|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da je debljina vodenog mlaza 0.5mm. Ma mogu i tvoju sliku izrezat ak baš to želiš, ali ja ti onda preporučam da malo prosurfaš netom i nađeš nekog XXX komada i nek ti onda nju stave. Sebe ionako svaki dan gledaš u ogledalu. ![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
pa i htio sam neku tetkicu izrezat zato i pitam! ![]()
|
|
|
#34 |
|
Resistance is futile
|
Evo za sve Vas koje zanima kak je na kraju ispalo. Napomena: Još uvijek mi fali jedan potenciometar i još nisam nabavio grillove za zadnju stranu kučišta. BTW, nemojte popljuvat kablovinje, nemam plexi pa inače to nitko ni ne vidi. ![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Resistance is futile
|
No2 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Resistance is futile
|
No3 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Resistance is futile
|
No4 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Resistance is futile
|
No5 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Resistance is futile
|
No6 Prednja strana |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Resistance is futile
|
No7 To se zove uredan desktop. Nemojte mislit da sam ga pospremao samo za potrebe slikanja, takav je 95% vremena. ![]() |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Resistance is futile
|
No8 Malo muzike nikom ne škodi. ![]() |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Resistance is futile
|
No9 Ovaj detalj mi je posebno drag. No nisam baš takav. ![]() |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Resistance is futile
|
No10 Pogled na unutrašnjost. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Resistance is futile
|
No11 I ovo je zadnja! :clap: |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Jako dobro (osim kablovinja ). Samo dvije stvari: jel možeš skinuti mrežicu pa slikati samu rupu (fakat me zanima) i daj onaj kolut od WC papira radije zamijeni sa kanalizacijskom cijevi/koljenom od 8 cm (imaš svakavih promjera). U Bauhausu jedno koljeno dođe jedno 6 kn. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Resistance is futile
|
Moraš priznat da je ideja za koljeno dobra. BTW nije do WC papira nego od onog velikog za ruke brisat. :clap: Nema šanse da to mijenjam ovo je ručni rad tj. djelo mojih ruku i baš mi je fora, a i po dimenzijama je ko saliveno. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Resistance is futile
|
Evo samo za tebe, slike bez mrežice. ![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Resistance is futile
|
I još jedna... |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Resistance is futile
|
A ovo je izrezani dio. Kao što se i vidi, jedino oštećenje je kod započinjanja rezanja, ali to nije utjecalo na završni vizualni dojam jer je ovaj dio ionanko škart i ja sam si ga slučajno sačuvao. I za kraj. Moj fotosession je gotov. Vraćam digitalac i do daljnjeg Vas neću maltretirati slikama. BTW, sa unutrašnje strane između venta i gornje stranice kučišta stavio sam vodoinstalaterske gumice za ublažavanje mogućih vibracija. I još jedna stvar kad več brijemo na estetiku. Sky daj si sredi taj sig jer je ovo sramota kak si to ko s lopatom nabacao. Imaš do sutra vremena da si sklepaš neku tablicu ili sl. ili tamburelo. :clap: |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Guest
|
Hvala:clap: Svaka čast, potrudio si se ![]() Zanimalo me je kakva je rupa. E, pa, SAVRŠENA je. Idem ja u KaPri, je*** ubodnu pilu i turpiju. Razlog zbog kojeg sam spomenuo koljeno nije estetske već funkcionalne prirode. 8 cm koljeno je šire od tog koluta, taman za 8 cm ventilator, dakle više zraka ide kroz njega. Možeš misliti kako je koljeno od kanalizacijske cijevi usred kompa estetski dodatak ![]() Ima jedna malo bolja (i skuplja stvar) za ublažavanje vibracija. U Linksu imaš Cooltekov ublaživač za 30 kn, još dobiješ i šarafe i te gumice, a zadihta fino prostor između stranice i venta tako da zrak ne struji svugdje. LOL. Dođi na Vrbane na tamburelo, pa onda tko preživi ide na ![]() Anyway, sig ću napraviti kad skužim HTML kod, a dotle ćete morati gledati ovaj džumbus. ![]() |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() sjecam se kako sam se ja jebo sa turpijom i smirglom i dremelom i kozna cim ne... ![]()
|
|
|
|
#53 | |
|
Resistance is futile
|
Citiraj:
njemu i MS Word i MS FrontPage. Najjednostavnija finta ti je da u Wordu nacrtaš i popuniš tablicu, copy paste u FrontPage i izabereš pregled HTML koda i kopiraš sve između table class (početak) i /table (kraj) i pasteaš na PCekspertovim stranicama u svojim postavkama. S time da pripaziš da nemaš razmake i prorede između šiljastih zagrada. Daj se malo potrudi. To zi dođe na isto ko da se godinu dana ne briješ ili ne odeš frizeru. Svi će reč gle onog gorilu, a isto tako i taj tvoj sig odražava tebe, odnosno tvoju sliku. Nemoj se ljutit na ove kritike, samo ti želim dobro ![]() |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
MS Office je skup skup programa A da i ne pričamo da postoje verzije bez Frontpage-a. Jeftinija varijanta je View-Source u browseru, potraži tablicu u kodu i izmjeni ju kako hoće. Naravno, treba kužit bar malo HTMLa, ali kako je on vrlo jednostavan, mislim da s tim dijelom ne bi trebalo bit problema. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Guest
|
LOL. Kako si dovraga skužio da se ne brijem?! Sig ću srediti kad si već navalio, ali hoću da je originalan, što svaki sig treba biti. Tablice mi se ne sviđaju jer ih svi imaju, prelagano ih je napraviti, a dok ne smislim nešto originalnije, sig ostaje. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
DrTom gdje si nabavio fan grill? Baš takav tražim a nema ga ni u linksu ni ostalim dućanima!
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
Chipoteka. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Tenks dude!
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Guest
|
No problem, dude ![]() |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Resistance is futile
|
Sori zbog kašnjenja sa odgovorom, moram se malo i faxu posvetit. Imaš ih u Chipoteci, ali da sam ga tamo kupio onda bi isto tako uzeo i 80mm grilove istog dizajna, ali ih nemam jer to tamo nisam kupio. Išao sam u Links po potenciometre i onda 50m sjeverno u Infocor po grill. Par kuna je skuplji, ali mi je to blizu za razliku od Chipoteke (3 dana jahanja). |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|