|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U 0.55 HTV2 repriza. ![]() Pa ako netko nije snimio za uspomenu-može noćas.
![]() |
#33 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
ROFL za vic. ![]() btw - jedina stvar koja me kronično iritira su engleski novinari. Gamad prokleta |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.boratonline.co.uk/ Znao sam znaoooooooo saaaaaaaaaaaaam!!! Aaaaaaaa-hahahahahahhahahahaha! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Pogledajte malo dalje ispod. Odmah sam rekao da će Borat to skužiti. : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
haaahaaaahahhhahaa...luđak dobra, dobra.... ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Izvrsna tekma cijele repke. Bilić ih je izvrsno posložio, i sad imam pitanje, tko je Srna??? Kranjčar i Modrić MORAJU igrati skupa i uz njih Rapajić jer kaj su oni radili englezima na serdini terena je bilo brutalno. Ćorluka? s 20 god igra tako dobro da to nije za vjerovati koliko puat ima prošao po toj desnoj strani to nije bilo istinito, svako malo je bio kod njih napred i centrirao. Sviđa mi se što se nakon 1:0 nisu povukli nazad neg su dalje grizli. A Bilić luđak ( u pozitivnom smilsu) kod 2:0 prebacuje na sustav 4-3-3, svaka čast. Kako sada igraju koliko disciplinirano su u stanju svakoj reprezentaciji zagorčati život. Englezi? Skup izvrsnih igrača koji nisu momčad.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Srna je trenutno nepotreban. Njegov pristup igri u zadnjih 6-7 tekmi koje je igrao mi se zgadio. Nije ništa napravio, samo je lopte gubio i žute kartone zbog bunjenja pobrao. Neka sjedi na klupi, trenutno igraju bolji i oni koji nemaju putra na glavi (rekla bi moja baka) ![]() Od svih igrača sa Kranjčarove ere, žao mi je jedino Babića. On ovdje dobiva minimalnu minutažu, a on je uvijek davao 110% sebe. Mlad je, dobit će priliku, samo mora i u klubu igrati ![]()
![]() |
#39 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Na Babićevo mjesto je došao Rapaić i IMHO je tu Bilić 100% pogodio, Babić je dobar ali je je trenutno Rapaić bolji a Rapaićeve lopte imaju bolje oči od Babićevih. Bilić je uveo red, ključan trenutak je bio slučaj Fontana, tad je pokazao autoritet i sad se zna da nema mjesta budalaštinama, a da je mnogim igračiam on neka vrsta figure oca sigurno stoji a cijeli team ima zbog svojih uspjeha veliki autoritet sam po sebi. Kod Cice je bila slična stvar no imao sam osijećaj da je njega previše opterećivala situacija oko Nike i cijela strka i zbrka oko toga, na koncu se i on sam izgubio u svemu tome.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Super Moderators
|
Malo-malo mi padne na pamet Cicina spika da Eduardo mora još puno žganaca pojest da bi ušao u repku... ![]()
![]() |
#41 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Je mali strašan. Ali samo ja neznam kaj su ovi pričali za te Izraelce da su jaki? Pa oni mi jučer nisu pokazali ama baš ništa. Ili su oni imali loša dan, a mi jako dobar ![]() Ali, joj što onoga Srnu više ne volim...pa makar zabija i asistirao, one se meni u očima tako srozao. Šokove sam imao kada sam vidio da je on uzeo loptu i išao pucati penal...
![]() |
![]() |
#42 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ubili su me u pojam jucer, al pokazali su se kao čvrsti i da znaju stisnut kada treba pogotovo se onak vratit nakon blesavog/zmotanog/debilnog gola. Sad smo 1-1 s takvim golovima ![]() Eduardu skidam kapu, lik je car. 27 golova u 28 utakmica nema ni blizu nitko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja nisam bio u mogućnosti pogledat tekmu sa Izraelom,doduše vidio sam samo malen dio, i 1 gol Hrvatske.Al sam pogledo reprizu i mogu reć svaka čast dečkima,ali može to i bolje... ![]() Nego samo da nas nebi shebo onaj naš mentalitet,pa se umislili i onda racku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Super Moderators
|
Danas su čak i englezi uspjeli nekog pobjediti... Naši 2:0, rutinski odrađeno.
![]() |
#45 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
upravio tako, rutinski, dosta dobro 1. poluvrime iako je moglo i bolje, 2. sam gledo u prekidima al kolko sam zamijetio dosta slabiji ritam, no i logicno je, Petric me razocarao, sto mu bi?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Super Moderators
|
![]() |
#47 |
Moderator
|
Si videl suđenje Englezima sad nakon tekme ? Naši danas odlično, istina Petriću nije baš lopta danas bila draga, ali trudio se - to je važno. Srnu i penal neću niti spominjati, da nema Dudua, meni bi živci otišli. P.S. Jesu navijači poduprli Rakitića, svaki put kad je dobio loptu su pljeskali ![]() Bit će mali odličan, danas je ušao u krivom poluvremenu kad su ostali stali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#49 |
Super Moderators
|
![]() |
#50 |
Moderator
|
Onaj gol Engleza kad je Owen zblokirao golmana od Izraelaca pri istrčavanju na loptu. Naravno, nije uspio, Richards zabio gol, a sudac na sredinu pokazao... To i još par situacija prije kaj je sudio za Engleze. Naša obrana mi izgleda tak zbunjeno, da to nije za vjerovat. A još ću jednom ponovit - koliko god Srna bio dobar, ne volim ga. Jednostavno, svi igrači naši su mi super, al Srnu nažalost ne mogu smisliti. Najbolje je igrao tekme nakon "Fontane", kad je imao putra na glavi i nikome nije smio ništa prigovoriti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Jao kaj mi je Srna digo zivce ,pa taj covjek ko da nikada nije igrao nogomet sve nekaj trkelja i stalno gubi tu loptu.Napokon da mi se svidila kranjcarova igra ,a i Rakitic me iznenadio jako se dobro snasao, odma sam mislio ahh opet neki coban ulazi kad ono decko jako dobro igra.
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Srna je poznat po tome da mu ''ne leže'' utakmice protiv slabijih protivnika, teško se motivira ![]() Kranjčar će ziher biti bolji, kad ulovi malo više utakmica, ali dobro veli Vuco, to mu ni nije prava pozicija (pitanje je kad će ju u repki i dobiti pored Modrića ![]() Krenula mi suza na oko kad sam vidio kako kombinirao Modrić i Dudu... Liga prvaka, ah da, niš od toga...
![]() |
#55 |
Moderator
|
Kranjčar je danas dobro odigrao, par puta je dobro zavaljao Estonce, ali mu je završna lopta bila jako loša. Čorluka je prvo poluvrijeme odigrao odlično beka, ali 2 poluvrijeme se štedio. Podsjećalo me to na zadnje tekme u Dinamu... Modrić i Dudu ? Tko bi rekao da "Dinamova djeca" teraju Hrvatsku repku ![]() Njima dvojci od srca želim da postanu najbolji igrači na svijetu, stvarno su zaslužili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ako netko želi vidjeti golove http://www.jubito.com.hr/view_video....e=&category=mr http://www.jubito.com.hr/view_video....e=&category=mr Kao što ste rekli rutinski odrađeno, nema se što više dodati. Dudu je nevjerojatan, zabija iz teških pozicija, iz ničega si napravi šansu, opet je dokazao klasu. Još samo da dobije više minutaže u Arsenalu.
![]() |
#58 | |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ovaj Rakitić je bar bio konkretniji i nije pušio lopte, premda ni on nije baš briljirao. Srna je isto usro, a i Petrić nije bio baš dobar. Modrić najbolji, Dudu predobar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo linkovi za golove. gool-1http://www.jubito.com.hr/view_video....104ccf7b9bea13 gool-2http://www.jubito.com.hr/view_video....38791951e38c3a
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nije srna za penale, on je previše nervozan, a za penale treba hladna glava, može on izvoditi slobodne udarce i to radi izvrsno, ali penali nisu za njega, jučer je dobro otpucao, ali zamislimo što bi bilo da je taj penal izveo protiv engleza ili rusa |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|