kako to sloziti... thnx Razer hmm, imam purol paste, ali mislim da bih se za tih 1 mm namucio ko isus i k tome ne znam da li bi bila povrsina 100% ravna... jedino da ubacim hladnjak u glodalicu skinem tih 1 mm i onda ispoliram povrsinu ali to je ver malo veci zahvati i strah me da ako skinem bazu za 1mm da ce na onaj prvi "palomino" cip ne dobije po p***i jer je jako osjetljiv, ma brijem da ako nis ne slozim ide gore thermalright hr03 plus hladnjak i gotova prica. A zao mi je originalnog hladnjaka jer mi je prlijep i odmah izbaciju topli zrak van... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.11.2007. u 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nece nista napraviti, ja sam to okusio sa svojom, sve zivo sam probao i jedino rjesenje je bio Zalman vf1000. Takva je konstrukcija box coolera da je bakreni dio u ravnini sa tijelom boxa tako da nikakvo poliranje ne smanjuje tu razliku. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81065
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Thermalright pukni gore i na njega vent i ne zamaraj se sa ovim tvornickim hladnjakom. Znam da ti je zgodan, ali ovaj je neusporedivo bolji za zdravlje ne samo kartice nego i citavog sistema s obzirom da ce ti se smanjiti sve temperature, pogotovo maticne (barem meni je smanjil). I naravno ne zaboravi dobro ocistiti ram od paste prije nego stavis jezice na njih. Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali sa thermalrightom izgleda fakat mocno ![]()
Zadnje izmijenjeno od: id39428. 06.11.2007. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() ali evo sad razmisljam malo o tome, ako je gore bila original zvakaca kaj nis ne provodi, ja sam stavio silver5 pastu, pa iako je 1 mm, je bolje od originalnog rijesenja jos cu razmisliti o thermalrightu, a i vidim da bi izgledala mocno.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Da li je tko od vas u zadnje vrijeme vidio gdje za kupiti tih pasta, "zvakace" ili ima neki isprobano dobri "grunf" mod, htio bih vratiti stock cooler gore pa da to napravim kako spada... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Kovanice (2/20/50 lipa cine cuda) Trenutno na 7800gt, Sniper kaze da se prije rusila u 3d cmaru jer je imala one zvake na memi a evo meni se ne rusi (ja ne vrtim 3d cmar ali nekad igram ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|