|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Dileme oko napajanja?
Dakle u izbor dolazi: Fortron 350w - 219kn ve-mil - FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan - 319kn - ve-mil - Fortron Green Power 400W ATX, Active PFC, Retail (FSP400-60HLN) - 244 kn diskont - CHIEFTEC 450W, ATX2 ver 2.0, 120 mm ventilator, Active - 350,13 ADM - Chieftec power supply 450W, ATX 2.0, 2×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors - 370kn ve-mil- Sad me zanima koja je razlika između fortrona green powera i ovog iz ve-mila, te koja je razlika između ovog iz adm-a i ve-mila? Ako imate još kaj pametnog za ponudit do 350kn max bio bi zahvalan!
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovakve se rasprave ponavljaju gotovo dnevno... Uzmi Fortrona 400W iz ADM-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Baš i ne, većina kaže Fortron 350. Trenutno imam Enermax 300W , al me zna zezat da Bios napočetku javlja da grafička nije dobro instalirana. Malo popravim 6 pinski kabel (van-nutra) i opet radi, al mi se onda zna smrznut miš (nakon ponovnog paljenja). Sad, jel to zbog nedostatka struje ili? Inače, kad uđem u win mogu raditi sve bez problema?!
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
6800GS dosta troši. Neznam jel taj Ener dovoljan, al sam naveo jačeg Fortrona u slučaju nekih kasnijih nadogradnji. A razlika u cijeni između 350W i 400W PNF je 50-ak kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Chief 400w iz adm-a oko 305kn , i sam imam slicno dvojbu jer sam ostao bez svoje delte , i nekak sam odlucio ici na taj chief ispred fortrona 350w , mozda mi i nece biti najpametniji potez jer na papiru je fortron mozda i malo ispred , ali kad je chief kuciste nek bude i napajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Gledam malo napajanja te mi za oko zapelo kod ATX-a još i brojkica 2.0. Što to konkretno znači? Inače vrlo sam blizu da uzmem čufteka. Ve-mil nema na raspolaganju fortrona, a do adm-a mi se baš i neda. Idem sutra u zg (črnomerec) negdje oko 3 pa mi se neda u gužvu.
![]() |
#7 |
Premium
|
Eto ipak sam uzeo Chieftec-a. Zašto? Zato što u vemilu nije bilo fortrona od 400w, a do ADM-a mi se u 3 sata popodne nikak nije dalo. Inače,zvjerkica čuftek ima 450w ![]() Link EDIT: E da, problem je bio u nvidi-i al ne u napajanju. Kad sam spojio čufteka, matična je i dalje javljala kvar na grafičkoj. Idem gledat i gle, grafa je nakošena. Matična je nekih milimetar i po / dva više prema psu pa kad sam je zašarafio za kučište lagano sam je maknuo iz utora. Rješenje je bilo uzet bušilicu u ruke izbušit novu rupu i zašarafit tako kako treba. Eto, tak da sam danas bacio bezveze 370kn. ![]() No dobro bar sam sad miran godinu dvije sigurno!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|