|
|||||||||||
|
|
#991 |
|
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
|
|
|
|
#992 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Pitanje jedno. Mogu jeftino nabavit sad u francuskoj Nightfall. No zanima me da li će onda igra biti lokalizirana, tj na francuskom? Napomena, ostale edicije su na engleskom, kupljene u hrvatskoj. |
|
|
|
|
|
#994 |
|
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Opet novi minipet iz časopisa kao Asura, ovaj put Destroyer....evo: http://www.guildwars.com/events/pres...imateguide.php
|
|
|
#995 |
|
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
Igrica je loša, s***ali su pvp, nije vrijedna igranja Samo se nadam da će GW2 bit puno više pvp orijentiran nego sadašnji GW, jer ovo kaj su napravili u zadnjih godinu dana s pvp-om nije normalno i nadam se da će maknut glupe titule da se nebi ponovio Title Wars |
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Universal TooL
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
I ne, igra nije loša. Community je u kurcu, ali ako se ne družiš s kretenima - nije bad. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Gamer 2 the Bone
|
O PVP-u ja još uvijek nemam pojma...prašim samo PVE, to mi jako zabavno. Zasad me još ne zanima napucavanje s drugim igračima, više skupljanje love i usavršavanje svog lika. Iako već neko vrijeme razmišljam da malo krenem PVP sam zato da si naberem Balthazar pointova i otključam sve skillove za sve profesije...
|
|
|
#1002 |
|
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
@slafko kolko se meni činilo igra je bila orijentirana na pvp oduvijek, takvom se i predstavljala, a pve je bio popratni element u kojem bi igrač mogao nabavit bolji skin armora, oružja etc., dobro u počecima si morao kroz pve otključavat skillse, ali što hoću reći je da je ova igra prvotno bila pvp orijentirana (GUILD warsi ne )al kad su anetovci shvatili da pvp ne prodaje igru, nego grindanje titula, opa odjednom se pvp srozao.. (sve je počelo uvođenjem 6 vs 6 HA, doduše mogli su i prije napravit balance skillova, iway itd )eto ja sam igru prestao igrat već prije 3-4 mjeseca, jer je postala grinderska, pvp je za ****c s oproštenjem i zbog još jednog velikog faktora, ne igra Nienna više ( :Pe da, kaj se tiče communitya, on je stvarno predebilan i loš i jedina stvar koja me držala nekoliko zadnjih mjeseci igranja je bila ekipa iz BoA-e i sOap-a ^^ |
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Universal TooL
|
Citiraj:
![]() Ovo u vezi communitya, je istina u zadnje vrijeme se na gw preselilo hrpa wow fanova. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Gamer 2 the Bone
|
Kako je nekad bilo ja nema pojma jer igram tek oko 3 mjeseca...ali meni se igra sviđa do jaja i igram punom brzinom...još uvijek samo PVE doduše.
|
|
|
#1007 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Ne. IMHO, ekipa tipa sOap je glavni razlog što je community predebilan i loš. |
|
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Gamer 2 the Bone
|
Ne znam za pevepe ali u proph i fact uopće više nema ljudi...a ja baš sad krenuo radit protectora na tim kontinentima. Ako i nađeš nekog za msijie, ti su totalni neznalice. Tako da sam prisiljen uglavnom henchat sve. Ni u NF nije baš bajno.... Čini se da svi praše dungeone i ostalo u eotn.
|
|
|
#1013 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
yup svi su se zaokupili sa GWEN jel ima dosta novih titlova ![]() |
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Gamer 2 the Bone
|
Samo je 5 novih titleova i nijedan nije maxable, barem do pojave hard mode-a u eotn. Za ebon, deldrimor i sve druge max level je 10 a sada već iza levela 8 ne dobivaš više bodove. Isto vrijedi i za explorer of the north. Za max ti treba 350 bodova a sadašnji maksimum, sa cijelom istraženom kartom i svim dungeonima riješenim je 336 bodova.
|
|
|
#1015 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
da sada svi grindaju te tiule a onda povratak na stare staze |
|
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Bob Sinclar RULZ!!!
|
heh vidim da u nazad godinu i pol kaj nisam igro se puno toga promijenilo.mada mene je bilo briga za pvp jer sam samo farmao .inače ja mislim da s tim igrama tipa mmorpg nema života,igro sam 8 mjeseci i to ono napuco preko 2000 sati i vratio se amerikancima |
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Premium
|
|
|