|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Tagan Easycon eksplodira
Prosle godine kupio Tagan-a 430W Easycon. i godinu i pol dana bio zadovoljan nikad nista, ni cvrcanje ni gasenje kompa sve ok. I sinoc igra GTR i odjednom glasan zvuk kao pucanj i plamen iz tagana i ugasi se komp. Danas posudio u frenda napajanje da provjerim jel mozda jos nesto crklo ali srecom nije. Sve ostalo OK Jel netko zna sta bi mogao biti uzrok tome? Mislim da sam naj*** jer najvjerojatnije nece priznati garanciju, reci ce da je kriv strujni udar iako nista drugo u kuci nije crklo, ni cimerov komp koji se napaja napajanjem od 120kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Možda je vent krepao pa se previše ugrijao i pras. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
mozda, onda bi garancija trebala pokrivat to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
odnesi ga na reklamaciju svakako |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
trebali bi ti uvaziti garanciju...
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno će ti uvažiti garanciju jer to što si opisao nažalost nije rijetkost za Easycon
![]() |
#7 |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
a gle garancija je 36 mjeseci pa nisi ga ti sj..... moraju ti to priznat,iako super da ti nekaj drugo nije otišlo svaka čast tagan je obavio ipak svoj posao zato i košta toliko ![]() i zato ga ja koristim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
de nemojte me plasit ![]() btw i ja mislim da bi trebalo proznat reklamaciju, obavezno nosi
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
LOL. Kad sam procitao naslov... Opcenito me privlace naslovi explodiralo/skraceni HP itd. Garancija važi, nemaš brige. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
ccc... Ne mogu vjerovat da Tagan samo tako ode...Pa ljudi imaju po 5-6 godina no-name napajanja koja bez problema rade i nista ne ode...A za jedan Tagan,koji doduse i nije bas jeftin,ovako nesto... ![]()
![]() |
#13 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Eh pa da...Na to sam i zaboravio... Ali mislim da je nedavno bilo tu na PCE-u,slucaj da je nekom otisao EasyCon...ja mislim,i da je povukao pola komponenti... Ali hajd,to je samo jedan slucaj od svih tih,nista nije savrseno ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
nisam ni ja moga vjerovat. Jos odem odmah kod cimera da vidim kod njega stanje, uz slucaju da je struja kriva, tamo kod njega sve u redu. A njegovo napajanje i kuciste skupa 190kn Zamalo da mi zavjese nisu izgorile i kasnije sam mora cijelu vecer misrisne svijece palit |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ajde nemojte svi navalit odmah, ovako ja vidim tagan- precijenjeno napajanje za ono sto daje, fancy look, tihi vent, jako napajanje, sve to stoji. medjutim od jedno par ljudi sto znam da su imali posla s Tagan napajanjem, trojici je krepao tagan, a jednom procvilio, jos jednom su prestali raditi sata kablovi, koliko se sjecam. codegen 300w pogoni jednu konfu sto imam cca 4godine bez ikakvih problema, ikad ![]() jeli moguce da tagan pati od tisine, pa mu to ide u naplatu za grijanje, i na kraju pregaranje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
1 tagan kojeg sam imao 330W radi još uvijek kod sestre 2 tagan od 480W kojeg sam isto imao isto radi još uvijek kod frenda 3 tagan 580W je trenutno u mojem kompu oko godinu dana a imam dosta jak komp pa i dalje najnormalnije radi iako je "famozni" Easycon 4 tagan 700W koji uskoro kupujem se nadam isto tako da će radit kao i ostala mu braća bez obzira na sve priče koje se vrte o njemu i njegovoj kvaliteti |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
ja imam tagan 480w supersilent(stara serija) vec nekih 4 god i nikad prigovora....mozda jedan...sata konektori su krhki...meni je pukao jedan pa je izolirka imala posla...a ja sam jaaako njezan tako da je ovo fakat cudno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|