|
![]() |
#1 |
Guest
|
Problem sa zvukom na P35-DS4 i X-530
Dakle, imam jedan problem sa zvukom na mojoj ploći! Kad mi se dižu win i kad ide onaj zvuk, kad se pojavi radna površina, zvuk mi radi samo kao 2.1, onda pustim pjesmu u WMP i svira isto u 2.1 zvuku, onda pustim pjesmu u Jet audiu i tam svira normalno! Nebi se ja na to opće obazirao da mi i u igricama ne proizvodi 2.1 zvuk! Odmah iskljućujem mogućnost da je nešto krivo uštekano jer sam sve sredio i kad u onom realtek manageru isprobavam svaki zvućnik, svaki radi! Stvarno više neznam kaj da napravim! Hvala unaprijed na pomoći! Pozz, Filip! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Ajmo, valsnici GB-ovih P35-ds4 ploća javite se... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Još netko? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
Iako ti imas 5.1 zvucnike, zvuk kojemu je izvor zvuka stereo signal reproducirat ce se samo na prednje zvucnike + sub. I to je normalno. Tj. normalno slusanje glazbe i jest samo stereo. Jet audio vjerojatno ima nekakavu mogucnost da ti stereo signal "pusti" na sve kanale i ta opcija je odmah ukljucena. No ja nikome nebih preporucio takvo slusanje. Mada i to mozes u WMP pomocu nekih pluginova kao i u winampu. A u igrama u vecini slucajeva ti moras ukljuciti 5.1 opciju u audio dijelu konfiguriranja igrice. Moguce da nece pisati 5.1 nego sorround ili 3D etc... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|