|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo namontirao i ja taj roštilj,+jedan 120 vent i to sasvim jednostavno onom plastičnom trakicom što se vežu kablovi il etikete od robe. Jel zna tko di to ima baš kupit refuže? ![]() ![]()
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
pa cuj, po mojem se isplati ![]() imal sam prije vf700cu, temp je bila nekih 8 celzijevih viša u idle ko i s1 pasivno i na nekih 65 u loadu...isto ko na s1 pasivno ![]() jedna napomena, sa vf700cu sam imal otvoreno kuciste, a s s1 zavoreno dok sam mjeril ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo, kupio i ja accelero S1, prije idle 55-58 - load preko 65. Sad s naclockanom grafom (661/1664) idle 40-42 - load 48. Cooler je fantastičan. Gore je AC 120mm. Moram ga jos malo istestirat, sad gibam na posao. Inace, imao sam malih problema kod ugradnje, HR 05 je na nekih 1-2mm od accelera, to moram sredit sutra kad cu sredivat kuciste i radit reinstall. ![]()
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma znam, ali me ne brine sto je grafa na 70 ili 75C, to joj ne smeta ni najmanje. A VF700 je u idle-u na 1000rpm sto je necujno. Po potrebi ubrza i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad sam stavio vent od 120 mm @ 1000 rpm, opteretio grafu i nisam zadovoljan temperaturama. Očekivao sam manje... Matična se vratila na 45°C, a grafa je pala na svega 47°C (GPU + okolna) i 65°C (VRM), u sobi 25°C. Očito stara kombinacija vrlo dobro radi - samo jedan vent ispod napajanja, usis kroz tunel za diskove i to je to. Zrak tada lagano, ali kontinuirano struji preko S1 i hladi sve komponente po malo. Sutra skidam vent...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Hajd da se i ja upisem u klub ![]() I jos da dodam grafa je blago kloknuta na 615/740, moze vise al mi zasad ne treba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
EMP moderator
|
Meni sve komponente skoče 10°C kad otvorim kućište... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Sad mozes lijepo pomocu ATT namjestit da se u 2D-u vrti na cca 500-600rpm a u 3D-u na 1000rpm. ![]() I kod mene i kod tebe je upravo grafa najveci potrosac/grijalica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
EMP moderator
|
Sad ti mene nisi skužio... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Namontirao S2 na Radeon 9500, pa čovječe to je roštilj pravi... Sva sreća pa će zima sad a treba mi grijalica hehe... ![]() Ugradio sam (povezao špagom vulgaris ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo i ja ubo Accelera S1. Postavio ga na X1950GT i dojmovi su zaista impresivni. Na njega sam postavio Zalmana 120mm, najprije sam se dvoumio uzet onaj u Linksu sa ledicama (isto Zalmanov) al je negdje 50 kn skuplji, znači nekih 85kn pa sa odustao. U kombinaciji sa 120mm ventilatorom Accelero S1 je mrak. Izbacio sam i one plastične kopče ili držače jer su mi smetale Zalmanu. Prvo sam povezao cooler sa onim vezicama koje vidimo na svakom pakiranom kabelu, ali mi je to nekako bilo više "vulgaris" pa sam kupio dva dugačka šarafa + matice + gumice i lijepo ga zašarafio. ![]() ![]() Znam da ni je sa stock coolerom temp bila u idlu oko 55, a sada je 42-43. Nisam još vidio kako se temparatura ponaša u loadu- ali mislim da ne bi smjela prelaziti 55, a sa stock coolerom mi je temp bila nekih 65. Šta reći nego : zakon ! Vrijedi svake lipe ![]() Klinci imaju Point OF View 7600 GT DDR2, e sada ... Isplati li se uzet S2 za 7600 GT DDR2, u pitanju je kao što vidite DDR2 memorija koja i nije nešto po perfomansama ili se varam .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Premium
|
A fakat ne kontam zasto stavljate dodatni vent ako ne mislite klokati gpu ili memoriju???!! Ja imam 3d club 1950pro koja je dosla sa accelerom s1 http://www.silenthardware.de/reviews...bau/index.html i ne pada mi na pamet da stavljam dodatni vent jer su temperature 43/63! Pa zar bi 3d club slao kartice tek tako i davao garanciju???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
|
moze samo jedno pitanje,je se dobije s ovim acceloro S1-cama što su sada u linksu neki oblik hlađenja za vrm na x1950pro?uzimam ovih dana pa da znam da li moram jos neki grunfovski pasivnjak traziti |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
EMP moderator
|
Dobiješ neki komad lima, slikam kad dođem kući, ako treba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
mislim da se dobije sad... ja nisam dobil jer sam ja genije uzel zadnjeg s1 iz stare serije koja je bez tog vrm heatsinka ![]() al dobro, zalil sam se artic coolingu pa su mi oni poslali dva ta heatsinka zabunom ![]() jedan je kod mene a drugog sam vec nekome poslal ![]() edit: domy, nemoras slikat, ima vec dost toga na netu... mod vrm heatsink-a i kak to treba izgledati klik edit2 ovaj "mod" si bum i ja vjerojatno napravil ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma moze on i bez venta, ali kada jedan zalman na 900 RPM je necujan, a temp kartice je u idle-u 30 stupnjeva, a load 35-37
![]() |
#206 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |