|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
LCD 19'' ne ws do 1800-900 kn
Tražio sam po forumu i ništa...nikako da dobijem izravan odgovor.. Najbolji monitor za te pare iz ve-mila..eto..izravan odgovor ako može.. ![]()
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Znači on je bolji od philipsa 190C7FS i samsunga 940N? koja je matrica,jel tribam pazit na oznake,ima li garanciju za mrtve pixele?
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
auu promaknuo mi je taj philips....on je isto dobar za te pare...rekao bih cak i malo bolji od ovog samsunga...iako su to nijanse...ne trebas pazit ni na kakve oznake jer to su sve monitori sa TN matricama.....za mrtve pixele pitaj u ducanu....neki daju garanciju na 0 a neki na 3 mrtva pixela.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Prad.de - dobar izvor informacija LCD Monitorima i LCD TV-ima. Usporedba sva tri modela koja si naveo - Klik Matrica je svima TN. Ne moraš paziti na oznake. Niti jedan nema "0 dead pixel" garanciju. Nemožeš tu puno fulati, sve je to manje - više isto. Štoviše okladio bi se da svi dolaze iz iste tvornice u Kini u pokrajini Kai-Čung. Osobno bih išao na Philipsa, jer imam malo bolji kontrast od oba samsunga (makar naravno nikada nećeš uočiti nekakvu razliku). Citiraj:
... Milijun topica o 19" lcd-ima ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|