|
![]() |
#61 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ima tu dosta cudnih stvari: 1) 8800GT brza od 8800GTX 2) HD 2900XT slabija od 8800GTS 3) HD 2600XT brza od X1950PRO To samo na prvi pogled kaj sam videl
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemam pojma zašto se još zamarate s tim 8800GT/GTS testovima, kad su to očito takve provale da je to naprosto smiješno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Kak bi to najdraži ukomponiral "vi se samo tješite". ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() ![]() ![]() ...nisu ti testovi pouzdani....čekam "službene".... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
samo se vi tjesite, koliko su "testovi" pouzdani ili ne ce se tek vidjeti, ali po samim specifikacijama kakve bi trebale bit bi kartica debelo trebala oderat GTS-icu, a uz OC (koji sudeci po proizvodnom procesu nebi trebao bit slab) i gtx, a mozda i ultru. tko ce ga znat, vidjet cemo za nepuna 2 tjedna, sretan mi rodendan :P
![]() |
#67 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma baš me briga...što sam trebao čekati još dva mjeseca od kada sam kupio komp do sad zbog 5 fps bla bla bla...ma baš me briga..da sam čekao..onda bi čekao x38 pa e8400 ili kako već pa ovo pa ono... i opet bi došao na isto... gluposti..
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Prema specifikacijama izgleda dobro..pogotovo ako naprave GX2 verziju tog cuda. Pitam se kako ce se sve to odraziti na cijene.
![]() |
![]() |
#69 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Svaka cast Nvidiji...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
Naravno, više snage za manje novaca... Što je u tome loše? Oni koji su dali 4000 ili koliko vec kuna za karticu u datome trenutku ja se nadam da su imali neke svoje razloge za to i da su procjenili da im se to isplati. Takvih je malo i Nvidia je odlucila smanjit cijene... Ne vidim sto je tu problematicno?
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
tak da tko plati sad karticu nesto vise i za 2 tjedna joj drasticno padne vrijednost ili se pojavi nesto jednako ili bolje za manju lovu si je sam kriv, za ovo se znalo vec neko vrijeme! Naravno to ne znaci da su napravili gresku ili kupili los proizvod jer generalno imaju karticu prije nego su "ove nove" postale dostupne i to je ok.
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
8800GT kostati manje od 250 $ ![]() Anyway...mogli su barem preimenovat nove kartice u npr. 8900GT,jer ovak nastaje zbrka, pogotovo s novom 8800GTS. No ,treba pricekati i vidjeti kako ce na kraju sve skupa ispasti.
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ma lol gt ima manje shadera, lošiju sabrinicu, sporiji gpu, sporiju memoriju i sporije shadere i kao fol je brza ko ultra daj molim te nemojte postat ovakve nubarske fake recenzije. To je slično ko i ono da će r600 postizat 30000 bodova u 3d marku prije nego što je izašla... Činjenice da će nove grafičke i nvidije bit brže al da će naslabiji model u ponudi 8800 - serija bit jednako brz kao i najači nema šanse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
Nije li jednostavnije pricekat da 8800GT izadje pa da vidimo kakve to performanse ona ima? Ovako je sve samo puko nagadjanje. Cinjenica je da ce to biti relativno povoljna kartica sa dobrim pefromansama, oko 8800GTS. Mozda sporija, mozda brza. Bumo videli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#83 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() lol jel' to neka nova mantra ponosnih vlasnika g80 chipova ? Ne zelim da ispadne da likujem, ali neki od vas, sa ovim djetinjastim durenjem i raznoraznim u najmanju ruku smijeshnim racionalizacijama se ponasaju kao da su od jucer !? (dobro, neki mozda i jesu) Circulus vitiosus na dotichnom trzistu i unutar stanovite subkulture postoji vec godinama, tocnije od uspostavljanja netokracije i nadstojnog joj kapitalizma. I jedini efikasni nacin da se othrvas tom' vrzinom kolu je uz pomoch malo hladnog logicnog rasudjivanja i par mb samokontrole ! Po meni, oni koji su posjedovali tu carobnu kombinaciju faktora, su jos i prije samog izlaska g80 znali da je to manje vishe marketinski nusproizvod uz tada razgalamljeni dx10, i da nikako prva generacija nxt gen. chipova nece biti nesto pretjerano ekonomicno i isplativo - vec exotika za entuzijaste koji u svakom trenutku moraju imati najbolje (ili bar second best) na trzistu. Da ne spominjem da su se isti upustali u ozbiljne kupovine precijenjenih proizvoda u kompletnom nedostatku konkurencije na trzistu, sto je gledajuci sa znanstveno-ekonomskog aspekta ravno skoku na glavu, u bazen koji se tek pocinje puniti.. Ne pratim bas detaljno svijet gayminga, vec samo stvari koje me zanimaju, ali cini mi se da do prije par mj. na sceni nije ni bilo igre koju nisi mogao sa nekom X1950XT potjerat' na maximumu, tek sa dolaskom jeseni i bioshocka, 8800 chipovi pocinju imati smisla, kad ono.. sa toliko obecavanom novom generacijom igara, dolazi 'ko bi rek'o; jos novija generacija chipova ![]() Da ne spominjen dalje kuriozitete poput Cyrsisa s kojim muku muche sve aktualne GTXice, te se nameche tragikomichni epilog; g80 je bio prejak za svoje vrijeme, a ocito ce biti isto tako preslab za vrijeme koje dolazi ![]() Da se razmemo; svaka cast, ljudima koji imaju strasti, pa makar prema grafickim karticama i spremni su izvaliti prosjecnu hr placu za jedan takav fetish, ali smijeh me hvata kad' onda dio njih pocne lamentirati kak' su prevareni, kak' nije fer (sto tehnoloski tempo gazi njihov monetarni), ili mantrati "bas me briga" kao jedan od mnogih psiholoskih obrambenih mehanizama na expozeu ![]() Moze se sad ova debata razvuchi na jos shire fronte, poput X2 procesora koji su vecinu svog' zivotnog vijeka proveli precijanjeni i neiskoristeni, ali ne zelim dalje doljevat' ulje i uzburkavat duhove jedne subkulture kojoj na neki nacin i sam pripadam ![]() p.s. samo da moje popovanje malo potkrijepim prakticnim.. ja sam za svoj komp kupio hi-end komponente za pola cijene, u trenutku kada ih je vec vrijeme 'debelo' pogazilo, bas sa prorachunatom namjerom da preskocim cijelu tu experimentalnu dvojezgrenu farsu, i tek sada sa dolaskom bioshocka i cod-a 4 po prvi put iskreno pozelim da imam malo vishe upregnutih konja, ali tantalove muke ce biti kratkog vijeka, jer Barcelona je pred vratima, rv670 dolazi sa prvim snijegom, a moj budzet za upgrade je odavno vec nabujao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Eto meni bi bilo drago da 8800GT bude brza od 8800 Ultra i da kosta manje od 2k kuna...., a to sto su neki iskesirali 4k kuna za neku od grafa iz serije 8xxx znaci da imaju para i da sada nemaju sto kukati zbog toga, jer da nemaju pare sigurno nebi o tome razmisljali zar ne ![]()
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@Pygm4li0n dijelim tvoje mišljenje i dva puta promislim prije kupnje,također sam tek prije 1-2 mj. prešao na x2 ne mjenjači ploču ili bilo što drugo osim procesora i to za sitne pare.Jedino gdje malo više popušim su grafičke kartice i dolaskom 8800 gt prelazim na nju i prodajem svoju 7900 gs.Igram sve nove naslove u 1280x1024 na xp-u i tek sada dolaskom Crysisa i ostalih prelazim na nadogradnju grafe koja će me vjerujem služiti barem iduće dvije godine ako ne i duže od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
OT: Meni nije jasno zašto je riječ drago boldana? ![]() Inače Pygm4li0n baš si fino složio sastav. Da ne bude totalni OT, hoće li ili ne raditi PCIe 2.0 grafe na PCIe 1.0?
![]() |
#88 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
a vjeruj mi, lovatorima tek najteze padne kad skuze da su popushili ![]() @Mladen - Good for you ! Samokontrola je uvijek dobrodoshla osobina, a posebno cijenjena i od strane gospođa i pustolovki ![]() @LAcy - thx, kako je u Mursi ? ![]() @Gunther - lol, tocno ! Drago je za ulozeno dobio najvishe one opiumske emulzije exkluzive i prestiza ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
.
|
Da, PCI-E 2.0 kartice će raditi i na PCI-E (1.0) pločama, kakav je slučaj i sa HD2900XT karticama... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|