Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.10.2007., 21:28   #1
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Popravak AOpena 300W?

Imam jednog AOpena 300W, radi se o FSP300-60PN(PF). Danas je radio i normalno sam ugasil komp, no poslije nis od boota. Samo mrvu zavrti ventove i skvik. Odspojim ventove, radi. Spajam ih 1 po 1 i radilo je neko vrijeme no opet se zgasil komp, ovaj put nepovratno. Cackanjem sam otkrio da najveci trafo nema struje, a da ulazni filteri (mjerio iza onog koji je veci i od trafoa) rade ko urica. Sad dalje ima milion stvari izmedju trafoa i ulaznog dijela, na kaj da prvo posumnjam? Ili da leti u smece prvom prilikom?
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2007., 22:38   #2
Optik
________

Datum registracije: Dec 2006
Ja bi ga bacio prvom prilikom jer mozda ces naci tocan kvar iz prve no mozda tek iz desete

Hvala Bogu danas ima jeftinih a dobrih napajanja pa od toga iskoristi sto se da iskoristit a ostatak u smece
Optik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.10.2007., 14:49   #3
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Fora je u tome sto sam vrlo skrt dat pare za starog northwooda (zasad su mi troskovi sklapanja konfe bili 0 kn ) a Chif 360W singlefan mi je bucan. Tiskana plocica s Chifa bi jos i stala u AOpenovo kuciste, no ne i vent...

A kad bolje razmislim - Chieftec Delta 350W je u Linksu pisljivih 160kn...
Matesonik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno