Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.10.2007., 23:36   #1
veliko_pile
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
P5N32-E sli 680i

jeli podrzava 45nm procesori, nemogu nigdje nac taj podatak
PS: sta mislite o ploci (ako izbor mora bit na plocu baziranu na 680i SLI chipseom?)
veliko_pile je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2007., 23:44   #2
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Podržava, piše na službenoj stranici. http://www.asus.com/products.aspx?l1...59&modelmenu=1

Jel se temelji na punokrvnom 680i SLI chipsetu ili je oslabljena?...vidim da ne podržava SLI ready memoriju pa zato pitam.

Evga je možda bolji izbor...ako je ova Asusica oslabljena. A kaj će ti 680i SLI ploča?
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.10.2007., 23:54   #3
veliko_pile
Banned
Moj komp

nije oslabjena...radi punih x16 PCI-e i ima SLI ready memory
stranica je ''under construction'' pa nemogu ti dat link (ni tvoj ne radi)
pa treba mi zbog SLI-a i jer mi je Commando postao dosadan..hihi
Staro 06.10.2007., 00:00   #4
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Meni normalno radi...

i mislim da je oslabljena...čemu onda Striker? Kužš?
Staro 06.10.2007., 00:02   #5
veliko_pile
Banned
Moj komp

Striker ima bolje hladenje, i oni switcheri itd itd samo sminka
ali evo dobra vjest..kolega iz foruma prodaje Striker Extreme za 1800kn..mozda ju uzmem i na miru sam..nema bolje sa 680i chipsetom..(novu nebi nikada kupio..ali vec kada je ovakva prilika)
Staro 06.10.2007., 00:04   #6
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ti očito imaš problema sa nalaženjem podatak na službenim stranicama proizvođača. Tako je isto bilo i sa tom Commando. A i tada sam ti lijepo napisao da većina novih Intelovih ploča podržava 45nm proceve ako ništa drugo, putem, updatea BIOS-a.

Inače link koji je kolega Gilbert5 dao, radi. I na dotičnom lijepo piše podrška za 45nm proceve.

Btw, davati 1800kn za staru ploču je bedastoća.
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2007., 00:09   #7
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Jep, ja ima 680i SLI i slažem se da ne vrijedi taj novac. Ostavi si komandosicu i zaboravi na SLI...jedino ak imaš para...onda slobodno mjenjaj...ali dobiti ćeš podršku za SLI i ništa drugo
Staro 06.10.2007., 00:14   #8
veliko_pile
Banned
Moj komp

pa podrsku za SLI ne znaci samo imat to..nego cu i popunit drugi utor...1800kn za plocu koja je stara 3 tjedna...
Staro 06.10.2007., 00:17   #9
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Citiraj:
Autor veliko_pile Pregled postova
pa podrsku za SLI ne znaci samo imat to..nego cu i popunit drugi utor...1800kn za plocu koja je stara 3 tjedna...

Ajd malo bolje pogledaj kakve probleme Neo ima s tom pločom i SLI-em.

I Wolv veli da ta ploča nije baš nešt...tako da dobro provjeri prije kupnje njene mane i prednosti
Staro 06.10.2007., 00:29   #10
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
1800kn za plocu koja je stara 3 tjedna...
To kaj ju on ima tri tjedna ti ništ ne znači. Ploča je na tržištu od početka (2/3. mjesec) ove godine i zato je Razer rekel da je stara. P35, X38 ili nForce 780i SLi bi ti bili bolji izbor, ali pošto moraš imati SLi (a isti ne znaš složiti na prva dva chipseta), a 780 stiže tek krajem godine (a to ti se pak ne da čekati), ostaje ti da kupiš...
McG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.10.2007., 00:40   #11
veliko_pile
Banned
Moj komp

ok, razmislit cu jos..ali vidim da tu shvacate ljude koji kupuju takve stvari ili sl. freekovi..nekako cudni, jer su plocu skupe i neisplatljive, ja zelim objektivan komentar..i dobio sam ga...
Staro 06.10.2007., 00:53   #12
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
vidim da tu shvacate ljude koji kupuju takve stvari ili sl. freekovi..nekako cudni, jer su plocu skupe i neisplatljive
Općenito nisu problem ljudi koji kupuju skupe komponente. Problem su oni (najčešće maloljetnici) koji u životu nisu ni 100 kn zaradili, niti znaju cijeniti stvari i za sve financije obraćaju se roditeljima i razno-raznim sponzorima. Kad se takvih skupi, pa počnu tupiti po svom i još fino aludirati na to da svi koji nemaju to kaj oni kupuju (ili imaju) vrijede manje, da su samo zavidni, da su siromašni i slične gluposti. E onda imaš veselje na par stranica - do prvog bana.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2007., 01:05   #13
veliko_pile
Banned
Moj komp

iskreno nisam ja takav tip da ude u ducan i pita: ''daj mi najskuplje komponente i idem doma'', ja svu lovu koju zaradujem trosim na komp, jer mi je to ''ljubav'', hobby, a to zasto hocu kupit plocu sa SLI i jer hocu kupit, jednom, jos jednu GTS, to je moja zelja, i ne mislim da oni koji imaju losi komp od mene su smece i ne valjaju..cijenim i njih, jer sam i ja jednom takav bio, i mislim koliko moram bit sretan sta mogu imat nesto tako, a nisam ljubomoran na one koje imaju bolji komp od mene...inace pisem i recenzije za net stranicu i s plocom bi imao novu temu, i mogao bi i o povezivanju dvije graficke pisat..i evo nova tema...nemoj te me krivo shvacat, nisam ja razmazeno djete koj zica staru da mu da par soma kn jer se sjetio kupit novu plocu...ove pare skupljam vec od ljeta, nekad znam ne jest ujutro da bi mogao ustedit 20-ak kn...jer volim to..i niko mi nece to zabranit
Staro 06.10.2007., 01:26   #14
drupci15
je.ba.c na ba.te.ri.je
Moj komp

drupci15's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
ja svu lovu koju zaradujem trosim na komp, jer mi je to ''ljubav'', hobby...... i ne mislim da oni koji imaju losi komp od mene su smece i ne valjaju..cijenim i njih, jer sam i ja jednom takav bio, i mislim koliko moram bit sretan sta mogu imat nesto tako, a nisam ljubomoran na one koje imaju bolji komp od mene....... nemoj te me krivo shvacat, nisam ja razmazeno djete koj zica staru da mu da par soma kn..... nekad znam ne jest ujutro da bi mogao ustedit 20-ak kn...jer volim to..i niko mi nece to zabranit

sorry na OT al morao sam napisat....

to moja bivša nikad nije mogla shvatit
drupci15 je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2007., 01:31   #15
veliko_pile
Banned
Moj komp

nema veze, barem meni ne smeta taj OT, o tome ja pricam...velika ljubav, sigurno nije toliko velika kao za curu..ali ipak..ja jedino kuzim mog starog koj trosi tisuce i tisuce eura na njegov ''brod'' (kajić), a niko drugi ga ne kuzi...

EDIT: danas sam bio kod frenda i napravili smo SLI na Gigabyte S4 ploci, i sve radilo super, samo nesto me cudilo, u 3D mark-u, npr. u SM 3.0 testu u Canyon Flight, jedna GTS ima oko u jednom trenutku recimo 45-50FPS a kada je u SLI ima 85-90FPS, znaci razlika je dupla, ali u bodovanje je razlika oko 300 bodova, cini mi se malo...( i da Hiper 480W sve izdrzalo, pitanje: jel bi moglo Seasonic 380W izdrzat clockan komp i SLI 8800GTS?)

Zadnje izmijenjeno od: veliko_pile. 06.10.2007. u 22:04.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno