|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
EMule Low ID ???
Može li ko da objasni ovo: Imam Router DSL-G684T i statičku IP. U routeru sam uspješno otvorio portove za eMule. U eMule, nakon klika na test ports u browseru mi kaže da je sve ok (Both port tests were successfully finished. Happy eMule'ing!) U firewallu su takođe otvoreni portovi Kad otvorim eMule stalno piše LOW ID. Na isti način sam otvorio portove na drugi comp u kući (za eMule) i tamo imam HIGH ID Zna li ko u čemu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
A jesi probao pogledat ovdje: http://emule-project.net/home/perl/h...&rm=show_topic Mada, tamo pod Notes, nude samo sta raditi ako se nikako ne moze dobiti high id. Jer, stos bi trebao biti- kako tu pise- jedino u pravilnom nastimavanju routera i firewalla. A jesi 100% siguran da si ih nastimao ok? Jesu ti na oba kompa isti firewalli? Na Comodu, naprimjer, da bi Kad radio kako treba, trebas iskljuciti opciju "Do protocol analysis". Probaj nac upute za nastimavanje tvog firewalla, imas linkove na istoj stranici za stimanje vecine firewalla, pa potrazi, mozda se radi o takvom-nekom-sitnom stosu? Isto za router- pogledaj linkove, mozda bude sta. ![]() Zadnje izmijenjeno od: commissario. 13.10.2007. u 23:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|